Administrátor Popular Post Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Administrátor Popular Post Share Odesláno: 24. Květen, 2015 (upraveno) V čem je ePawno jiné ? - je vyvýjené pawnerem pro potřeby pawnerů - hlavním kladem je že je vyvýjeno líným pawnerem Co ePawno obsahuje ? - Project system - mklinker - Color picker - lepší zvýrazňovač syntaxe - String counter ePawno ePawno je založené za kódu editoru PawnPlus ( líbil se mi VS12 vzhled ) který jsem využil. U zvýraznění syntaxe jsem přidal klíčová slova a identifikátory z YSI. K samotnému editoru dodávám Zeexův kompiler patch. Mklinker Možná jste narazili na problém když využíváte více editorů pro pawn a nechcete je mít nebo anemůžete mít v jedné složce. Od toho tu je mklinker kde vám stačí pouze jedna složka s includy. Stačí vybrat její lokaci v mém případě je to složka includy u oficiální editoru a dále vyberete složku kde chcete mít novou složky s includy. To je vše mklinker vytvoří symbolický odkaz díky kterému se složka tváří jako samostatná složka ale její obsah je přesměrováván z originální pawn složky. Na pevném disku tery zabírá pouhý 1KB. Screenshots Download https://mega.co.nz/#!NJo2VB5L!RXPxkZFaJjdAXpOZITva5KRWi3X2jB8zx99LnCccBM4 Update 0.1.0.1 ePawno_b1.rar Edited 24. Květen, 2015 by Ewwe 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The hidden face 77 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 No vypadá to pěkně, ale jak to máme vyzkoušet, když tu není download? Doufám, že když v tom otevřu nějaký fs s českými znaky, že je to zobrazí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 u me ten Mklinker nic nedela. zadnou zkratku nevytvori. ale jinak se mi to celkem zamlouva. libi se mi seznam souboru na pravy strane, takze si muzu listovat kdykoliv v cem chci a nemusim mit otevrenejch hromadu oken. uz podle popisu co si mi psal na FB sem cekal ze to bude pouzitelna vec a ja ji zacnu pouzivat. tak se i stalo timto ti dekuji edit: este bys tam teda mohl pro lidi jako ja a co pouzivaj vic klikaci prvky nez Fkovy klavesy pridat Compile Button protoze kdyz nepouziju F5 tak musim misto toho klikat 2x coz je trochu nepohodlny link sem pridal. je to stazeno z oficialni stranky vydavatele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Jdu dělat na liště s butonkama a jdu se podívat proč nefunguje ten mklinker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 a este pak bys mohl udelat lepsi vyhledavani. vyhledava to dycky od mista kde prave v textu jsi. vyslim si ze je lepsi vyhledavani od zacatku stranky pri prvnim hledani a ne od posledni pozice. a dalsi vec vyhledavani v textu neumi vyhledavat zpatky, napriklad pomoci F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolfikCZ 33 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Vypadá to dobře, vždy jsem si chtěl stáhnout nějaké jiné editory než je čistě Pawno, určitě vyzkouším a budu užívat Budu rád když se do toho aktivně pustíš +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 na pravou stranu by jsi mohl pridat seznam includu s nativama. podobne jako na levy strane ty slozky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Update stím buttonem a opraven mklink... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci224 11 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 (upraveno) Nevím z jakého důvodu ale neustále mi nejde MKLinker + nevím proč ale nejde mi vytvořit project, když dám create tak napíše Project Direcotry must be emty a když tam někam dám tak You haven´t project the path Edited 24. Květen, 2015 by arci224 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Musí to být prázdná cílová složka. Si stáhni novější verzi a pude ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci224 11 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Kde najdu novou verzi ? + jak otevřít ten project list když sem dal křížek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooM 93 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Takové strohé VS for PAWN Ujde to, ale mně nejvíce vyhovuje Notepad++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 ok. když jsem dal novej projekt měl jsem vybrat cestu + nazev souboru. k dam cestu +nazev dal jsem ok. řvalo to na mě že to musí byt empty folder tk jsem udělal empty folder dam ok a pak mi to zařvalo chybu v kodu. (zkoušeno bez noveho updatu) nwm či jsi to fixnul už Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Ewwe: a odstran prosim automaticky dopisovani textu to je fakt strasny napisu text a ono mi to dopise TextDrawAlignment ale ja chtel new text Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 24. Květen, 2015 http://fii.cz/aduzfpgg Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 (upraveno) No. co říct... tvůj epawno mi smazalo všechny includy. děkuju. ne tak nesmazalo přesunolo do jine složky. tu složku jsem musel hledat v startu Edited 24. Květen, 2015 by Steam Wallet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 24. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Nechapu jak se ti to povedlo .. Logicky z posloupnosti jaká je v archivu je jasne ze to nemas přidávat k ofiko editoru. Nejsíš bych měl popsat "instalaci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 24. Květen, 2015 Share Odesláno: 24. Květen, 2015 Nechapu jak se ti to povedlo .. Logicky z posloupnosti jaká je v archivu je jasne ze to nemas přidávat k ofiko editoru. Nejsíš bych měl popsat "instalaci" za prve. nedal jsem to k offiku editoru. za druhe tu složku mi to dalo na plochu za 3 nevím proč vždy jen já mám problemy s tvejma prográmkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci224 11 Odesláno: 25. Květen, 2015 Share Odesláno: 25. Květen, 2015 Kdy zhruba prosímtě výjde nová verze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 26. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 26. Květen, 2015 (upraveno) Nová verze vyjde zhruba během dneška ale spíš až zítra. Hlavní novinkou bude eStore Edit: Nápady a podobně můžete psát sem https://github.com/Ewwe/ePawno/issues/1 Aktuálně nejnovější https://github.com/Ewwe/ePawnStudio/releases/tag/v0.2.4.1 Edited 26. Květen, 2015 by Ewwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel 286 Odesláno: 26. Květen, 2015 Share Odesláno: 26. Květen, 2015 nechceš ktomu udělat autoupdater ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 26. Květen, 2015 Author Administrátor Share Odesláno: 26. Květen, 2015 Podívám se na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 26. Květen, 2015 Share Odesláno: 26. Květen, 2015 udelej updated za to ti budeme mozna nejvic vdecny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinecraftPlayer 0 Odesláno: 26. Květen, 2015 Share Odesláno: 26. Květen, 2015 Ahoj, je to velice pěkné a přehledné. Měl bych otázku, v jakém jazyce je to programované? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci224 11 Odesláno: 27. Květen, 2015 Share Odesláno: 27. Květen, 2015 (upraveno) Jak koukám tak už ho udělal.. neevím jestly to sem sám napíše ale dištak oemene all updates: https://github.com/Ewwe/ePawnStudio/releases Edited 27. Květen, 2015 by arci224 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts