Popular Post Ingnition 174 Odesláno: 21. Leden, 2021 Popular Post Share Odesláno: 21. Leden, 2021 Ahoj. Rád bych zde odprezentoval své nové video ze hry GTA V a to konkrétně "kooperativní" stunt movie, které jsem vytvořil společně s kamarádem. Snad se bude páčit. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakerko_ 197 Odesláno: 22. Leden, 2021 Share Odesláno: 22. Leden, 2021 Moc pěkně zpracováno a klobouk dolu za ty stunty. Mé myšlení při sledování videa si představovalo, kolikrát se to muselo zkoušet, než to vyšlo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 22. Leden, 2021 Globální moderátor Share Odesláno: 22. Leden, 2021 před 1 hodinou, Fakerko_ said: Moc pěkně zpracováno a klobouk dolu za ty stunty. Mé myšlení při sledování videa si představovalo, kolikrát se to muselo zkoušet, než to vyšlo :D naprosto stejně to mám, jen jsem si myslel, že to zase byl nějakej číňan než jsem si přečetl, že to je tvoje video :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 23. Leden, 2021 Author Share Odesláno: 23. Leden, 2021 Děkuji moc za pozitivní reakce On 22. 1. 2021 at 8:06, Fakerko_ said: Moc pěkně zpracováno a klobouk dolu za ty stunty. Mé myšlení při sledování videa si představovalo, kolikrát se to muselo zkoušet, než to vyšlo :D Děkuji, no jako natočit ty záběry trvalo opravdu několik hodin :D Zhruba jsme to natáčeli asi 3 měsíce, ne vždy byla nálada nebo čas On 22. 1. 2021 at 9:35, Hip said: naprosto stejně to mám, jen jsem si myslel, že to zase byl nějakej číňan než jsem si přečetl, že to je tvoje video :D Proč proboha číňan? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labi 5 Odesláno: 23. Leden, 2021 Share Odesláno: 23. Leden, 2021 před 1 hodinou, Ingnition said: Proč proboha číňan? :D Protože asiati poslední dobou boří rekordy, až na to začaly vznikat memy a často jsou to právě oni, kdo mají trpělivost s takovými věcmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 24. Leden, 2021 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Leden, 2021 před 2hodinami, Ingnition said: Proč proboha číňan? :D vždycky takové vida jsou od Asiatů. Nevím proč, ale je to takovej zvyk, že to dělají oni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 24. Leden, 2021 Author Share Odesláno: 24. Leden, 2021 před 21hodinami, Labi said: Protože asiati poslední dobou boří rekordy, až na to začaly vznikat memy a často jsou to právě oni, kdo mají trpělivost s takovými věcmi. před 20hodinami, Hip said: vždycky takové vida jsou od Asiatů. Nevím proč, ale je to takovej zvyk, že to dělají oni :D Jo už chápu, je mi to úplně jasné :D Mám na vás dotaz. Nevíte o nějaké komunitě nebo místě, kde bych mohl tohle video sdílet? Mám problém s jeho prezentací, aby to video vůbec někdo viděl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 24. Leden, 2021 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Leden, 2021 před 39minutami, Ingnition said: Mám na vás dotaz. Nevíte o nějaké komunitě nebo místě, kde bych mohl tohle video sdílet? Mám problém s jeho prezentací, aby to video vůbec někdo viděl. Asijskej trh :D Herní skupiny gta v na fb apod. Ideálně zahraniční, nejen český Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 24. Leden, 2021 Author Share Odesláno: 24. Leden, 2021 před 3minutami, Hip said: Asijskej trh :D Herní skupiny gta v na fb apod. Ideálně zahraniční, nejen český Hmm, v Asijském trhu se ale opravdu nevyznám :D Problém GTA skupin jak na FB, Discordu tak na Redditu je ten, že z 99% těchto skupin mají zakázáno sdílení a zveřejňování jakýchkoliv mediálních věcí. Takže mi to neschválí či okamžitě smažou. Tudíž jsem v začarovaném kruhu. Tak si právě říkám, jestli neznáte nějaké ověřené skupiny, kde to možné je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts