Popular Post ATomas 294 Odesláno: 18. Červen, 2021 Popular Post Share Odesláno: 18. Červen, 2021 Zdravím, po letech strávená na SA-MP jsem se rozhodl posunout SuperPařbu i na FiveM. Zde trailer 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbqq 2 Odesláno: 19. Červen, 2021 Share Odesláno: 19. Červen, 2021 Upřímně cením, že si se rozhodl dělat i do FiveM, jenže mi příjde, že z toho traileru není moc poznat, co tam bude, byl to účel či? připadá mi to spíš jako nějaké cinematic video z klasického gtačka - pokud samozřejmě zapomeneme na tuning menu a taky doufám, že to bude fakt server, který se nebude zkládat z 90% stáhnutých pluginu někde na foru, jinak jsem celkem zvědav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 19. Červen, 2021 Share Odesláno: 19. Červen, 2021 Když to bude fungovat jinak než jako všechny RP servery na FiveM tak to velice rád otestuji. Ale jestli to bude takový to RP u kterého musíš mít Discord a prakticky žít druhý striktní virtuální život tak to mě neba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 20. Červen, 2021 Share Odesláno: 20. Červen, 2021 před 21hodinami, Ingnition said: Když to bude fungovat jinak než jako všechny RP servery na FiveM tak to velice rád otestuji. Ale jestli to bude takový to RP u kterého musíš mít Discord a prakticky žít druhý striktní virtuální život tak to mě neba. GTA V - Realna Zeme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 91 Odesláno: 20. Červen, 2021 Share Odesláno: 20. Červen, 2021 (upraveno) Ako to už niekto spomínal škoda toho traileru, človek tam vidí iba GTA V scény, a nič z kvázi gamemodu, čož je škoda by som dal nejaký náhľad na menu napr kúpa domu, parkovanie aut do garážii a podobne... Edited 20. Červen, 2021 by XpresS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATomas 294 Odesláno: 20. Červen, 2021 Author Share Odesláno: 20. Červen, 2021 (upraveno) On 19. 6. 2021 at 19:15, Sbqq said: Upřímně cením, že si se rozhodl dělat i do FiveM, jenže mi příjde, že z toho traileru není moc poznat, co tam bude, byl to účel či? připadá mi to spíš jako nějaké cinematic video z klasického gtačka - pokud samozřejmě zapomeneme na tuning menu a taky doufám, že to bude fakt server, který se nebude zkládat z 90% stáhnutých pluginu někde na foru, jinak jsem celkem zvědav. Ano to je samozřejmě účel, ten trailer. Jinak stáhnuté pluginy nepouživám, celé si to kódím od začátku. PS: nepoužívám ani ESX. PS. RP herni styl usplne nesnáším Edited 20. Červen, 2021 by ATomas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirouscz 0 Odesláno: 23. Červen, 2021 Share Odesláno: 23. Červen, 2021 Trošku useless trailer no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 23. Červen, 2021 Share Odesláno: 23. Červen, 2021 On 20. 6. 2021 at 23:53, ATomas said: Ano to je samozřejmě účel, ten trailer. Jinak stáhnuté pluginy nepouživám, celé si to kódím od začátku. PS: nepoužívám ani ESX. PS. RP herni styl usplne nesnáším V tom případě super, rád po letech vyzkouším až to bude ready Ten trailer spíš beru jako teaser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyBLKuBA 2 Odesláno: 25. Červen, 2021 Share Odesláno: 25. Červen, 2021 Nápad pěkný. Snad se povede projekt úspěšně nastartovat i udržet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boolove 0 Odesláno: 25. Červen, 2021 Share Odesláno: 25. Červen, 2021 Narozdil od SFDFD zejo… ktery se moc neudrzel. 10 let vyvoje a jako odmenu mate na serveru v jednu dobu ted max 15 hracu (clap clap) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudris 16 Odesláno: 12. Červenec, 2022 Share Odesláno: 12. Červenec, 2022 Sorry že obnovuji starý topic, ale rád bych připomněl tohle téma a oznámil že SP už je možné si vyzkoušet na FiveM a za sebe mohu říct že je to pecka. Když člověk přejde nějaké ty bugy které kluci postupně řeší, tak super zábava a hromada dobrých lidí. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LumberJack 5 Odesláno: 12. Červenec, 2022 Share Odesláno: 12. Červenec, 2022 Jako co si budem, sa-mp uz neni to co byvalo a bylo třeba se posunout o krok dále. Dokonce i sám niCe to uznal, který nevydal na wtls update 3 měsíce a věnuje se na 100% FiveM. Hodně štěstí s vývojem, jde vidět že i po těch x letech tě to programování stále baví a jde vidět, ten kus cesty, kterou si za sebou zanechal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts