Jump to content

KarTooN

Uživatel
  • Příspěvků

    642
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by KarTooN

  1. KarTooN

    obrázek Vaše doupě 2013

    Přežiji i největší vedra
  2. Podmínky ani optimalizace není tvoje silná stránka (Daniel).. navíc ti to nebude fungovat, jelikož si zapomenul závorku.. if(IsPlayerConnected(i)
  3. Tento script mění MySQL datum z tvaru RRRR-MM-DD HH:MM:SS nebo RRRR-MM-DD na jiný formát.. stock ChangeDatumForm(datum[],frm=0) { new str[45],rok[5],mesic[3],den[3]; new nazvy_mesicu[12][9]={ "Leden", "Unor", "Brezen", "Duben", "Kveten", "Cerven", "Cervenec", "Srpen", "Zari", "Rijen", "Listioad", "Prosinec"}; if(strlen(datum) == 10) { strmid(den,datum,8,11,3); strmid(mesic,datum,5,7,3); strmid(rok,datum,0,4,5); switch(frm) { case 1: format(str,sizeof(str),"%d %s %s",den,nazvy_mesicu[strval(mesic)],rok); default: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s",den,mesic,rok); } } } else if(strlen(datum) == 19) { new hodina[3],minuta[3],vterina[3]; strmid(vterina,datum,strlen(datum)-2,strlen(datum)); strmid(minuta,datum,strlen(datum)-5,strlen(datum)-3); strmid(hodina,datum,strlen(datum)-8,strlen(datum)-6); strmid(den,datum,strlen(datum)-11,strlen(datum)-9); strmid(mesic,datum,strlen(datum)-14,strlen(datum)-12); strmid(rok,datum,strlen(datum)-19,strlen(datum)-15); switch(frm) { case 1: format(str,sizeof(str),"%d %s %s %02d:%02d",strval(den),nazvy_mesicu[strval(mesic)],rok,strval(hodina),strval(minuta)); case 2: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s",strval(den),strval(mesic),rok); } case 3: format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s %02d:%02d",strval(den),strval(mesic),rok,strval(hodina),strval(minuta)); default: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s %02d:%02d:%02d",strval(den),strval(mesic),rok,strval(hodina),strval(minuta),strval(vterina)); } } } else str="Neplatne datum"; return str; } Můžete si výsledný formát upravit dle vlastních potřeb. Snad to někomu bude užitečné.
  4. Jak to myslíš pomohl? S čím vším by si pomoci chtěl a jak by si ty peníze přeposlal? Nebylo by ani k zahození, kdyby si napsal, kdy dostaneme odměnu a jestli bude záloha, jelikož nikdo nechce být ojebán.
  5. KarTooN

    HELP z Admin tag

    Mohl by si se o tom nějak rozepsat.. nějak nechápeme, co chceš.. Navíc tohle lze udělat v pawnu a nepotřebuješ na to plugin.
  6. KarTooN

    script SA-MP Limits IP

    Nejlepší by bylo, kdyby si kontroloval "chování" hráčů.. Můžeš udělat něco jako captcha přes TextDraw a pokud to hráč při connectu nenapíše do X vteřin, tak jej to kickne.. Taky je možnost, aby si ten tvůj script upravil kombinovaně.. 1. Pokud se připojí X hráčů pár vteřin po sobě se stejnou IP 2. Pokud je X hráčů připojeno a nespawnuto Variant je skutečně mnoho, stačí si vybrat.
  7. Ehm.. a pawner s přezdívkou bzuco ti nic neříká? Pro mě to je a stále bude nejlepší CZ/SK pawner.. Jinak určitě nebude jenom pro zajímavost dělat nějaký GM, který sežere dost času..
  8. Musíš si sehnat nejdříve MySQL DB. Jakmile si jí seženeš, tak k ní dostaneš i údaje ta tam ty údaje vyplníš a vytvoříš tam i databázi, do které se připojíš.
  9. Vypadá to skvěle, ale taky bych vynechal ten bar a automaty.. 9/10
  10. Konečně mám projeté Call of Duty 4: Modern Warfare 2.. Trvalo mi to 5 hodin :d

    1. Show previous comments  1 more
    2. KarTooN

      KarTooN

      Call of Duty 4 je rozdělená do 3 dílů :d MW 1, MW2, MW3 :d navazují na sebe :d ve 2 se jistý Makarov snaží pomstít za Kamarova a zabije 1000 lidí na Moskevském letišti a svede to na US.. Potom Rusko zautočí na USA atd.. :d

    3. Sweet

      Sweet

      ja znam pribeh :d cod 4 je mw1, cod 6 je mw2 a cod 8 je mw3 :d

    4. KarTooN

      KarTooN

      v pořadí to je 6 a MW3 je 8, ale patří to více méně do 4 :d a mám hotovou už i MW3 :d

  11. Takže tento lehký script neopravíš a toto uděláš? http://pastebin.com/23MW4AVh navíc mě dostal ten text o kopírování...
  12. Nejprve jsem zde chodil, abych se něco naučil... potom kvůli komunitě, která se začala rozpadat a už tu moc lidí z té komunity nezůstalo, tak tu ani moc nechodím
  13. dej to na ulozisko.sk... tam je to nejrychlejší
  14. [*] 300,-Kč(hernich ne realnych) [*] Lékař - Léčí hráče - Herne peníze Myslím, že každému dojde, že mu nepošleš za věci co bude dělat ve hře peníze
  15. KarTooN

    pomoc MAPNAME

    format(str,sizeof(str),"mapname %s",params... SendRconCommand(str)
  16. OnPlayerConnect: login[playerid] = false; if (!login[playerid])//toto smaž { zbytečná podmínka a zkus to znovu
  17. http://www.ulozisko.sk/obrazky/519600/image.jpg toto kreslila moje přítelkyně
  18. KarTooN

    script Titanic

    Použij SA-MP Editor, kterým si vybereš objekt z lodě v SF a poté jej někde vložíš.
  19. KarTooN

    script Titanic

    použij letadlovou loď místo trajektu
  20. KarTooN

    script Titanic

    být animace, tak jo
  21. KarTooN

    script Titanic

    Když historie, tak uděláme dobytí berlína
  22. KarTooN

    script Speedometer by Stano.sk

    diakritiku nelze v proměnných použit... ke scriptu: určitě si to zkopíroval (minimálně script na rychlost), protože ještě nedávno si nevěděl, na co je SendClientMessage
  23. Hazardní hry lze udělat i bez klikacích TD (dostihy, automaty). Ale s klikacími to bude lepší (jen bude déle trvat, než se to udělá).
  24. KarTooN

    pomoc Dialog

    používej ShowPlayerDialogEx
×
×
  • Create New...