Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 15. Leden, 2021 Globální moderátor Share Odesláno: 15. Leden, 2021 Zdravím všechny, tentokrát je to příspěvek zejména pro ostřílené staré členy. Máte možnost získat svůj účet zpět! V roce 2013 kolem 1. ledna došlo při původním vedením fóra ke smazání několika účtů. (Byly to moderátorské účty) Pokud si pamatujete, bylo to z důvodu "ochrany". Samozřejmě to je nesmysl a mě osobně to mrzí, že jste o účty přišli. (Já sám jsem o něj taky jednou přišel, ale z jiného důvodu) Rozhodli jsme se, že chceme účty "vrátit". Členové, jež tehdy přišli a chtěli by ho nějak lehce zachránit, tak mají možnost. Po dohledání vám zde na novém účtu jsme schopni navýšit množství napsaných příspěvků o tolik, kolik jste jich měli v poslední záloze před smazáním a upravit datum registrace, které jste původně měli na starém účtu. Vážíme si vás a chceme napravit to, co někdo jiný tehdy pokazil. Za obnovení starých účtů zodpovídám já. Ověření datumu registrace a počet příspěvků probíhá přes web.archive.org. Kdo chce, tak se může ozvat sem nebo přímo do SZ mě. Díky Jinak gratuluji @Fakerko_ jako prvnímu, kdo má obnoveno! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 15. Leden, 2021 Share Odesláno: 15. Leden, 2021 ak by si našiel učty rovnaké k môjmu podla dátumu narodenia tak ak by sa ti chcelo tak by si mi to mohol dať dokopy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 197 Odesláno: 15. Leden, 2021 Share Odesláno: 15. Leden, 2021 před 7minutami, Hip said: Zdravím všechny, tentokrát je to příspěvek zejména pro ostřílené staré členy. Máte možnost získat svůj účet zpět! V roce 2013 kolem 1. ledna došlo při původním vedením fóra ke smazání několika účtů. (Byly to moderátorské účty) Pokud si pamatujete, bylo to z důvodu "ochrany". Samozřejmě to je nesmysl a mě osobně to mrzí, že jste o účty přišli. (Já sám jsem o něj taky jednou přišel, ale z jiného důvodu) Rozhodli jsme se, že chceme účty "vrátit". Členové, jež tehdy přišli a chtěli by ho nějak lehce zachránit, tak mají možnost. Po dohledání vám zde na novém účtu jsme schopni navýšit množství napsaných příspěvků o tolik, kolik jste jich měli v poslední záloze před smazáním a upravit datum registrace, které jste původně měli na starém účtu. Vážíme si vás a chceme napravit to, co někdo jiný tehdy pokazil. Za obnovení starých účtů zodpovídám já. Ověření datumu registrace a počet příspěvků probíhá přes web.archive.org. Kdo chce, tak se může ozvat sem nebo přímo do SZ mě. Díky Jinak gratuluji @Fakerko_ jako prvnímu, kdo má obnoveno! A já děkuju! Konečně jsem v něčem první :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 15. Leden, 2021 Author Globální moderátor Share Odesláno: 15. Leden, 2021 před 9minutami, Mivčo said: ak by si našiel učty rovnaké k môjmu podla dátumu narodenia tak ak by sa ti chcelo tak by si mi to mohol dať dokopy jedná se jen o smazané účty, nikoli všechny tvoje multi acc aka EmpireSK apod. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 297 Odesláno: 15. Leden, 2021 Share Odesláno: 15. Leden, 2021 před 48minutami, Mivčo said: ak by si našiel učty rovnaké k môjmu podla dátumu narodenia tak ak by sa ti chcelo tak by si mi to mohol dať dokopy Na tak velky SQL JOIN potrebujes super pocitac Mne chyba asi 1k prispevkov, jak tu bola omylom zmazana zaloha. Mozem to tiez dostat naspat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 15. Leden, 2021 Author Globální moderátor Share Odesláno: 15. Leden, 2021 před 22minutami, Jiu said: Mne chyba asi 1k prispevkov, jak tu bola omylom zmazana zaloha. Mozem to tiez dostat naspat? O tom vím, už jsem přemýšlel nad sebou jak bych mohl najít zálohu. Dám vědět až něco vymyslím co s tímto :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 15. Leden, 2021 Author Globální moderátor Share Odesláno: 15. Leden, 2021 před 1 hodinou, Bloodman said: Mne chyba asi 1k prispevkov, jak tu bola omylom zmazana zaloha. Mozem to tiez dostat naspat? Nakonec se žádná kompenzace ohledně tohoto řešit nebude. Je mi líto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labi 5 Odesláno: 16. Leden, 2021 Share Odesláno: 16. Leden, 2021 Super, taky prosím o obnovení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 18. Leden, 2021 Share Odesláno: 18. Leden, 2021 Prosím o úpravu data registrace na 12.5.2009 Link pro ověření ti posílám do SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts