Jump to content

steel

Uživatel
  • Příspěvků

    1207
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    14

steel last won the day on 26. Říjen 2017

steel had the most liked content!

Reputace

71 Jethro

Kontaktní údaje

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. To mě zajímá. Co znamená "si zdarma TS3 server vygeneruje"? Co to je zase za bláboly? :-D Jenže na tvůj názor se nikdo neptal, mě ani ti, kteří používají TS3 žádný Discord nezajímá, lepší není a nikdy nebude. Protože komunikuješ přes cizí server zatímco se týká TS3, tak komunikace probíhá na vlastním serveru.
  2. Jo, ale podmínky NPL licence téměř nikdo nesplňuje. Kolik lidí používá Discord je úplně jedno, to je informace úplně mimo mísu. :-D
  3. Aukce probíhá na: https://www.facebook.com/teamspeakservery Ahoj, mám pro Vás jednorázovou bezkonkurenční nabídku. Mám tu jeden TS3 server, který Vám mohu pronajmout za opravdu směšnou cenu mnohonásobně levnější než se dá kdekoliv jinde sehnat. MÁM K PRODEJI POUZE JEDEN SERVER. Pro srandu to můžeme zkusit formou aukce. Doba pronájmu je 1 rok. Vyvolávací cena je 1600Kč a nejmenší příhoz je 100Kč. Server má hodnotu téměř 8000Kč, viz níže přehled cen voicehostingů. Možno platit PayPalem, kartou, převodem, či v hotovosti, faktura je samozřejmostí. V případě dotaz nás prosím neváhejte kontaktovat na livechatu nebo přes facebook. Konec aukce bude oznámen, ale dáme tomu max pár dní. Parametry Teamspeak 3 server běží na licencované komerční licenci v hodnotě 100USD/year tj, cca. 2120Kč/rok, měla by být možnost dokonce pronajímat roomky. Teamspeak 3 běží na vlastním VPS serveru, na kterém poběží jen dva servery, nikoliv na sdíleném voicehosting, kde je desítky až tisíce serverů Možnost výběru jakéhokoliv portu kromě 9987 Server obsahuje light správu admina - která obsahuje udržování a zajištění v provozu v rámci nezbytné správy včetně denního zálohování pro potřeby admina Dostupnost administrátora - e-mail & livechat Běžná cena 128 slotového Teamspeak 3 serveru (dle dvou nejoblíbenějších CZ/SK voicehostingů): crew.sk - 275€ - 7027Kč fakaheda.eu - 250€ - 6240Kč Nabídka tedy obsahuje roční pronájem: VPS hostingu Komerční TS3 licence v hodnotě 2120Kč/rok Light správu administrátora
  4. Příspěvek z Hostzona Facebooku: Abychom Vám zajistili správný chod Vašich serverů a služeb, musíme pracovat nonstop i o svátcích. Jelikož nám Ježíšek pod stromeček nadělil nové hračky a tak se Vám hlásíme i během svátků abychom Vám nabídli několik VPS KVM serverů (unamaged v rámci root access nebo managed s IPSconfigem) se zaváděcí slevou 50% na první tři měsíce. Slevu získáte vložením slevového kódu v objednávce. Slevový kód je (bez uvozovek): "VPSKVMJEZISEK2017". SLEVOVÝ KÓD JE OMEZEN POČTEM POUŽITÍ I ČASOVĚ. Kdo nevíte co je to ISPconfig, tak ve zkratce. Jedná se o administrační prostředí webhostingů, která Vám společně s naším VPS KVM serverem umožní v podstatě mít svůj vlastní webhosting, akorát bez starostí se správou VPS, jen kasírujete své klienty s spravujete jejich (svoje) služby v rámci ISPConfigu. Tuto možnost můžete také využít pro dedikovaný multihosting jen pro Vaše potřeby, což Vám zajistí vyšší dostupnost Vašich webů a výkon jen pro Vás. Pouze zřizujete, klienty, webové stránky, aliasy, mailové schránky, databáze, FTP účty, limity jednotlivým klientům, CRON úlohy a další. Obsahuje i autoinstalátor např.: Joomly, WordPressu a dalších.
  5. Novinka z facebook page teamspeak-servery.cz: Stále je možné získat server úplně zdarma. Nepožadujeme žádnou odměnu ani barter. Jediné co požadujeme je aby se server aktivně využíval. Webové stránky nejsou podmínkou, ale pokud máte navštěvovaný web, je to pro nás důkaz, že jste komunita co si server zaslouží a nebude mít problém splnit naši jedinou podmínku aktivity. Jde nám jen o to, abychom nedávali zdarma server nějakému nezkušenému jedincovi, který stejně bude ležet ladem a nebude se používat. Napište prosím officiální žádost na [email protected], kde prosím uveďte: 1) Požadovaný počet slotů 2) Váš komunitní web (pokud existuje) 3) Jak měříte návštěvnost (pokud existuje web) 4) Kolik UIP / den Váš web navštíví (pokud existuje měření webu) 5) Libovolné, například proč dát TS3 zrovna Vám, představit krátce Váš projekt. To je vše. http://teamspeak-servery.cz/
  6. Ahoj, nabízím slevový kód ve výši 20% na všechny VPS KVM od hostingu Hostzona.cz, který je zveřejněn ku příležitosti nasazení nového Hostzona cloudu. Stačí v objednávce zadat slevový kód: KVMSTORAGE2017 Zajímavé bonusy Pro případ, že byste si chtěli třeba o VPS na rok říct Ježíškovi, je možné požádat ještě o další slevu emailem nebo na livechatu. K této akci je možné získat druhou IPv4 zdarma Kromě toho je možné získat plnohodnotný webhosting ZDARMA včetně zálohování, neomezeným počtem aliasů, acceslogů, errologů a nejlepšími pravidly pro CRON. Nabídka je časově omezena, proto prosím neotálejte. Proč VPS od Hostzona.cz? Hostování herních serverů mnohem levněji a kvalitněji než na sdíleném gamehostingu. Servery ve skvělém datacentru, které zajišťuje dostupnost 100% Jako jeden z mála server hostingů v ČR provozuje VPS vhodné pro herní servery (nikoliv pro webíky) na úplné HW virtualizaci s garantovaným vyhrazeným výkonem bez agregace. Úplný přístup v rámci root accessu V admin týmu specialisté, kteří se pyšní celosvětově uznávanými certifikacemi od Rad Hatu Neuvěřitelně nízká cena vzhledem k reálnému výkonu serverů Mnoho spokojených klientů nejen z busniss prostředí, ale i profíků z gamingu s vysokými nároky na kvalitu a dostupnost, viz. stránka s referencemi a doporučeními. Možnost platby hotově. Odkaz na hosting: http://hosting.hostzona.cz/
  7. steel

