Jump to content

michy04

Uživatel
  • Příspěvků

    381
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco
  1. michy04

    ostatní [Help] Tabulky V Php

    Vzhledem k tomu, že tohle s PHP nemá co dělat a evidentně opravdu nemáš ani základní ponětí o tom co chceš dělat, doporučuji to samé co ostatní, http://jakpsatweb.cz naučit se základy tvorby weby a až potom dělat "složitější" věci.
  2. Proč si lidé(ne všichni) na tomto fóru neustále pletou C/C++ se C#/ C++/CLI?
  3. Pěkné, mohu se zeptat, jak jsi řešil GUI, použil jsi a upravil šablonu s XNA a nebo jsi vytvořil nějaký vlastní systém?
  4. Fuj takový sračku nepiju; nechápu lidi, co vypijí několik plechovek/lahví za den, slouží to k povzbuzení a rychlému nabití energie a ne aby se to chlastalo jak limonáda.
  5. Bezpředmětná anketa, zvláště na tomto fóru. Jinak za mě je to Windows 8, většina haterů neustále nadává na Metro, ale to není zdaleka jediné vylepšení Windows 8, je sice nejvíce viditelné, ale Windows 8 má spoustu věcí, které ve W7 chyběli, navíc je znatelně rychlejší. Uznávám, že na desktop není Metro úplně nejlepší, ale je to spíše o zvyku, na tablet bych už nic jiného než W8 nechtěl.
  6. Herci: Matt Damon, Markwahlberg Herečky: Yvonne Strahovski, Kate Beckinsale
  7. A jsme zase u toho, tohle vážně nemá cenu...
  8. Já bych například byl pro restart, chce to majitele, který se tady o to bude starat, chce to někoho, kdo k tomu bude mít upřímný vztah, ne někoho, komu jde jen o prachy, bez urážky Lukáši, ale řekni že to tak neni? Chce to lidi, kteří to fórum budou udržovat ve služních mezích, chce to moderátory, kteří se nebudou chovat jako idioti a nebudou se povyšovat nad ostatní, jen proto, že mají zelenou barvu(nemyslim nikoho konkrétně, myslím to obecně), ano říká se to strašně jednoduše a když si tady čtu některé reakce, tak je mi to jasné, spoustě lidí to vyhovuje tak, jak to je, ani se jim s tim nic dělat nechce - jak už jsem řekl, tady pomůže pouze restart. Úplně nové fórum, kam se přesunou ti normální jedinci a možná jsme se dostali k tomu, co se v životě děje bežně - generační výměna. Možná, že je na čase. Já sice nejsem Pawner, ale mám tohle forum docela rád, je škoda, že jde takhle do háje, kvůli pár egoistickým lidem.
  9. Chtít můžeš, věř tomu, že Abramovič jí tak určitě vidět nebude a co nechce vidět on, to nebude. Nicméně, sestava je to pěkná, takhle by se mi to taky líbilo.
  10. Hlavním překladatelem je Lurk, já ho přestal kontrolovat, jelikož zezačátku překládal dobře, napiš co je špatně a podíváme se na to. Já přeložil zatím jen pár funkcí, nebyl čas a nálada... Tak hlavně ty články přeložené ze SAMP Wiki.
  11. Abych byl upřímný, ty překlady jsou dosti bídné, působí to na mě strojově, často nelogicky, je to takové suché, přeložené slovo od slova, cením snahu, ale musím být upřímný.
  12. http://www.androidmarket.cz/navod/insta ... catecniky/ Nebo Google Jinak nevím co čekáš, Android je OS silně závislý na internetovém připojení, bez něj to jde opravdu stuha, takže nečekej, že to bude tak jednoduché jako s Wi-Fi, ale jde to.
×
×
  • Create New...