steel 71 Odesláno: 10. Květen, 2013 Share Odesláno: 10. Květen, 2013 Ahoj, hledám nějaké administrace pro samp. Požadavky na administraci: -Funkčnost -Jednoduchost - Cena ( zdarma ) - Možnost vytvoření serverů Prosím, kdyby jste mi někdo něké administrace poradil, nejlépe i s downloadem a hodnocení výhody ku nevýhodám. Díky moc předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 15 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 adminky.sa-mp.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 12. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Ano, to už jsem viděl. Popravdě se mi nechce babrat se všemi, byl bych rád, kdyby jsi mi jednu tvojí třeba nejoblébenější doporučil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbx 7 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Problem techto adminek je, ze zadna z nich neni bezpecna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 298 Odesláno: 12. Květen, 2013 Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Problem je ze vsetky od lacesa su jednoducho na picu. Je to ta ista pochybna adminka akurad s inym designom. A administracie odomna su zastarale a ich vyvoj skoncil tak pred 2-3 rokmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 12. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 12. Květen, 2013 Áha, tak jedině zaplatit balík peněz někomu, kdo rozumí sampu a PHP a splácá z jeho zkušeností administraci. Nebo asi jiné východisko, v mém projektě nepočítat se SAMPem. Děkuji pěkně mockrát všem za pomoc. Asi to můžem považovat za vyřešené, kdyby měl někdo pro mě nějaké přijatelné východisko, ozvěte se, nejlépe kdyby jste věděli o nějaké co je zdarma. Dneska kor v čr najít pořádnou aplikaci, kterou hledám a zdarma je nemožné, takže s tím ani nepočítám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 15 Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 ach neviem čo na mojích administráciach nie je bezpečné, nikomu sa tam nepodarilo dostať ale každy tvrdi že nie su bezpečné inak ja doporučujem admin panel crown Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 13. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Proč zrovna toto? Ještě bych rád poznamenal, že NEMÁM V PLÁNU dělat žádný freehosting. Jsou i nějaké administrace na ten refferal, objednávky přes ten panel a podobné hovadinky, jde mi pouze o vytvářění/správu serverů. Je pro tento záměr vhodný tebou doporučený panel crown ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 15 Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 no crown a transadmin má stale podporu takže to znamená že budú nové verzie a funkcie, taktiež bude pridaná i funkcia s tým refferalom v najbližšej verzií. Len si treba podľa v kusu vybrať buď crown alebo transadmin mne sa osobne viac páči crown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 13. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Super, díky ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Forse 94 Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Skutečný problém je ten, že vzhled těch adminek je kradený, je o hubu to používat na hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Skutečný problém je ten, že vzhled těch adminek je kradený, je o hubu to používat na hostingu. 4Forse není lepšie si vytvorit Vlastnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SpiRinG Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Ak ideš robiť dobrý kvalitný hosting tak tam daj BanList a tie zakladne veci. Nikto to nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel 71 Odesláno: 13. Květen, 2013 Author Share Odesláno: 13. Květen, 2013 Nejdu robit hosting, ale banlist pro SAMP servery říkáš, to není problém ne ? :Dproč myslíš, že by se mi vyplatilo něco takového provozovat? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laces 15 Odesláno: 13. Květen, 2013 Share Odesláno: 13. Květen, 2013 v pohode to môžeš používať, transadmin je napríklad voľne šíriteľná téma :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 298 Odesláno: 14. Květen, 2013 Share Odesláno: 14. Květen, 2013 Áha, tak jedině zaplatit balík peněz někomu, kdo rozumí sampu a PHP a splácá z jeho zkušeností administraci. Nebo asi jiné východisko, v mém projektě nepočítat se SAMPem. Děkuji pěkně mockrát všem za pomoc. Asi to můžem považovat za vyřešené, kdyby měl někdo pro mě nějaké přijatelné východisko, ozvěte se, nejlépe kdyby jste věděli o nějaké co je zdarma. Dneska kor v čr najít pořádnou aplikaci, kterou hledám a zdarma je nemožné, takže s tím ani nepočítám. Tak ja mam jednu adminku ktora by sa hodila na hosting. Su v nej pouzite najmodernejsie technologie ako jQuery, full AJAXova komunikacia, php 5.4, atd. Len neni dokoncena a moc sa mi do toho nechce dokoncit ju Tak jedine ze by si si ju dokoncil alebo slusne zaplatil za jej dokoncenie A cena za adminku ako "balik penez"... no ak taky vyvoj adminky trva dajme tomu 3 mesiace(moze trvat kludne aj 6, zalezi na rozsiahlosti) tak napr. cena 1200e(400e priemerny mesacny plat) je velmi nizka cena na to co je priemerny programatorsky plat v zahranici. Hlavne keby tu adminku mali napisat iba pre teba a nie ti ju predat pod oem licenciou. ach neviem čo na mojích administráciach nie je bezpečné, nikomu sa tam nepodarilo dostať ale každy tvrdi že nie su bezpečné inak ja doporučujem admin panel crown Ked som vydel ten kod tak to zo mna zacalo tiect vsetkymi otvormy. Nechapem ako ti to vobec len moze fungovat A chyby? No kazdy kdo by ti to vedel hacknut ma na praci lepsie veci ako hackovat administraciu hostingu ktory sotuje 10x 0/50 RZE servery. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 122 Odesláno: 15. Květen, 2013 Share Odesláno: 15. Květen, 2013 Promazáno držte se tématu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts