Majitel Popular Post ffredyk 178 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Majitel Popular Post Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Zdravíčko přátelé, přeji vám všem krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku 2021 Máme za sebou poněkud splašený rok, a kvůli této situaci se hodně lidí ocitlo v tíživé situaci jak finanční, či rodinné. I mě jako živnostníka a majitele firmy to neminulo a od léta jsem se musel hodně otáčet, abych firmu nepoložil (klienti, se kterými jsem zvyklý pracovat, najednou začali šetřit). Proto jsem neměl dostatek času věnovat se fóru a jeho růstu, či proměně. Všichni členové týmu měli naprosto volné ruce, mohli měnit co se jim zlíbí. @Lucifer Morningstar dostal do rukou kompletní přístup k běžícímu VPS, @Ewwe na nás bohužel také nemá dostatek času a @vEnd začíná prohlašovat, že je potřeba nabrat nové lidi do týmu (kteří se budou aktivně věnovat dění na fóru), protože celý moderátorský tým se tu ochomítne jednou za týden. Herní Servery Mnoho lidí psalo mně i dalším zprávy s dotazy ohledně herního serveru. Za úkol zprovoznit Minecraft server to dostal @Lucifer Morningstar - VPSko už běží druhý měsíc a server stále nemáme (částečně se chvilkama čekalo i na mě). V tuto chvíli se VPSko reinstaluje z Cent OS (který Spy odsoudil, kvůli končící podpoře a stejně mě "zaúkoloval" s přehozením) na Ubuntu. Až se to dotáhne (při předpokladu, že do té doby neupadnu do spánku), tak tam sám nahodím jednak Minecraft server v základu, ale také pár dalších retro her - počínaje CoD2, či právě i SA:MP a uvidíme o co přesně byste měli zájem. Abychom nabídli něco originálního, jiného a nového tak servery poběží na základní nastavení - s tím, že tu na fóru se zřídí nějaká sekce, do které kdokoliv může postnout požadavek na instalaci jakéhokoliv kódu / addonu / módu. Celý proces vypilujeme za pochodu - zkusíme hlasování, manuální schvalování apod. Detaily čekejte v podrobnějším topicu zaměřeném na toto téma exkluzivně. Tým @vEnd Žádal o kompletní obměnu moderátorského týmu (včetně něj). Nakonec jsme to politicky ufackovali jen na nový přírůstek - někdo kdo je tu pravidelně, je aktivní a má zájem se podílet na rekonstrukci komunity. Také bych chtěl apelovat na všechny zkušenější, kteří tu s námi ještě jste - vytvořte nám nějaký content, návod, příspěvek. @Lucifer Morningstar přislíbil seriál na téma Linux a já se chystám na game-dev a hardware sérii. Jenže jsme jen dva a já věřím, že je tu více lidí, kteří by rádi postavili fórum zase na nohy Reklama Možná jste si všimli nových přírůstků mezi registrovanými členy Reklamy sice neběží na plný výkon (jako na jaře), nicméně budget je alespoň na nějakém minimu, který to udržuje + se snažím propagovat fórum i v osobních kruzích. Takže doufám, že jsme nováčkům pomohli a ještě jim mnohokrát budeme ku pomoci Další kroky V tuto chvíli je hlavním cílem mise, zajistit se na finanční krizi. Proto nebudou ani v dalších několika měsících probíhat významnější investice - pojede VPS na herní servery, reklama v nějakém menším budgetu, stále budeme bez download sekce a aktivita našich mužů nebude taková jaká by měla být. Já věřím, že to všichni pochopíte - jsme už dospělí lidé, někteří z nás mají už své rodiny. Jakýkoliv vývoj, kterýmkoliv směrem se budu snažit filtrovat do nějakého nového vlákna, kde popíšu jaká je situace, co se děje a co se dít bude. V tuto chvíli se řeší stavba herních serverů (Minecraft, CoD2, SA:MP), můžete již teď začít podávat návrhy na instalaci skriptů a obsahu, který na serverech chcete. Detaily dořešíme později Až se rozběhnou servery, dotáhneme ten problém s aktivitou v našich řadách a obnovíme reklamu. @Lucifer Morningstar se SNAD dostane k nějakému tomu návodu. Já určitě také něco sepíšu. Děkuji vám všem Rád bych poděkoval hlavně našemu moderátorskému týmu! Ti kluci jsou tu už takových let, nikdy za svou práci neviděli ani halíř, natož kolikrát poděkování. Proto bych jim rád poděkoval jak osobně, tak i nějakou revanží. Buďme prosím rádi za jejich služby a za to, že to fórum drželi a drží tak dlouho A i vám všem ostatním přeji veselý start a úspěšný rok 2021, který nám již klepe na dveře. Věřím, že už se vyhrabeme z nesmyslných opatření a začneme zase znovu budovat hodnoty, které jsou naší vizí. 8 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Kamaráde aj tebe prajem krásne a veselé vianočné sviatky 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 91 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Pekne napísané téma, ale vidieť, že sa tu to celkom hýbe, i keď to je trochu horšie. Ale snáď všetko pôjde tým správnym smerom. Každému prajem šťastné a veselé vianoce, a pekný nový rok, nech bude lepší ako tento. Už som tu celkom dlho, na tomto fóre, a mojim pozorovaním rok čo rok sa tu niečo zmení, a mňa celkom prekvapuje, že sa ešte dá vôbec niečo zmeniť. Každopádne som velice zvedavý ako to všetko vyjde s hernými servermi. Celkom ma udivuje tá odvaha, sa púšťať ešte do niečoho takého púšťať, keď tu bolo toľko pokusov. Ale určite držím palce, nech PAWNO znova OŽIJE! Už dlho rozmýšľam o nejakých návodoch, že by som taktiež niečo pridal ruku k dielu aby sa to tu prebudilo a prišli nový ľudia! Snáď sa jedného dňa odhodlám! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 198 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Také všem přeji krásné prožití svátků! Třeba to jednou bude zase jako v prvních letech. :-) Držím palce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlavní moderátor vEnd 279 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Hlavní moderátor Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Za sebe též všem přeji klidné prožití svátků, (letos) klidného Silvestra a v příštím roce méně koronaviru a více života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scydo 397 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Jsem velmi rád, že fórum se i po tak masivním omylném výmazu opět snaží o vývoj. Upřímně, už jsem pomalu začal spadat do druhé skupiny propragátorů negativního postoje :D Takže přeji, že všechny naplánované akce výjdou bez problémů a taky samozřejmě všechno nejlepší jak k Vánocům tak i na Nový rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4n09 71 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Taky všem přeji krásné vánoce a hodně zdravíčka Jen se chci vyjádřit k nabirani nových lidi do funkce v tomhle zrovna nevidím smysl když sem přijdu po 14 dnech v nejnovějších tématech jsou stále staré příspěvky už sem moc lidí ani nepise a ani nepřispívá myslím že v tomhle nemá smysl něco měnit to zvládnou utáhnout i ti co sem přijdou z moderatoru jednou za měsíc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3AMO 2 Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Share Odesláno: 24. Prosinec, 2020 Aj tebe krásne Vianoce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 8. Leden, 2021 Administrátor Share Odesláno: 8. Leden, 2021 Jak říkáš aktuální situace nám živnostníkům nějakým způsobem mění život. Co se mě týká tak mě korona virus vydělal na barák. Bude to hnusný pro všechny ty v gastru a službách ale mě nemohlo potkat nic lepšího. Hromada ať už firem nebo běžných obchodníků zjistila že spoléhat se jen na jeden kanál prodeje je likvidační a zjistili že eshop to prostě chce. Nicméně moc jsem sem nechodil ani předtím a rád bych to určitě změnil a nový rok začal nějakými tématy a návody a informacemi , které posunou fórum kousek dál od dob sampu a jazyka Pawn. Bohužel SA:MP nám mistr Kalcor zařízl včetně fóra a wiki i přes sliby Ylesse a podobných bych nečekal , že se to nějak změní. Bohužel si myslím že SA:MP je mrtvý a na jeho místo nevidím přímého nástupce ( Možná 5mp ? ), je to smutný protože nebýt SA:MP , Pawn a komunity oficiálního fora a komunity zde nebyl bych nejspíš tam kde jsem ted. Učil jsem se tu programovat, bavil jsem se tu s kamarády, forum je součást mýho života a mojí historie. A jsem rád , že Ferdík koupil doménu a možná díky mě za cenu za jakou bylo ( Promin Lukáši fakt to nebyl učel ...), a foru se věnuje a snaží se ho posunout dál. Každopádně hodně štěstí do nového roku všem at pracujete nebo podnikáte v jakémkoliv oboru a ať je ta "korona" situace brzo za náma všema.. ( Strašně se těším na pořádnej steak někde v drahý restauraci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts