Jump to content

zeddy

Uživatel
  • Příspěvků

    22
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

4 Jonny Sindacco
  1. Za snahu :DD Děkuju, ale koukám že ono to už nemá ani cenu dělat mapy do GTA, jelikož v dnešní době to už málokdo ocení zvlášt ještě ktomu v CZ/SK....
  2. Ano ani mě se to tolik nelíbí to je pravda, ale abych si stim dělal dodetailu a víceméně jak na to tak koukám tak úplně zbytečně tak to asi opravdu ne.
  3. Zdravim, tak jsem tady s mojí další mapou a tentokrát jsem se rozhodl že trošku vylepšim policejní stanici, původně jsem to chtěl upravit ještě mnohem víc, ale řekl jsem si že je víceméně možný že to dělám zbytečně, jelikož co já vim jestli si tu mapu někdo stáhne a abych se stim dělal dalších pár dní navíc zbytečně to se mi už nechtělo, tak koukněte snad se vám bude i takhle líbit. Předešlé mé mapy : Marihuanové pole Wang Cars http://www.youtube.com/watch?v=KCLchyYHpzk Jinak minule mi pár z vás psalo, jestli bych pro vás nemappoval a já předem všem říkám, že klidně budu mappovat, ale jen módum, který mají budoucnost a né že budu mappovat nějakym "dětem" který beztak vzápětí ten server či mod zruší. PS:Omlouvám se za to problikávání těch textur ve hře nevim proč se mi tak to MTA tak jebe.... Objektů vytvořeno : 628 Vozidel vytvořeno : 31 Čas mappování : cca 5 hodin Ke stažení ZDE Ohodnoťte klasicky od 0-10 Kdyby něco tak pište buď sem a nebo do zpráv.
  4. No bezva tak díky za to Éčko už to jde jinak jak jak to myslíš levym tlačítkem? Tak pravy si ten objekt vemu a hodim si ho tam kam chci a pak už jen si měnim číslama pozic co je na tom tak neobvyklýho?
  5. Prostě v MTA při výběru objektů si vyberu nějakej objekt teď dám třeba příklad takový ty neony co svítěj no a když je položim že prostě pravym tlačíkem je někam usadim tak už na ně nemůžu znova kliknout pravym, jelikož když na ně pak zase zamířim tak se to chová jako kdyby tam nic nebylo, prostě nemůžu si je zase vzít pravym tlačítkem a hýbat snima, takže se ptám jak to udělám, abych mohl hýbat se všema objektama, které si vyberu?
  6. Zdravim mam takovej problém za tu dobu co se snažim tak nějak mappovat tak jsem nepřišel na to jak se dá hýbat s objektama, který když si vyberu a umístim je tak jak je zase vzít? Prostě určitě víte že takových objektů je hromada, že jakmile je usadim tak když na ně zamířim že je chci vzít tak se mi neukáže ani jejich jméno prostě nic tak bych se vás chtěl zeptat jak se to dá nastavit abych i snima mohl hýbat a abych je mohl označovat...? Díky za pomoc.
  7. zeddy

