Jump to content

Esso

Uživatel
  • Příspěvků

    27
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Ten web je otřes. Nemohl jsem se přestat smát když sem ho viděl a navíc nabízet weby za tak vysokou cenu. Ale co mě srazilo ze židle byla tahle věta : "Pokud se vám naše nízké ceny zamlouvají, přejděte do položky OBJEDNÁVKY." To už vážně není co říct. Je mnohem lepší si udělat všechno vlastní a jen nakoupit VPS a mám to skoro zadarmo ,tedy pokud si nebudu kupovat nějakou extrémě dobré VPS. Sorry ale je to příšerný.
  2. Ordinace v růžové zahradě Cesty domů Ulice Občas Simpsnovi nebo Futurama Anime : Naruto Shippuden Death Note
  3. Celkem na to věřím protože dnes už je spoustu důkazů že nejsme sami. Vesmír je veliký a tak člověk nemůže konstatovat že je ve vesmíru sám. Už například ve starověkém Egyptě jsou v hieroglyfech zmínky o nějakém "Ufu" a podobných věcích na oblohách. Dnes už na nějaké výjimky bulvár a podobné zveřejňuje obyčejné fámy.
  4. Zkus si přečíst vozidla-t14555.html a pohraj si s tím. A příště používej search.php
  5. Hrajete nějaké ? Vydržela vám nějaký víc jak měsíc nebo rok ? Napište ! Co hraji já : Happy Wheels (Ani nevim proč , taková oddechovka) Co jsem hrával : Travian , S&F
  6. Líbí se mi to 9/10 -1 Protože se mi ta podlaha nelíbí ale jinak v klidu.
  7. Esso

    php Farma - hra

    Vypadá to luxusně. Určitě příjdu omrknout ,
  8. Ahoj , stala se mi docela dost ošklivá věc. Dnes ráno jsem si přeinstaloval windows na pc (xp sp 3) a také sem si nainstaloval antivirus avast. Po nainstalování šlo vše v pohodě ale asi po hodině sem chtěl jeden soubor ale nestalo se to. Skoro vše kromě složek nejde a vyhodí to cmd a tohle : Nevíte co s tím ? Error nemůžu nascreenovat jelikož mi nejde malování a nic podobného.
  9. Luxusní ! Jdu si hned pár vytvořit 10/10 . // Píše mi to že to potřebuje MSVCR100.dll Co s tím ?
  10. Tak to nevěřím že jsi to udělal v Cinemě. To vypadá jak vyfocený. Respekt chlape .10/10
  11. Esso

    [Help]FPS!!

    Omlouvám se špatně jsem to přečetl .
  12. Esso

    [Help]FPS!!

    Záleží na tom co chceš natáčet. Jestli hry tak zkus například : Game Booster
  13. Esso

    gamemode Street City

    Jak čtu tak musím říct jen jedno. Smekám ! Je to sice podobné ostatním real modům ale tohle má ... nevím jak to vysvětlit. "Šťávu" ! To je to správné slovo. Přeji hodně štěstí a už se nemůžu dočkat .
  14. Nemám nějaký vyhrazený styl. To co se mě ujme a zalíbí u mě vítězí ať je to žánr jaký chce. Nejvíce ale poslouchám Epickou Hudbu ( Hlavně v středověkých filmech ). Ale pokud kapelu tak jednoznačně : Simple Plan ! A songy : Summer Paradise : Welcome to my life : Jet Lag : Save you :
×
×
  • Create New...