Jump to content

KyBLKuBA

Uživatel
  • Příspěvků

    30
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

KyBLKuBA last won the day on 9. Srpen 2021

KyBLKuBA had the most liked content!

Reputace

2 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Web
    www.samp-server.cz
  • Skype
    jakub.kobik

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Úplně mi tohle téma nostalgicky připomnělo dobu lcs-hostingu, pro-fix, xelu, osk-host a dalších..😂Jinak jako nápad asi ne špatný, byť v dnešní době asi už se ty "SA-MP hostingy" nehrotí tak jak dřív.. ale jak psal @XpresS, určitě dobrá záležitost pro naučení, člověk se nejvíc učí praxí a zájmem, takže i kdybys to celé překopal a ve finále ani nepoužil, min. zkušenosti si odneseš do případně té svojí administrace.😄
  2. V sql příkazu co jsi zaslal doplňuješ "Player[ID][NickName]" do sloupce "AdminLevelHodnost" HighPrint pravděpodobně myslel, jakým způsobem deklaruješ tuto proměnnou - vytváříš, nebo doplňuješ daty.. Pravděpodobně to bude něco ve stylu enum Neco { .., AdminLevelHodnost[26] } new Player[MAX_PLAYERS][Neco]; pak tedy můžeš hodnotu dosadit klasicky přes format(Player[ID][AdminLevelHodnost], 26, "hodnost"); A pak by mělo jít bez problémů dosadit v dialogu za %s nebo v INSERT sql příkazu za %e. Otázka tedy zní, kde a co dosazuješ do "Player[ID][AdminLevelHodnost]"?
  3. Nápad pěkný. Snad se povede projekt úspěšně nastartovat i udržet.
  4. KyBLKuBA

    nabízím Nabizim

    SetPlayerScore(pid) + 100? Pěkně janík
  5. Stáhni si nativechecker, třeba ti to pomůže najít problém. (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=249226)
  6. Škoda, že je to furt to stejné.. s tímto vším jsme se již mnohokrát na různých serverech setkali.. chtělo by to vymyslet něco nového.
  7. Vypadá to celkem pěkně. Pokud na tom budeš neustále pracovat, tak by to mohlo být fajn. Akorát já osobně bych přivítal více prací a třeba i nějaké vedlejší mise.
  8. Mám zakoupený virtuální server pro vlastní účely (domény, weby, server atd.). Pokud by tvůj server měl smysl, jsem schopen ti poskytnout server.
  9. Nastav si všechno na 100% a done.
  10. Hosting FakaHeda ti poskytne Minecraft server na 1 měsíc zdarma. Mají ovšem omezené množství zdarma serverů, takže musíš čekat, než se nějaké uvolní.
  11. KyBLKuBA

    script Tip Systém

    Osobně by mě zajímalo, proč máš definovaných přes 20 barev, když stejně potom hned na začátku textu použiješ svůj hex kód. Stačilo by ti SendClientMessageToAll(-1, "text");
  12. KyBLKuBA

    gamemode Realita 2.3

    Škoda, že jsi celou tu prezentaci serveru okopíroval, no.. (https://pawno.cz/topic/52288-paradise-world-party-server-037-pr%C3%A1ce-farmy-gangy-atd/) Prezentací módu máš reprezentovat samotný server.. tím že jsi to okopíroval jde vidět, co je to za server a jakou sis s tím dal práci. Jinak samotný mód je furt to stejné a to všudeznámá reálná země.. No, hodně štěstí.. budeš ho potřebovat.
  13. Zdravím všechny nadšence hry Minecraft a ty, co hledají nějaký server, kde si můžou zahrát, co je baví. Náš server FeudalCraft není jako každý obyčejný server. Je speciální tím, že na něm najdete 4 různé světy a to Survival, SkyBlock, Creative a přes 21 miniher. Na serveru najdete také spoustu pluginů, které vám můžou zpříjemnit hraní. Pokud se rozhodnete navštívit náš server, po příchodu se spawnete ve světe Survivalu. Pomocí příkazu /minihry, se můžete teleportovat do světu miniher, pomocí příkazu /creative, se můžete teleportovat do světu creativu a pomocí příkazu /skyblock, se můžete teleportovat do světu skyblocku. Adresa: play.feudalcraft.eu Verze serveru je od 1.8+ až po 1.10+ Webová stránka je www.feudalcraft.eu Děkuji za pozornost.
  14. Pokud by jsi potřeboval pouze mysql hosting, tak zkus třeba http://www.freemysqlhosting.net/. Ale pokud hledáš přímo SA:MP hosting, který ti nabídne MySQL službu k serveru, tak to asi moc nenajdeš.
×
×
  • Create New...