Jump to content

[Rok 2012] Co se stane? [Diskuse]


Guest

Recommended Posts

Zdravim, poslední dobou si tak říkám, že v roce 2011 se stále mluvilo o konci světa 21.12.2012

Jsou ale zvěsti, že se spletl překlad Máyského kalendáře, který sice končí 21.12.2012, ale co když je to jen kalendář na určitý datum? Každej z Vás má určitě doma alespoň 1 kalendář, který je na 1 roční období. Co když už Máyové nestihli napsat novej? Co si o tom myslíte vy? Pište komenty s Vašim názorem :)

 

Rok 2012 - Mayská proroctví a kruhy v obilí

http://www.youtube.com/watch?v=79ANVpZeIZo

Video bylo nahráno 8.4.2011

Dokument, který musíte vidět. Zásadní průlom v chápání symbolů v obilí. Nová zjištění, prolamující naše chápání o kontaktech s mimozemšťany. Symboly v obilí vycházejí z Mayského kalendáře a jsou sdělením jiných civilizací a pokusem o kontakt s námi. Astronomické a mystické souvislosti s rokem 2012 a nutností naší duchovní transformace!

 

Zde můžete vidět zajímavé obrazce, které nemohl vytvořit člověk během noci

kinajino

 

Nejzáhadnější obrazec, který se kdy objevil, je tento obraz postavy mimozemšťana držící disk.

crabwood.jpg

 

Zde máte článek z internetového portálu zpravy.idnes.cz

 

V roce 2012 konec světa nehrozí, uklidňují lidstvo potomci Mayů

Mnozí šamani a mystikové to už tvrdí dlouho. V roce 2012 všechno zanikne, přijde konec světa. Řeknou vám i přesné datum: 21. prosince 2012. Proti horečným přípravám na zánik světa ale začali protestovat sami potomci Mayů. Lidé na Západě by se podle nich měli vzpamatovat a přestat bláznit.

 

  • Tohoto dne, v prosinci 2012, jak prý je spočítáno, skončí kalendář starých Mayů, slovutných astronomů. Slunce doběhne na konec své cesty. Po 5 126 letech, takzvaném velkém koloběhu. A dostaví se konec.
     
    Ostatně to, jak si takový konec představuje režisér Roland Emmerich, můžete už brzy zhlédnout v kinech, jeho velkofilm 2012 má být vskutku monstrózní podívanou. Zemětřesení, sprchy meteoritů, požáry, tsunami, cokoli si dokážete představit. Mnozí mohou být vyděšeni.
    To vy na Západě strašíte
    Veškerou tu mohutnou přípravu na zánik světa ale teď začali jaksi "narušovat" sami Mayové. Respektive jejich potomci. Co to blábolíte, žádný konec světa nebude, vzkazují naštvaně. Tak se vzpamatujte!
     
    "Stále mě bombardují zběsilými dotazy o mayském kalendáři a konci světa v roce 2012," svěřil se agentuře AP Apolinario Pixtun, jeden ze starších mayských indiánů. "Nedávno jsem byl v Anglii a tam mě doslova zahltili všemi těmi nesmysly. Opakuji: žádný konec světa nebude."
     
    "Lidi jsou opravdu vyděšení," tvrdila astronomka Ann Martinová na Cornellově univerzitě. "Dostáváme zoufalé e-maily od lidí, kteří naříkají, že jsou příliš mladí na to, aby umřeli. Jedna matka píše o tom, jak moc se bojí, že neuvidí své malé děti vyrůstat."
     
    Apolinario Pixtun, který pochází z Guatemaly, tvrdí, že teorie o soudném dni se šíří ze Západu, nejde o žádné mayské myšlenky.
     
    Mayové byli vždy tak trochu tajemnými obyvateli Střední Ameriky. Že byli geniálními astronomy, o tom není pochyb. Podle všeho významná perioda mayského kalendáře skutečně skončí zmíněného data.
     
    Mnozí nadšenci objevili celou řadu zcela výjimečných astronomických konjunkcí, které se současně přihodí v roce 2012. Včetně třeba toho, že v den zimního slunovratu (21. 12.) bude Země ležet na přímce se Sluncem a středem Mléčné dráhy. A usuzují z toho, že proto nastane něco démonického. Hovoří o přepólování Země, nejsilnější sluneční erupci v dějinách a podobně.
     
    Jakou událost s "magickým" datem spojovali sami Mayové, netušíme. Jejich potomci se spolu s mnoha západními archeology a astronomy shodují v tom, že jedinou věcí, jež zřejmě naši planetu zasáhne, bude mohutná sprška popové astronomie, rádobyfilozofie a "zasvěcených" televizních diskusí.

 

Zapojte se do diskuse, pokud Vás tento topic zaujal a řekněte svůj názor na rok 2012.

Děkuji všem, co se zůčastníte ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moc krásně zpracovaný a je vidět, že jsi si s tím dal dost práce. Zítra si to celé přečtu, protože mě to celkem zajímá. Hodnocení samozřejmě 10/10 a doufám, že tenhle topic lidé nebudou přehlížet :)

Link to comment
Share on other sites

Chodte niekam daleko s takýmito témamy !

Toto nieje facebook kua,aby sa tu riešili také kokotiny !

 

 

jediná kokotina jsi tu ty

 

nenávidím lidi kteří nadávaj na něco co neznají a radši si řeknou konec světa nebude nikdyy protože to prostě nejde ale až se něco takového stane tak čumíte jak oslové

 

né žebych věřil na to že bude konec světa ale jak už bylo řečeno jedná se o nový věk možná o něco čemu se říká změna zásadní nebo nepodstatná ale určitě se něco stane at už konec nebo noví začátek

Link to comment
Share on other sites

  • Globální moderátor

řeknu to takhle... ... 21.12. 1012 se stane Velké ho*no, kolikrát už jsme měli být mrtví... podle toho se dá vypočítat pravděpodobnost tohodle..

a neřikejte že tohle je přesné :d

vždycky se říká že je to přesné xD

Link to comment
Share on other sites

Jednou to přijde, ale nemyslím si že to bude rok 2012, ale stát se může cokoliv vesmír je plný těles, se kterými bychom se mohli srazit.

 

vždy jsem přemýšlel, že bych si postavil dům tak 5m podzemí ať se stane cokoliv, vždy největší šanci, že to přežijete budete mít podzemí. Vlastně díky tomu přežili hraboši při vymření dinosaurů.

Link to comment
Share on other sites

Nevidim dovod preco by mal svet zaniknut. Je to namet akurat pre nejaky katastroficky film. Verte timto rokom svet neskonci a nik nevie kedy skonci. I ked raz urcite pretoze slnko ako kazda hviezda raz zanikne. Ale to nas nemusi trapit lebo to bude o miliardy rokov. Samozrejme sa moze stat i nieco ine ale to je tak nepravdepodobne ze to nas nemusi nateraz trapit.

Link to comment
Share on other sites

Já věřím ve Futuramu, vesmír (i země) zahyne v roce 1 miliarda :)

 

Jinak tohle je blbost, konec světa nebude ale zajímají mě ty obrazce v obilí. Věřím na mimozemšťany, sice jsem nikdy UFO neviděl ale na 99,99% jsou mezi námi. :)

Link to comment
Share on other sites

Koniec sveta mal nastáť už veľa krát neverím týmto kokotinám ani neverím že boli niaky buzeranti máyovia,toto je akurát stráta času zbytočne sa zaoberáte kokotinami ktoré sa nestanú, oberáte sa o čas.. ;)

Link to comment
Share on other sites

No, já viděl dokument o tomhle... Jednak řešili náboženství - že většina bohů si je velmi podobných a náboženství zřejmě vznikla pouze kvůli nadvládě. Teď by měla být Země v jakémsi pásmu vůči ostatním planetám. Jakmile se toto pásmo změní (jsou to pásma pojmenovaná podle zvěrokruhu), tak by měl prý nastat konec světa. Ale je to jen teorie. A i kdyby se to stalo, tak zhruba za 250 let :)

Link to comment
Share on other sites

Podle mě je to zcela jasné, žádný konec světa nebude. Tyto údajné konce světa, jsou jen ubohé pokusy jak vydělat na knihách, filmech, dokumentech... na toto téma. Jen se nad tím zamyslete. Oni natočí film o konci světa, lidi to zajímá a tak si na film zajdou do kina nebo si ho koupí. No a prachy se jen sypou. A hlé, ono nic? Žádný konec světa... No a za pár let(aby to nevypadalo divně) se objeví nové proroctví o "konci světa" a hle, ono zase nic... A takhle to bude pořád. Vůbec mě to nezajímá. nevěřím v to. Jsou to kraviny....

Link to comment
Share on other sites

Podle mě nic nebude ... Dokument sem viděl ve škole asi 40 minut.. Americký prezident musel říct že nemá kontakty s mimozemšťany a nedávno i že nebyl na Marsu... Podle mě ma amerika kontakty s mimozemšťany :d .A tam jak ten mimozemštan držel ten talíř tak to že si předávali s lidmi nějake genetické informace nebo tak ne ? :d ... I když se taky může stát že se země srazí s nějakou planetou .. Když se slunce srazilo s planetkou tak se to zjistilo den před sražením a to ještě nějaky "amater" .. Co my víme možná na nás už něco letí :d Jinak nás 100% čeká přepólování země během maximálně 5 let ?

Link to comment
Share on other sites

Nečetl jsem všechny příspěvky ale podle mě s mimozemšťany to nebude mít nic společného podle mě bude válka protože většina věcí nasvědčuje tomu že bude nebo se nic nestane

Link to comment
Share on other sites

sorry, musim te sklamat ale keby ze si to co i len trochu nastudujes tak Maysky kalendar nebol kus papiera ktory zacina 1.1. a konci 31.12. ale 3 kruhy Tzolkin Haab a este 1 ktore sa otacali kazdy den o 1 stupen a raz za urcity pocet rokov a sa vsetky 3 znaky zosynchronizovali a zacala nova era, co ma prist 21.12.2012. Jednoducho povedane je to koniec tejto ery a zaciatok novej, nic viac, nic menej. Katastrofa? mozno pride mozno nie, neni to jedno? aj tak budete robit to co by ste robili...

Link to comment
Share on other sites

Zkouknul jsme dnes ráno cely ten dokument a nejvíc mě zaujala ta odpověd v oblilí na vysílanou zpravu v roce 1930 myslím někam do mlhoviny,kdy nám stejným zpusobem odpovídají,coz mě natchnulo a fascinovalo..

Link to comment
Share on other sites

Ja jsem ted dokoukal dokument a zaujalo mě jak poslali zprávu někam do hved v binarce a melo to trvat 25 tiss let a pak jim dosla sprava zpet na obili v binarce,ktera obsahovala kolik maji planet jejich dna atd.. A pak tam byla jeste jedna binarni zoprava s obrazcem ve,které byli zakodovany věty nějaké...

Link to comment
Share on other sites

O tomhle muzeme jen spekulovat. Zda je to pravda nebo ne, zjistime az ten den. Jen bych rad podotknul, ze mayove nejsou jediny, kteri ten den oznacili za konec sveta. Najdete to v bibly a dalsich knihach ci hyeroglifech (bo jak se to pise).

 

Jinak ma ke konci roku dojit k prepolovani zeme (vsechny planety vcetne slunce budou v rovne primce). Tohle zpusobi velke zmeny v prirode. Nikdo netusi, jake nasledky to vubec bude mit :)

 

Dale se nam do toho pripletou velke slunecni erupce, coz na nejakou dobu vyradi satelity. Muze to dojit i k vypadku elektriny. Zalezi jak velka erupce to bude.

 

Jsme v pasu spousty meteoritu. Staci klidne kaminek o prumeru treba 20 metru ktery dopadne na zem, a jsme odrovnany. A proc na nas jeste nic nespadlo? Protoze to zachytava Jupiter, kolem ktereho ty meteority prolitavaj. Jenze nemuze odchytit vsechny a jednou nas trefi...... mimo jine znicit nas muze i uboha kometa, pokud na to bude mit urcitou rychlost.

 

Miri na nas planetka. Dokud se nevymsli zpusob odkloneni, zasahne nas.

 

Na zemi hrozi dalsi globalni valka. To je fakt, ktery nas drive ci pozdeji nemine.

 

Pocasi. Prijde vam letosni pocasi normalni? Prijdou vam normalni karastrofy v roce 2011?

 

Lidstvo je predurcene k zahube. Jsme prilis zavysli na technologie a veci, ktere nam ulehcuji zivot. Staci nejaka mensi zmena, a vychcipame jako mor.

 

A mimozemstane? To je zase jina kapitola...

 

PS: Za pripadne chyby se omlouvam, psal jsem to na telefonu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...