Jump to content

癌癌癌

Uživatel
  • Příspěvků

    4271
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

About 癌癌癌

  • Narozeniny 02/17/1997

Kontaktní údaje

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fórum už jsem prakticky vzdal, občas prostě jen vlezu na mchat, zaspamuju pár obrázkama, nikdo mi neodpoví, jdu se zabít. Někdy třeba někdo odpoví tak, že se směje jak vůl, tak posílám dál, dokud se nepřestanou smát. Dřív jsem ještě posílal i nsfw obrázky, ale to se nelíbilo moderátorům. :-( A občas pošlu i něco jiného než jen obrázky, třeba "ahoj". Za tu dobu co sem chodím sem už prostě nechodit nejde, ať už jen na chat. tl;dr: chat, někteří lidé
  2. Socializování se, přeci! :-) Můžeš se například s lidmi domluvit, že budete hrát. Může se udělat nějaká skupinová událost hraní nějaké hry. Nevím, přiznám se, že v tom zas takovou výhodu také nevidím, hlavní výhodu vidím v tom, že určitá komunita ví o druhých v té komunitě co něco hrají, co nikdo z tvých přátel třeba nehraje. A hlavně můžeš všechny tak mucqózně stalkovat bez toho aniž by sis je musel všechny najít, máš je všechny pohromadě!
  3. Zdravím všechny. Budu stručný. Určitě zde spousta z vás využívá Steam a docela jsem se divil, že tam ještě naše komunita neměla vlastní skupinu. Takže jsem se rozhodl ji založit. Pokud chcete, můžete se přidat. Skupinu můžete nalézt na adrese: http://steamcommunity.com/groups/pawnocz Pokud by někdo z administrátorů požadoval vlastnit skupinu, tak není problém, stačí se mi ozvat. Stejně tak jakékoliv připomínky/poznatky/cokoliv od uživatelů můžete směřovat sem nebo do skupiny. No, to je asi tak vše. GL&HF přeje polívka.
  4. 癌癌癌

    pomoc Notice

    "user_name" v $info neexistuje.
  5. Díky aspon někdo normální skusím No, nevím jestli zrovna normální. Ale pak třeba takový Quake není k zahození.
  6. SuperTux, TuxRacer, Counter-Strike, Half-Life, , ...
  7. Blbost, protože si koupil balíček, kterej je levnější jak ty hry dohromady, takže hezky pěkně nekecej, když už něco nabízíš. Tohle není teleshopping.
  8. no on je problem v tom že to nejde udělat jako samp server že nahraješ soubory a zapneš. Tohle se zapíná přímo ve hře .. :/ což je nahovno a musí to bejt přes nějakej PC. Já tu jeden mám ale nemám veřejnou jinak byhc už to rozjel naplno. EDIT:// dodávám screen http://wiki.openttd.org/Rcon_password
  9. 癌癌癌

    pomoc - HDD

    Nemusíš, ať ti klidně hodí názor někdo další.
  10. 癌癌癌

    pomoc - HDD

    Kde jsem říkal, že máš používat jen 80 GB? Si nech těch 80 GB na systémovej oddíl a 70 GB na /home a nemusíš to slučovat. Jde to, ale ne vždycky s to povede, ještě když tam máš nějaký pojebaný partition table.
  11. 癌癌癌

    pomoc - HDD

    Ne, to dělají právě Windows a špatný uživatel. Na to bych se vysral a hodil si těch 70 GB třeba jako /home
  12. Já bych je nejradši všechny zmenšil. To je tak jedina uprava, co bych udelal, stejne mam polovinu zablokovanou.
×
×
  • Create New...