Jump to content

KarTooN

Uživatel
  • Příspěvků

    642
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

About KarTooN

  • Narozeniny 02/03/1996

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. KarTooN

    obrázek Vaše doupě 2013

    Přežiji i největší vedra
  2. Podmínky ani optimalizace není tvoje silná stránka (Daniel).. navíc ti to nebude fungovat, jelikož si zapomenul závorku.. if(IsPlayerConnected(i)
  3. Tento script mění MySQL datum z tvaru RRRR-MM-DD HH:MM:SS nebo RRRR-MM-DD na jiný formát.. stock ChangeDatumForm(datum[],frm=0) { new str[45],rok[5],mesic[3],den[3]; new nazvy_mesicu[12][9]={ "Leden", "Unor", "Brezen", "Duben", "Kveten", "Cerven", "Cervenec", "Srpen", "Zari", "Rijen", "Listioad", "Prosinec"}; if(strlen(datum) == 10) { strmid(den,datum,8,11,3); strmid(mesic,datum,5,7,3); strmid(rok,datum,0,4,5); switch(frm) { case 1: format(str,sizeof(str),"%d %s %s",den,nazvy_mesicu[strval(mesic)],rok); default: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s",den,mesic,rok); } } } else if(strlen(datum) == 19) { new hodina[3],minuta[3],vterina[3]; strmid(vterina,datum,strlen(datum)-2,strlen(datum)); strmid(minuta,datum,strlen(datum)-5,strlen(datum)-3); strmid(hodina,datum,strlen(datum)-8,strlen(datum)-6); strmid(den,datum,strlen(datum)-11,strlen(datum)-9); strmid(mesic,datum,strlen(datum)-14,strlen(datum)-12); strmid(rok,datum,strlen(datum)-19,strlen(datum)-15); switch(frm) { case 1: format(str,sizeof(str),"%d %s %s %02d:%02d",strval(den),nazvy_mesicu[strval(mesic)],rok,strval(hodina),strval(minuta)); case 2: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s",strval(den),strval(mesic),rok); } case 3: format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s %02d:%02d",strval(den),strval(mesic),rok,strval(hodina),strval(minuta)); default: { if(strval(rok) == 9999) str="Permanent"; else format(str,sizeof(str),"%02d/%02d/%s %02d:%02d:%02d",strval(den),strval(mesic),rok,strval(hodina),strval(minuta),strval(vterina)); } } } else str="Neplatne datum"; return str; } Můžete si výsledný formát upravit dle vlastních potřeb. Snad to někomu bude užitečné.
  4. Jak to myslíš pomohl? S čím vším by si pomoci chtěl a jak by si ty peníze přeposlal? Nebylo by ani k zahození, kdyby si napsal, kdy dostaneme odměnu a jestli bude záloha, jelikož nikdo nechce být ojebán.
  5. KarTooN

    HELP z Admin tag

    Mohl by si se o tom nějak rozepsat.. nějak nechápeme, co chceš.. Navíc tohle lze udělat v pawnu a nepotřebuješ na to plugin.
  6. KarTooN

    script SA-MP Limits IP

    Nejlepší by bylo, kdyby si kontroloval "chování" hráčů.. Můžeš udělat něco jako captcha přes TextDraw a pokud to hráč při connectu nenapíše do X vteřin, tak jej to kickne.. Taky je možnost, aby si ten tvůj script upravil kombinovaně.. 1. Pokud se připojí X hráčů pár vteřin po sobě se stejnou IP 2. Pokud je X hráčů připojeno a nespawnuto Variant je skutečně mnoho, stačí si vybrat.
  7. Ehm.. a pawner s přezdívkou bzuco ti nic neříká? Pro mě to je a stále bude nejlepší CZ/SK pawner.. Jinak určitě nebude jenom pro zajímavost dělat nějaký GM, který sežere dost času..
  8. Musíš si sehnat nejdříve MySQL DB. Jakmile si jí seženeš, tak k ní dostaneš i údaje ta tam ty údaje vyplníš a vytvoříš tam i databázi, do které se připojíš.
  9. Vypadá to skvěle, ale taky bych vynechal ten bar a automaty.. 9/10
  10. Konečně mám projeté Call of Duty 4: Modern Warfare 2.. Trvalo mi to 5 hodin :d

    1. Show previous comments  1 more
    2. KarTooN

      KarTooN

      Call of Duty 4 je rozdělená do 3 dílů :d MW 1, MW2, MW3 :d navazují na sebe :d ve 2 se jistý Makarov snaží pomstít za Kamarova a zabije 1000 lidí na Moskevském letišti a svede to na US.. Potom Rusko zautočí na USA atd.. :d

    3. Sweet

      Sweet

      ja znam pribeh :d cod 4 je mw1, cod 6 je mw2 a cod 8 je mw3 :d

    4. KarTooN

      KarTooN

      v pořadí to je 6 a MW3 je 8, ale patří to více méně do 4 :d a mám hotovou už i MW3 :d

  11. Takže tento lehký script neopravíš a toto uděláš? http://pastebin.com/23MW4AVh navíc mě dostal ten text o kopírování...
  12. Nejprve jsem zde chodil, abych se něco naučil... potom kvůli komunitě, která se začala rozpadat a už tu moc lidí z té komunity nezůstalo, tak tu ani moc nechodím
  13. dej to na ulozisko.sk... tam je to nejrychlejší
  14. [*] 300,-Kč(hernich ne realnych) [*] Lékař - Léčí hráče - Herne peníze Myslím, že každému dojde, že mu nepošleš za věci co bude dělat ve hře peníze
  15. KarTooN

    pomoc MAPNAME

    format(str,sizeof(str),"mapname %s",params... SendRconCommand(str)
×
×
  • Create New...