Jump to content

Basketball: pohaneci system


ATomas

Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ATomas, já odcházim po 10ti minutách...

z WTLS ?

Ale to je zase souboj hostingů, já jsem u CrazyHostu od srpna dodnes a můžu říct :thumbup: .

de o to jakou mas hratelnost pokud sem mnel pod 20 nevsimaly si mne jak to zacalo pribivat najednou se mi "omylem" mazaly scriptfiles

kdyz to nepomahalo lidi porad hraly tak se chteli se mnou spojit a udelat hosting ja vul jim nato skocil a jak skoncila moje platba a sel bych do jejich "ponzoringu" hned is na muj port souply jejich mod (samozdrejme jim tak nikdo nehral) a mne presunuly jinak coz mi taky uskodilo po tyhlensty zkusenosti opravdu ne mam na crazy free ucet na dobu neurcinou ale na serveru je lvdm a maximalne na nem tocime film to je asi tak vsecko :)

Link to comment
Share on other sites

z WTLS ?

jj z WTLS, prostě jak sem začal programovat svůj mod, přestalo mě to bavit, sice je hotovej jen ze 40% ale s kámošema mě to baví na nedodělanym serveru víc než na WTLS

Link to comment
Share on other sites

Děláte tu celkem silnej OT (i já), a k tomu "hraní na WTLS".

 

Je to pěknej mod, má to hodně funkcí, hodně lidí tam hraje, ale příjde mi to nudný. Nevím proč ale je to nuda. Jediný co mě tam baví je Minigun Madness.

Link to comment
Share on other sites

jim rikas teenagery, hlavne ze ty ve veku 22 nebo kolik to te to bavi? hrat samp? to snad myslis ze si neco dokazes ze udelas dobrej mod do samp? pokud ti to jeste nedoslo tak je to obycejna multiplayerova modifikace, s tim diru do sveta neudelas a pokud si porad najivne myslis ze si neco vic tak na to zapomen. na kazdy forum pise picoviny o nakym kulecniku ktery opravdu nekoho zajimaj a myslis si ze to nekoho pritahne? ano, lamky ano. to ze kye ho ohodnotil jako povedenej script taky neznamena ze je to nejpropracovanejsi mod jak si myslis a vsude pises. uz mas vek na jinou orientaci nez nejakou samp komunitu tak nevim co si chces furt dokazovat...

Link to comment
Share on other sites

Děláte tu celkem silnej OT (i já), a k tomu "hraní na WTLS".

 

Je to pěknej mod, má to hodně funkcí, hodně lidí tam hraje, ale příjde mi to nudný. Nevím proč ale je to nuda. Jediný co mě tam baví je Minigun Madness.

hmm minigun madness som davno nehral ;)

Link to comment
Share on other sites

":3rz6k8p5]jim rikas teenagery, hlavne ze ty ve veku 22 nebo kolik to te to bavi? hrat samp? to snad myslis ze si neco dokazes ze udelas dobrej mod do samp? pokud ti to jeste nedoslo tak je to obycejna multiplayerova modifikace, s tim diru do sveta neudelas a pokud si porad najivne myslis ze si neco vic tak na to zapomen. na kazdy forum pise picoviny o nakym kulecniku ktery opravdu nekoho zajimaj a myslis si ze to nekoho pritahne? ano, lamky ano. to ze kye ho ohodnotil jako povedenej script taky neznamena ze je to nejpropracovanejsi mod jak si myslis a vsude pises. uz mas vek na jinou orientaci nez nejakou samp komunitu tak nevim co si chces furt dokazovat...

Klid... já taky dělám pawn a jen tak pro srandu... Náhodou je to snadnej programovací jazyk takže se u toho člověk nemusí tolik ohánět funkcemi, a naopak si krásně procvičíš řešení algoritmů... Podle mě bys mu neměl říkat co má ve svém věku dělat...

Link to comment
Share on other sites

Nice se vytahoval ze basketball ma prej jenom on tak uz mu zbyl jenom kulecnik (zatim) :d :D

 

Tohle ale nemuzes myslet vazne? Ze to je jen vtip? Uroven tohohle scriptu je na dost primitivni urovni, v porovnanim s basketbalem ve WTLS.

 

Uz jen to ze to delas pres prikazy, a urcujes jestli padne kos pomoci nahodnyho cisla. Jestli mas po tomhle vykonu pocit, ze jsi strcil WTLS do kapsy, tak te ujistuju, ze se jedna o absolutni omyl.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FWugnXPcu30

 

Tohle video je z betaverze, ale na ukazani rozdilu mezi amaterskym odflaknutym basketbalem, a propracovanym basketbalem z WTLS to staci.

 

Je fakt dost trapny, ze se snazis dokazat ze neco umis, kdyz v podstate toho umis hodne malo. Ja se pak musim snizovat k tomu, abych tvoje ego krotil. Tvoje ustavicne snahy napodobit WTLS a bezduvodne vyvysovani se jsou usmevne.

 

Nikde nepisu nic o scriptu, reagoval jsem pouze na jeho hloupou narazku, kterou si mohl odpustit. Kdyz jsem ja zacinal programovat mod, taky jsem se snazil napodobit MT, protoze to byl jedinej server na kterem jsem do te doby hral. A snazil jsem se udelat mod lepsi, aby si hraci mohli SA-MP poradne zahrat. Mym cilem bylo odstranit nedostatky a prijit opravdu s necim inovujicim. Nebudu soudit, jestli mi to vyslo nebo ne, na to si kazdy musi udelat svuj vlastni nazor.

 

Dnes je situace jina. Welcome to Los Santos je popularni herni mod (navic ted uz ne jen v CZ/SK), a ostatni hraci a programatori prebiraji napady z tohohle modu (vcetne tebe). Je to logicke, a ja se tomu nijak nebranim. At uz to je ovladani pomoci klaves (specialne obligatni LALT+LMB), urcity drobnosti jako zamestnani pravnika, a spousta dalsich drobnosti, ktery proste drive nebyly, a s tim jak bylo WTLS oblibenejsi, se zacaly tyto featury objevovat i v jinych modech. Vlastne je dobre, ze se takhle CZ/SK scena upgradovala a kdyz uz nevymysli nic noveho, tak aspon pouziji tyhle povedene napady.

 

Ale vis jakej je mezi mnou a tebou rozdil? Ja kdyz jsem chtel udelat mod podobny MT, tak jsem se soustredil na to, aby mod byl ve vsech ohledech lepsi, uzivatelsky privetivejsi, nabizel vice moznosti a pokud mozno i unikatni veci, ktere hraci jinde nenajdou. Co delas ty? Delas odflaknuty scripty, ktery delas snad jen proto, aby sis dokazal, ze dokazes udrzet krok se mnou, pricemz kvalita techto scriptu je priserna. Je opravdu zinantni vytvaret u takovychhle amaterskych scriptu dojem, ze jsou na stejny urovni jako mnohem propracovanejsi featury z WTLS. A ty se ten dojem opravdu snazis vytvorit, podle tveho vyjadreni, kde jsi vlastne usoudil, ze basket mas v kapse, takze ted predpokladam, ze udelas priserne nepovedenej kulecnik, kterej pak budes prezentovat jako konkurenci pro WTLS. Proc to ale vlastne delas, kdyz ty scripty maji do perfektnosti a hratelnosti daleko? Pro hrace to nejspis nedelas. Je na povazenou, jesli tvym zamerem neni spise si dokazovat ze jsi zdaleka lepsi nez vsichni ostatni. Hlavnim problemem ale je, ze podle toho co jsi zatim predvedl, tak na to proste podle me nemas. A i presto, ze na to nemas, tak pokracujes v provokovani a urazeni. Proto bych velmi ocenil, kdybys sve chovani tomuhle faktu prizpusobil. Mym zamerem neni se tu s tebou hadat, ale tvoje neustala provokace a urazky me k tehle reakci donutily. Stejne tak ty tvoje nepravdy, co tu pises. Nemam v umyslu znicit synbian ani RZE, to je tvoje ulpela predstava, ktera ma daleko ke skutecnosti. Svym chovanim a jednanim se nicite sami, at uz ty tim co tu predvadis, a nebo synbian svymi podvodnymi praktikami, crazyhost floodovanim serverFFS a mohl bych pokracovat dal.

 

Pro par nepremyslivych teenageru mozna bude problem tahle fakta prijmout, ale verim, ze ti co maji aspon trochu rozumu tyhle informace akceptuji.

 

niCe

 

Omg né že my se mi WtLS nelíbilo ale ty se s tim umíš jen vytahovat!

Link to comment
Share on other sites

":3u3m9it7]jim rikas teenagery, hlavne ze ty ve veku 22 nebo kolik to te to bavi? hrat samp? to snad myslis ze si neco dokazes ze udelas dobrej mod do samp? pokud ti to jeste nedoslo tak je to obycejna multiplayerova modifikace, s tim diru do sveta neudelas a pokud si porad najivne myslis ze si neco vic tak na to zapomen. na kazdy forum pise picoviny o nakym kulecniku ktery opravdu nekoho zajimaj a myslis si ze to nekoho pritahne? ano, lamky ano. to ze kye ho ohodnotil jako povedenej script taky neznamena ze je to nejpropracovanejsi mod jak si myslis a vsude pises. uz mas vek na jinou orientaci nez nejakou samp komunitu tak nevim co si chces furt dokazovat...

Klid... já taky dělám pawn a jen tak pro srandu... Náhodou je to snadnej programovací jazyk takže se u toho člověk nemusí tolik ohánět funkcemi, a naopak si krásně procvičíš řešení algoritmů... Podle mě bys mu neměl říkat co má ve svém věku dělat...

 

 

 

a vis ze je mi to celkem u prdele? je mi jasny ze se hned ozvou ostatni, taky delam pwn a co? nic. vubec si nepochopil co sem tim myslel. niCe mozna ano kdyz pise na gta.cz kvuli reklame na "nejpropracovanejsi" mod, nebo kyemu aby smazal z master listu servery od crazyhost a synbian hostingu.

Link to comment
Share on other sites

co se tyce a tveho obvinovani z napodobovani tak:

To ze mate neco a nekdo to mnel driv nez vy neznamena ze to mate odneho

hodne lidi tomu rika kopiractvi ale vyznam toho slova je jiny...

 

To co pises je uplne mimo. Nepisu zamerne nic o kopirovani, ale o napodobovani. A pokud si prectes muj post, napodobovani neodsuzuju.

 

rozdil mezi mnou a tebou je ten ze ty se snazis dostat do ofik multiplayeru a dostat se mezi tvurce sa-mpu

 

A opet pokracujes v tvych vymyslech. Kde jsi prisel na to, ze se chci dostat do SA-MP tymu?

 

muj cil je mit hratelny server a aby sem si na nem ja sam uzil trochu te zabavy mod se muze zdat nevychytany ale misty je to i ucel a to hlavne kuli prani hracu ktery na RZE hraji protoze je RZE bavi tak jako mne zato kdyz si zajdu zahrat k tobe po 30 minutach odchazim znuden ale to je vec nazoru

 

Ano to je vec nazoru. Ja bych treba na RZE ani hrat nesel, protoze proc bych hral na modu, ktery je na srovnatelne urovni jako bylo WTLS pred rokem? Hraci, kteri chteji od SA-MP nadstandart jdou hrat k nam, tvuj server ma uspech, ale uvedom si, na jake rozumove urovni je vetsina hracu SA-MP. Tezko se pak da neco srovnavat.

 

kdyby sem mnel svuj zdroj kvalitni server a hraci ktery by mnely mozek a bylo by jich hodne tak by sem RZE udelal uplne jinak troufnu si rict ze na urovni WTLS akorat k tomu ty prostredky nemam tak ziju z toho co mam

 

Me se tahle vymluva se serverem jevi jako podivna. Kdyz mam sanci ja provozovat server za nekolik desitek €, a z premium uctu a reklamy server neni problem zaplatit, tak ma tu moznost kazdy. Navic si timhle jasne rekl, na jake urovni je tvuj stavajici hosting, ale tehle debate bych se rad vyhnul.

 

a ze se nesnazis zlikvidovat synbian napsal si o nem uplnej blbabol spis to co si napasal o synbianu se perfekne hodi na crazyhost na obou hosticich mam zkusenosti jak to tam chodi a opravdu na crazy host nevlezu ale synbian je kvalitni server s ochotnymy lidmy sice sou obcas vytoceni ale to je k pochopeni. dneska si server kupujou 12 lety deti co ho ani neumej ovladat jenom aby mohl rict "mam server sem nekdo"

 

Ja tvuj nazor bohuzel nemuzu povazovat za objektivni. Pokud vim, mas se synbianem nejakou dohodu na poskytovani herniho modu, takze se da logicky ocekavat, ze nejsi uplne standartni zakaznik. Kdybys byl, uz bys u nich server nemel. Proc? Praktiky crazyhostu ktere popisujes musi zakonite delat i synbian, pokud chteji pokryt naklady, protoze oba tyto hostingy fungujou na principu oversellingu. Ale proc se tohle tema snazis vytahnout? Ja uz jsem k tomuto tematu napsal vse co jsem potreboval. Kdo je chytrej, pochopil o co jde, kdo chytrej neni, si stejne neni schopnej udelat vlastni nazor a bude tvrdit to, co nekde napise nekdo jinej, aniz by vlastne vedel o co go.

 

ale kdyz to tam vezmu my jsme zacinaly ve stejnou dobu akroat ty si sel jinym smerem a ja sem se pawn teprve ucil a sel sem taky jinou taktikou sie jina taktika ale hratelnost dostatecna kavalita jina

mne nedela problem rict "niCe mas dobry mod WTLS" nic sem proti tobe nemel ale od ty doby co si naspal ten blabol o synbianu sis ume tu povest dost pokazil a myslim ze nejen ume

 

sem rad ze sme si to vyrikaly aspon vim jak natom ses ty a co si ome myslis

 

A vysvetlis mi teda proc tu neustale pokracujes s timhle divadlem? Viz tvuj podpis. Pokud bych mel napsat objektivni nazor, tvuj mod je rozhodne nadprumer na CZ/SK scene, ale na WTLS to proste bohuzel porad nema. Kdyz si opravdu nezaujate srovnas obsah obou modu, at uz kvantitativne nebo kvalitativne, tak nelze pochybovat o tom ze je WTLS o nekolik kroku vpred. Samozrejme to tu nepisu proto, abych se nad tebe povysoval, to rozhodne ne. Ja to tu zminuju proto, ze z tehle tvoji pozice je absolutne neprispustne, abys vedl jakekoliv nesmyslne urazky a provokace. Ja jsem doted tvoje ponekud infantilni a bezduvodne provokace prehlizel, protoze nemam zapotrebi resit dalsi zbytecny flame. Pokud povazujes za nutne nekoho diskreditovat, proc si nenajdes nekoho jineho? Proc sis vyhledl zrovna me? To ti tak vadi ze mam v mode ten kulecnik? Nebo se nemuzes smirit s tim, ze mod ohodnotili vyvojari SA-MP jako velmi povedeny? Nebo co te k tomu vede? Vzdyt i ty mas sanci udelat takovy mod. Tak ho udelej, jedine tim dokazes, ze na to mas. Tim ze budes znevazovat praci ostatnich niceho nedosahnes.

 

A jde mi predevsim o to ti vysvetlit tuhle pointu, kterou zrejme nikdo nepochopil. Pokud bys udelal opravdu povedenej script na basketbal, je logicky ze jej budes srovnavat s WTLS. Ale udelat tady nejakou rychlokvasku a vylozene machrovat s tim, ze jsi trhnul niCeho, je podivne. A je zcela pochopitelne, ze se tehle provokaci budu branit, protoze na tom basketbalovem scriptu jsem narozdil od tebe stravil nekolik desitek hodin, aby to bylo na urovni, na jake to je.

 

niCe

Link to comment
Share on other sites

LOL já sem fakt lama :d

pls help:

(1041) : error 010: invalid function or declaration
(1045) : error 010: invalid function or declaration
(1047) : error 010: invalid function or declaration
(1276) : error 017: undefined symbol "IDKLAVESY"

Link to comment
Share on other sites

hm asi jo :d misto id klavesy si napis id klavesy :d (cislo)

a mas to spatne odtabovane pouzij pragmatu

sry :d já ty errory vždycky jenom zkopčim a nic nečtu...

jaký pragma bych tam měl mít? já tam mám tabsize 0

 

jo a pls. dej IP na reálnou zemi, někam sem to zašantročil :d občas přijdu zahrát

Link to comment
Share on other sites

proc by jako melpsat kyemu at je smaze? co je mu do toho?

 

Na to ze ti je 17 bych cekal ze si budes aspon schopnej precist Terms of Service, ktery najdes mimojine zde http://www.sa-mp.com/service_agreement.txt. V obou pripadech porusili tyhle podminky pro provozovani SA-MP serveru - crazyhost bod c) a ntpclan bod d). Je pak na SA-MP tymu, jak se rozhodne proti tomuto poruseni jejich podminek zasahnout.

 

Nehodlam jim delat to same - floodovat servery nebo rozhlasovat, ze pri navsteve konkurencnich serveru se nainstaluje do pocitace virus. Jednoduche reseni je, ze nahlasim tohle poruseni pravidel SA-MP.

Link to comment
Share on other sites

lol kdyz se pripojite na server nainstaluje se vam do pocitace virus

ty uz fakt nevis co by sis vymyslel jenom aby ses zbavil konkurence

Link to comment
Share on other sites

lol kdyz se pripojite na server nainstaluje se vam do pocitace virus

ty uz fakt nevis co by sis vymyslel jenom aby ses zbavil konkurence

 

Mě už se to stalo :( připojil sem se na Server nějakých polských sh1tů a najednou

Složka Rockstars Games Nikde...

Link to comment
Share on other sites

u polaku to je normalni mne se stalo prisel polak na server a prej dejte mi ban sem mu dal kick a kicklo to i mne :)

Pokud povazujes za nutne nekoho diskreditovat, proc si nenajdes nekoho jineho? Proc sis vyhledl zrovna me? To ti tak vadi ze mam v mode ten kulecnik? Nebo se nemuzes smirit s tim, ze mod ohodnotili vyvojari SA-MP jako velmi povedeny? Nebo co te k tomu vede? Vzdyt i ty mas sanci udelat takovy mod. Tak ho udelej, jedine tim dokazes, ze na to mas. Tim ze budes znevazovat praci ostatnich niceho nedosahnes.

ja sem si te nevyhlidnul ty ses sam nabidl uz tim ze pises o synbianu takove blbosti hodne dlouho sem byl pro synbian promernym zakaznikem mod sem jim poskytl proto ze sem s hostingem spokojen a oni mi zato daly mensi slevu tak proc ne..

ja bych takovy mod klidne udelal ale naco budu delat mod kdyz mi tam nikdo hrat nebude a ani nemam poradny hosting kterej by mod v pohode utahnul..

a to te tolik zere to ze se nekdo snazi udelat script jaky mas ty a jak uz sem rikal tento script neni hotovy nevim rpoc si porad myslis neco jineho

ale jak rikam driv sem proti tobe nic nemel ale to sem este nevedel co ses zac..

Link to comment
Share on other sites

Nemam duvod si nic vymyslet, mam k dispozici kopii original mailu (tedy vcetne hlavicek mailserveru, ze kteryho byl mail odeslan), kterou rozeslali vsem registrovanym uzivatelum na ntpclan.com. Na tenhle email me upozornilo nekolik uzivatelu, kteri jsou u nich zaregistrovany.

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel

Kouknu sem.. A hned se sneju.. Proste no comment...

 

NiCe: Skladam poklonu... Mas fakt peknej script (koukal sem na video xD).. Nejdriv sem si myslel, ze je to fake z SP... Ale jakmile sem videl ten GameText tak mi to doslo.. Holt tu nekdo umi dobre matematiku... Teda aspon podle me ten script musi bejt sama matematicka funkce... Ja uz se na pawn vydlabal.. Jeden z tech duvodu byla i ta matematika xD

 

ATomas: Jakou cenu ma tahle hadka? Ma lepsi script ma... Tak co resit... Nechapu, ze se hadas nad takovou kokotinou...

 

V tomhle pripade se fakt nezastanu ATomase, ale budu stat za NiCem xP

Link to comment
Share on other sites

nejdriv si ty hovadko bozi precti vsechno co niCe psal a pak neco rekni...

moje rec viz muj podpis :d

ffredyk

ale chapej tady nejde o script do tejdne vam sem dam klidne identickej basketball jako na wtls

ale to by sis musel vsecko precist aby si vedel o cem tato hadka je

ale jedno se musi nechat je to hadka na urovni zatim sem zazil hadky s lamkama co akrorat bezargumentne nadavaly :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...