Jump to content

Esso

Uživatel
  • Příspěvků

    27
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Esso

  1. Ten web je otřes. Nemohl jsem se přestat smát když sem ho viděl a navíc nabízet weby za tak vysokou cenu. Ale co mě srazilo ze židle byla tahle věta : "Pokud se vám naše nízké ceny zamlouvají, přejděte do položky OBJEDNÁVKY." To už vážně není co říct. Je mnohem lepší si udělat všechno vlastní a jen nakoupit VPS a mám to skoro zadarmo ,tedy pokud si nebudu kupovat nějakou extrémě dobré VPS. Sorry ale je to příšerný.
  2. Ordinace v růžové zahradě Cesty domů Ulice Občas Simpsnovi nebo Futurama Anime : Naruto Shippuden Death Note
  3. Celkem na to věřím protože dnes už je spoustu důkazů že nejsme sami. Vesmír je veliký a tak člověk nemůže konstatovat že je ve vesmíru sám. Už například ve starověkém Egyptě jsou v hieroglyfech zmínky o nějakém "Ufu" a podobných věcích na oblohách. Dnes už na nějaké výjimky bulvár a podobné zveřejňuje obyčejné fámy.
  4. Zkus si přečíst vozidla-t14555.html a pohraj si s tím. A příště používej search.php
  5. Hrajete nějaké ? Vydržela vám nějaký víc jak měsíc nebo rok ? Napište ! Co hraji já : Happy Wheels (Ani nevim proč , taková oddechovka) Co jsem hrával : Travian , S&F
  6. Líbí se mi to 9/10 -1 Protože se mi ta podlaha nelíbí ale jinak v klidu.
  7. Esso

    php Farma - hra

    Vypadá to luxusně. Určitě příjdu omrknout ,
  8. Ahoj , stala se mi docela dost ošklivá věc. Dnes ráno jsem si přeinstaloval windows na pc (xp sp 3) a také sem si nainstaloval antivirus avast. Po nainstalování šlo vše v pohodě ale asi po hodině sem chtěl jeden soubor ale nestalo se to. Skoro vše kromě složek nejde a vyhodí to cmd a tohle : Nevíte co s tím ? Error nemůžu nascreenovat jelikož mi nejde malování a nic podobného.
  9. Luxusní ! Jdu si hned pár vytvořit 10/10 . // Píše mi to že to potřebuje MSVCR100.dll Co s tím ?
  10. Tak to nevěřím že jsi to udělal v Cinemě. To vypadá jak vyfocený. Respekt chlape .10/10
  11. Esso

    [Help]FPS!!

    Omlouvám se špatně jsem to přečetl .
  12. Esso

    [Help]FPS!!

    Záleží na tom co chceš natáčet. Jestli hry tak zkus například : Game Booster
  13. Esso

    gamemode Street City

    Jak čtu tak musím říct jen jedno. Smekám ! Je to sice podobné ostatním real modům ale tohle má ... nevím jak to vysvětlit. "Šťávu" ! To je to správné slovo. Přeji hodně štěstí a už se nemůžu dočkat .
  14. Nemám nějaký vyhrazený styl. To co se mě ujme a zalíbí u mě vítězí ať je to žánr jaký chce. Nejvíce ale poslouchám Epickou Hudbu ( Hlavně v středověkých filmech ). Ale pokud kapelu tak jednoznačně : Simple Plan ! A songy : Summer Paradise : Welcome to my life : Jet Lag : Save you :
  15. Smekám. Moc hezká práce 10/10.
  16. Esso

    pomoc [HeLp] Fifa 08

    Zkus jiný crack.
  17. Esso

    Had

    Virus ! Myslím že víš co tě čeká.
  18. Esso

    gamemode RealWorld

    Podle toho co píšeš lze usoudit ,že tvůj gamemód je stejný jako ty ostatní. Sice nevidím žádný rozdíl mezi jinými real-life módy ,ale i tak držím palce.
×
×
  • Create New...