    mapa Chiliand

    Co na to říct tim, že to je tvoje první mapa tak co to znamená? To že ji děláš poprvý tak by si snad ji měl dělat tak dlouho dokud to nebude vypadat dobře ne? Když na to koukám tak bych řekl že to je prostě zplácanina objektů, který ti přišly jako první pod ruku takže tuto mapu odhaduju tak na 15 minut práce. Tudíž hodnocení možná tak 1/10 za to že jediný co ti na tom dalo zabrat tak bylo vyscreenování jinak to nevidim, kdyby takovýhle mapy měly úspěch tak to bych tady přidával mapu hodinu co hodinu.. Ale tak je to můj názor, prostě každej má jinej styl jinak díky za nápad aspoň už vim jakou oblast si pudu vylepšovat
  8. Úplná blbost, už dřív jsem na tento program narazil a jediný co se mi na tom zalíbalo tak bylo to, že můžu odstranit nějakej objekt, kterej už je na mapě danej to v MTA ani snad nejde nebo se pletu? Jinak ovládání je úplně na nic to samý jejich ovládání a stim že nejsou lagy tak vtomhle tom editoru mam teda ohodně větší lagy než v MTA takže radši furt zůstanu u MTA
  9. Zdravim, jelikož už to je nějakej ten pátek co sem naposledy vytvořil nějakou mapu, nebo spíš prostě "upgradnul" nějakou tu oblast, tak jsem se rozhodl že bych mohl udělat něco dalšího, tak bych se vás chtěl zeptat na jakou oblast v GTA bych se měl podle vás zaměřit? Né že bych nevěděl, ono je dost oblastí co by se v GTA daly vylepšit, ale nejradši bych udělal něco co by bylo někomu taky užitečný... Tady ukázka z mé tvorby : Marihuanový pole - http://pawno.cz/topic/44179-marihuanovy-pole/ Wang Cars - http://pawno.cz/topic/44192-wang-cars/ Jinak hodně si potrpim na detailech takže když budu dělat nějakou mapu tak si sní klidně pár týdnů/měsíců vyhraju, aby to bylo všechno do detailu a rozhodně nejsem ten typ člověka kterej musí na každej metr naházet 1000 objektů. Tak čekám vaše návrhy, přídávejte případně i screeny daný oblasti. S pozdravem Zeddy.
  10. zeddy

    mapa Wang Cars

    Tak motorky sem tam dal všechny co jsou
  11. Zdravím tak přicházim s další mapou a tentokrát jsem si tak trochu pohrál s wang cars , není to sice nic extra, jelikož sem tam nechtěl házet všelijaký blbosti co mi padnou pod ruku, ale dle mého to vylepšení úplně stačí no posuďte sami a bodujte od 0-10... Objektů vytvořeno : 112 Vozidel vytvořeno : 23 Ke stažení : http://uloz.to/xLeEJvv/wang-rar Heslo : pawno.cz
  12. No wau děkuju všem ani jsem nečekal že bude tolik pozitivního ohlasu a ještě ktomu od velkýho niCe spíše jsem čekal že si každý bude stěžovat na počet objektů... Jinak to hořejší patro jsem udělal už tak nějak že mi došly nápady tak sem tam dal to první co jsem dostal pod ruku a musim přiznat že jsem to ke konci trochu odflákl zezačátku jsem všechno dělal do detailu, ale ke konci jsem si řekl že beztak si to moc lidí nebo spíše nikdo nestáhne tim pádem jsem ke konci zrychlyl a už jsem si na tom nedal ani tak záležet nicméně jak vidim tak jste mě docela povzbudili a vypadá to že se pustim do něčeho dalšího... Takže ještě jednou všem děkuju.
  13. Zdravím, tak trochu jsem si pohrál s marihuanovým polem na místě který určitě všichni moc dobře znáte... Sice to je můj první výtvor, ale kdyžtak poprosil bych aby jste mě hodnotili normálně prostě jak se vám ta mapa lidí bez ohledu jestli to je nebo není moje první mapa.. Klasicky od 0- 10 bodů... Objektů vytvořeno: 692 Vozidel vytvořeno: 14 Jelikož objektů je tolik tak jsem to hodil do texťáku a na uloz.to takže si to stáhněte Zde : http://uloz.to/x1Agz...uanovy-pole-rar Heslo : pawno.cz Jinak tu máte nějaký obrázky jak to přibližně vypadá : PS:Chtěl jsem sem dát více obrázku, ale bohužel tu je limit.
  14. Zdravim takže : Hledám : Zkušeného Pawnera Odměna : Záleží s kolika věcma by mi pomohl dejme tomu třeba 30,- kč za jeden FS prostě za každej FS kterej bych chtěl udělat bych mu zvýšil odměnu. Skype : snake00752 Předevšim budu chtít takovéty základní věci jako je Registrace, Zabezpečení serveru, nastavení všelijakých věcí a semtam i vysvětlení co a jak. Kdo by měl zájem tak pište.
  15. To bych byl rád. Hm ano tak jsem taková "Lamka xD" v pawnu začínám tim pádem se vtom ještě tolik nevyznám.
×
×
  • Create New...