Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 23. Září, 2012 Globální moderátor Share Odesláno: 23. Září, 2012 Ahoj, dneska mě zarazila taková duchovní otázka, proč chodíte na toto fórum? Nic proti nikomu ale jen bych chtěl vědět vaše důvody.. Já osobně sem chodím především na mChat a snažím se udržet toto fórum v běhu. PS: Nemířím tím aby sem někdo přestal chodit EDIT: Sorry upravil jsem anketu tak se resetovala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
癌癌癌 1 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Fórum už jsem prakticky vzdal, občas prostě jen vlezu na mchat, zaspamuju pár obrázkama, nikdo mi neodpoví, jdu se zabít. Někdy třeba někdo odpoví tak, že se směje jak vůl, tak posílám dál, dokud se nepřestanou smát. Dřív jsem ještě posílal i nsfw obrázky, ale to se nelíbilo moderátorům. :-( A občas pošlu i něco jiného než jen obrázky, třeba "ahoj". Za tu dobu co sem chodím sem už prostě nechodit nejde, ať už jen na chat. tl;dr: chat, někteří lidé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jáá 26 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 mCHat jednoznačne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morlox330 3 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 1. Důvod : Když potřebuju s něčím pomoct , to je asi ten hlavní důvod. 2. Důvod : Jen tak prostě když prohlížím net tak se skočím, přečtu nový posty apod. To je vše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarTooN 1 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Nejprve jsem zde chodil, abych se něco naučil... potom kvůli komunitě, která se začala rozpadat a už tu moc lidí z té komunity nezůstalo, tak tu ani moc nechodím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Tak na tuhle otázku si ani já sám nedokážu odpovědět Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 23. Září, 2012 Author Globální moderátor Share Odesláno: 23. Září, 2012 Tak na tuhle otázku si ani já sám nedokážu odpovědět Kdybych věděl že se anketa neresetuje když ji editnu tak bych tam přidal ospověď "Sám nevím" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Potřebuji klidné místo pro svůj duchovní odpočinek a proto hledám klid zde, ve starých vodách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr 44 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Já sem chodím jen ze zvyku. Vždy, když zapnu Operu, tak mně vyskočí záložka s Pawnem. No a také sem chodím proto, abych se dozvěděl, kdy a kdo spustí Global ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 296 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Ja sem chodim tiez zo zviku a aby som videl co za picoviny sa tu aktualne riesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet 7 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 taky sem chodim ze zvyku, uz me ani tolik nezajima o cem se tu diskutuje, protoze se tu denne zaklada 10x min temat o pawnu nez driv, takze si sem chodim vetsinou s nekym popovidat v mchatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynke 31 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Já tu chodím kvůli Mchatu a taky kvůli zajímavým tématům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 23. Září, 2012 Administrátor Share Odesláno: 23. Září, 2012 Já sem chodím proto protože jinde mi machrování jak jsem awesome nežerou Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM 93 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Proc sem chodim... hmm .... vskutku zajimave a neoduvoditelne. Ja nevim proc tu jsem... proste to mam v panelech firefoxu a nechce se mi to dat pryc... Proste sem asi zkratka patrim o.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Lipták 51 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Proc sem chodim... hmm .... vskutku zajimave a neoduvoditelne.Ja nevim proc tu jsem... proste to mam v panelech firefoxu a nechce se mi to dat pryc... Proste sem asi zkratka patrim o.o Jaká moudra, ale mluvíš i za mně Prostě tady chodím, komunita všechno... Pawno, CSko, kdejaké diskuze, videa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 23. Září, 2012 Author Globální moderátor Share Odesláno: 23. Září, 2012 Proc sem chodim... hmm .... vskutku zajimave a neoduvoditelne.Ja nevim proc tu jsem... proste to mam v panelech firefoxu a nechce se mi to dat pryc... Proste sem asi zkratka patrim o.o určitě bez tebe by to tu nemělo takovou historii Link to comment Share on other sites More sharing options...
killbill 21 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Chodím jsem kvůli Mchatu hlavně mě jsem naverboval Roni před rokem,nebo dvoumi to je jedno od te doby tu pročítám témata a spamuju je a mchat samozřejmě.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riso135_ 2 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Keď už checkujem net tak sa občas kuknem aj sem čo nového a tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4n09 71 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Shlednu posty atd ale kdysi tu byla vetsi zabava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Ze začátku jsem sem chodil, protože sem potřeboval rady ohledně pwn ( na který sem se v*sral ), ale teď už to je jen takovej blbej zlozvik. Nevim co víc napsat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Chodím sem srát lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4n09 71 Odesláno: 23. Září, 2012 Share Odesláno: 23. Září, 2012 Chodím sem srát lidi. To spis dela IFailgamer nebo jak se jmenuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor HighPrint 177 Odesláno: 24. Září, 2012 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Září, 2012 Chodím sem někdy for fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverC5 1 Odesláno: 24. Září, 2012 Share Odesláno: 24. Září, 2012 učím sa tu,mChat až moc ne ,vybíjam si zlost,hledám a taky help Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParadoXX 3 Odesláno: 24. Září, 2012 Share Odesláno: 24. Září, 2012 Občas kdyš si čtu některé komentáře, tak se neskutečně bavím. Teď už ani nevím proč sem chodím je to zlozvyk, občas pomůžu s CS 1.6 nebo někomu hodím kritiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts