Jump to content

rEf

Uživatel
  • Příspěvků

    2491
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    14

rEf last won the day on 3. Červen 2018

rEf had the most liked content!

Reputace

53 Jethro

About rEf

  • Narozeniny 11/27/1995

Kontaktní údaje

  • Web
    https://sa-mp.cz
  • Skype
    skype_ref
  • Steam
    STEAM_0:0:20532120

Návštěvníci

5131 profile views
  1. Já jen doplním že si tedy nejsem jist tím zda to bude ve dne rozpoznatelné zda svítí nebo nesvítí (když to zkusíš, dej vědět).
  2. rEf

    ukázka DeadMatch

    Nostalgie. Úplně z toho čpí rok 2009.
  3. Nejednoduší bude použít PDO hádám .. Když by jsi chtěl tak mi napiš zprávu sem nebo na discord a já ti s tím pomůžu za předpokladu že jde jen o výpis z databáze. Edit: Už má na serveru ban, unban přes MySQL včetně banlistu na webu.
  4. rEf

    pomoc Bluetooth - PC

    Já osobně mám v notebooku bluetooth a stejně bezdrátová sluchátka nepoužívám ačkoliv nějaké mám jelikož mnohem lepší jsou drátová .. Proč? 1. Několika ms opoždění což není úplně ideální u filmu. 2. Výdrž bezdrátových sluchátek tedy baterie. 3. Bluetooth se v mém případě úplně nemusí z wifi co se týče signálu.
  5. rEf

    pomoc Detekovanie "W"

    KEY_SPRINT (8) ve vozidle W http://wiki.sa-mp.com/wiki/Keys
  6. rEf

    hledám Hledám tvůrce map

    Aktualizace. Hledám někoho kreativního pro tvorbu textdrawu jako třeba tuning shop atd. (v případě zájmu se ozvěte do zpráv :-) děkuji)
  7. rEf

    hledám Hledám tvůrce map

    Jde spíše o menší a detailní věci jednoduché a nepřeplácané interiéry pro např. městský úřad, policejní stanici, obchod s elektronikou, obchod s oblečením (skiny), prodejna zbraní a další ale v menším měřítku na vesnice aby to odpovídalo zhruba velikostem těch budov :-) (samozřejmě jeden interiér se použije vícekrát)
  8. Hledám lidi pro SA-MP kteří ovládají práci s objekty a materiálem. Co nabízím? Členství v týmu jakožto Tvůrce map, zmínění o vašem podílu v módu a bezplatné využívání služeb módu po dobu vašeho členství v týmu. Děkuji.
  9. Proč ne :-D Já osobně bych to asi moc nehrál ale hrál jsem hodně dřív podobnou hru a to Traffic Racer která funguje na stejném principu a to vyhnout se překážce.
  10. Instalovat si kvůli tobě PHP-Fusion nebudu ale hádám že logicky mód údržby bude v tabulce prefix_settings a někde tam bude maintenance (tam změníš hodnotu buďto na false nebo 0). Ještě bych možná dodal že je lepší zjistit si jestli máš verzi kde je md5 nebo sha a vygenerovat si nové heslo a nahradit ho u účtu což je tabulka prefix_users a pak se normálně přihlásit.
  11. Jestli nemáš přístup k databázi tak jsi jednoduše řečeno v prdeli. (což není takový problém jestli máš přístup k ftp je vše v config.php)
  12. Mrzí mě že nemáte na to udělat si svůj mód. (stále se tu prezentuje něco co už vzniklo, zažilo svojí dobu a upadá to)
  13. rEf

    pomoc textdraw

    Nemám čas to tu teď ráno řešit no možná vám kdo mu chce pomoci přijde vhod že používá includ ze sa-mp fóra (nejspíš tento https://pastebin.com/f68e1a6ad dle funkcí no zdá se mi že existuje ještě jedna totožná verze jen nemám čas to zkoumat). GL
×
×
  • Create New...