    pomoc MySQL - kódování

    Odkaz na stránku, kde se vyskytuje problém? Jaké je porovnání databáze? Jak nastavuješ charset v hlavičce? Používáš pře zápisem do databáze: SET NAMES?
  8. Jistě, že domény nejsou problém stačí kontaktovat podporu. Bez registrátorství, ale za nákupku u ICANN registrátora distributora generických pro ČR, od koho přeprodávají všichni ostatní. Pokud jdeš po ceně tak Wedos. Dostaneš webhosting ořezaný na minimum, ale co taky za 25Kč (30Kč vč. DPH) chtít. Pokud máš o 10Kč navíc, tak na Hostzoně o pouhých 10Kč navíc dostaneš to co u Wedosu máš za balík peněz v rámci doplňkových služeb. Tak pozor ať se nenachytáš. Webhosting od Wedosu je ořezaný o naprosto základní nezbytné náležitosti jakou jsou errorlog a accesslog, bez toho se žádný web v podstatě neobejde, tak možná statický HTML/CSS/PDF web. Hostzona Parametry Výkon webhostingu PHP memory_limit až 256MB Neomezený počet aliasů v ceně Prostor pro COKOLIV 10GB (bohatě stačí pro web plus kotel věcí navíc) Prostor pro databáze NEOMEZENÝ Prostor pro e-maily NEOMEZENÝ Běžné spouštění CRONU od 5minut v ceně Počet úloh pro CRON NEOMEZENĚ Minimální CRON perioda 5s NIKDO V ČR NEMÁ TAKHLE LUXUSNÍ MOŽNOSTI PRO CRON Cena Cena Hostingu 40Kč Neomezený počet aliasů V CENĚ Navýšení prostoru pro e-maily o 5 GB V CENĚ Accesslog - logy přístupů na web V CENĚ Errorlog - logy chyb na webu V CENĚ Běžné spouštění CRONU od 5minut, 10 záznamů 10 V CENĚ Obnovy dat ze zálohy V CENĚ =================================================== Cena celkem 40Kč/měs Wedos Parametry Výkon webhostingu pouhých PHP memory_limit až 128MB V ceně pouze jeden alias Prostor pro WEB neomezený Prostor pro databáze pouhý 1GB Prostor pro e-maily pouhých 5GB Počet úloh pro CRON 3 záznamy Minimální CRON perioda 60min Cena Cena hostingu 30Kč Neomezený počet aliasů +67Kč/měs. Navýšení prostoru pro e-maily o 5 GB +30Kč/měs Accesslog - logy přístupů na web +61Kč/měs Errorlog - logy chyb na webu +30Kč/měs Běžné spouštění CRONU od 5minut, 10 záznamů 10+Kč/měs Obnova dat ze zálohy +500Kč =================================================== Cena celkem neuvěřitelných od 728Kč/měs Kdybych ti měl objektivně doporučit hosting, tak za mě je to http://www.cesky-hosting.cz/ , ale hold to koštuje 1200Kč vč. DPH za rok. Doporučuji přečíst výše uvedené. Jestli třetina webů o tom dost pochybuji, ale přesvědčovat mě nemusíš, dejme tomu že ti věřím a odpovídám. V tom případě to je třetina webů co většinou patří do odpadků, kteří mají za správce amatéry., protože kdo se alespoň minimálně umí starat o web, ten by to bez accesslogu a errorlogu nedal.
  9. Kašli na ně, já bych ti to zdarma udělal, plus ti ještě zaplatím 500Kč, když to necháš dělat mě. Prosím potřebuji se odreagovat. Už mám po krk lidí co mi chtějí za moji práci platit. Napiš mi prosím více informací na [email protected] Začít mohu až od úterý jestli to nevadí?
  10. EDIT: Přidání do nabídky TS3 servery. Co takhle TS3 servery? Říkáte, že TS3 komunita upadá, tak ji pomůžu v ČR trochu nakopnout. Počet slotů dle domluvy. Počet serverů ke sponzoringu až pár desítek. V případě zájmu o TS3 prosím kontaktujte přímo mě na email: pawno.czhF5Enevim.eu (hF5E = zavináč)
  11. Neblázni, můj portál je už docela dost let prodaný. Navíc posledních pár let sem si nenašel čas si ani zahrát na tož ještě dělat gameportál. Když už, tak by se mi líbilo udělat gamehosting, ale to třeba až někdy časem. :-)
  12. Byl jsem teď možná snad 1-2roky mimo tenhle herní svět. Koukám, že ubylo počet teamspeak 3 serverů tak o 2/3. Takže sem rozjel serverlist pro umírající komunitu, paráda, tenhle serverlist jsme dělali tak 3 roky zpátky, ale až teď jsem si našel čas ho zpropagovat... Už je asi pozdě. :-)
  13. Ahoj přátelé, na Hostzona.cz je teď akce. Sponzorují se VPS nebo webhostingy výměnou za reklamní banner u na webu. Na viditelném místě, web musí mít nějakou návštěvnost. Nabídky spolupráce směřujte prosím přímo na http://hosting.hostzona.cz/ Pokud nepotřebujete sponzoring, ale chcete si vydělat peníze reklamou, také máte možnost. Viz. http://hosting.hostzona.cz/vps-hosting-informace/partnersky-program Proč hostovat s Hostzona.cz Hosting? Kvalitní KVM VPS na úplné HW virtualizaci Jako jeden z mála serverhostingů vhodné i pro náročné herní servery, nejen pro webíky Jako jeden z mála server hostingů poskytuje garanci vyhrazeného výkonu bez agregace Mraky doporučení: http://hosting.hostzona.cz/vps-hosting-informace/spokojeni-zakaznici-reference VPS servery vhodné pro SAMP, TS3, multihostingy apod již od pár desítek korun měsíčně Servery v TOP Datacentru Možnost platby v hotovosti, PayPalem, Kartou (opsání tří údajů z platební karty a je zaplaceno) a samozřejmě převodem Takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale myslím, že to už stačí, kdyby to bylo moc dlouhý, tak byste to nečetly. :-) Mějte se fajn.
  14. Servery zatím moc nepřibývají, to se nikomu nehodí VPS nebo webhosting zdarma? :-)
  15. Ověřil sem to a normálně mi to chodí. V systému taky vidím, že ti byl mail odeslán. Píše ti to alespoň nějakou chybu pod formulářem?
×
×
  • Create New...