Jump to content

WahyProduction

Uživatel
  • Příspěvků

    261
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

10 Catalina

About WahyProduction

  • Narozeniny 11/06/1996

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravím. Byl by zde nějaký ochotný kodér, který by mi nakodoval jednoduchý design do HTML + CSS? Předem děkuji. http://img.grapz.cz/subdom/img/images/jy6rkz8kxsggryt9zmpg.png
  2. Víš každý na Win 8 nehraje jen hry. V mnoha věcech je optimalizovanější a to že na něm nejde csko je úplná kravina. Pokud si csko stáhnete ze steamu a nestáhnete si ho "nelegálně" tak normálně jde 1.6 i Source... Navíc je tam funkce HyperV bez které bych se už teď asi neobešel. Start za 4,8 sekundy je oproti Win7 která mi startovala cca za 35 sekund když byla na stejném SSD Disku a stejném PC. Celkově je Windows 8 o moc rychlejší. Win 8 podporuju ale furt je pomalejší jak OSX který používám denně na MacBooku.
  3. Problém se vyskytuje jen u pár řad wifi adaptérů. Nefungovalo mi to na Broadcomu a TP-LINKU co jsem měl na notebooku ale jak jsem si koupil přijmač D-Link vše šlapalo jak má. No ty jsi chytrý jak radio. Windows 8 blbosti nedělá blbosti na něm děláš akorát ty... Běžím na win8 už rok a půl díky dreamsparku už ho mám 2 měsíce před oficiálním vydání a zatím jsem ji nestěžoval ani na jednu věc a když už tak to jsou maličkosti na které si rychle zvykneš.
  4. WahyProduction

    pomoc Programovací Jazyk

    Pokud by si chtěl dělat Android aplikace tak třeba Java. Ale pokud Windows Phone nebo cokoliv pro windows tak C#
  5. Mám rychlost zadanou na Auto a měnit si ji můžu v ovladačích debila ze mně nedělej. Taky mám UEFI taky mi pc startuje rychle ale to nemeni nic na tom ze ty mas sice ramky na 2400Mhz ale zkus si stahnout programek co ti ukaze frekvenci kterou na tech ramkach vyuzivas protoze ja nevyuzivam ani 1000Mhz natoz 1600 kterych mam danych na ramkach. Taky mam dost rychly pc startuje mi cca za 6 sekund.
  6. Aby jsem to sjednotil. Intel vydal ( už je to pár let ) jádro Northwood o kterém si všichni mysleli jak je dobré ale nedosahovalo na hry ani třetinu výkonu co tehdejší Athlony. Pentium 4 tedy byl procesor dělaný hlavně na práci a rendering nebo rozšifrování hesel. nastal rok 2013 a jéje AMD vydalo řadu FX které mají minimálně odlišné jádro od Pentia 4 proto jsou horší jak jakýkoliv Intel. Jestli to AMD chceš na kompilaci a šifrování či rendering tak si ho kup v tom tiu nebráním ale jestli si chceš zahrát hry tak určitě Intel Core i5 nebo Intel Core i3 to už je v podstatě jedno co si vybereš. Mám s těmito procesory zkušenosti kvůli renderingu osmijádrové AMD za pomocí Nvidia Cuda mi vyrenderoval video o skoro 9 minut rychleji oproti Core i5 s CUDOu. Takže zauvažuj nad tím. Si děláš pr*el? 2400Mhz Intel nikdy nevyužije pokud taktuješ... Běžím na základní frekvenci 3,2Ghz s Turbo boostem 3,6Ghz a RAM mám stále na 1333Mhz zatím ještě nevyskočila výše jak 1333Mhz a to mám ramky 1600Mhz. Pročti si fóra a zjistíš že jeden z Xeonů je do detailu okopírovaná i7 jediný rozdíl mezi nimi je cena a název. Ten Xeon je myslím o 600kč levnější přitom je to to samé Nejde o to že má vyšší výkon ale i o to co chceš s tím procesorem dělat. Jde i o spotřebu což je značný rozdíl a alespoň se kvůli tomu tak netrápí zdroj. Jde tam i o teploty. Se základním větrákem na svojí i5 mám teploty max 47° při hraní. AMD dosahuje i 80° a to už je katastrofa.
  7. Jenom povysvětlím... On ten kód do WoT atd. nemá cenu víc jak 20€ jelikož cena tedy kupón se rozdělil do těch her takže to neplatí tak že do každé hry dostaneš 110€ . Jestli to myslíš že prodáš celý kupón tak to ano. Jinak bych koupil/vyměnil kód na WoT... Domluvíme se na skype: vahalaondra
  8. No zkus zkontrolovat velikost všech souborů co máš na ploše kdysi sem měl stejný problém a když sem udělal pořádek bylo to vpoho. Měl sem na ploše myslím složku ve které bylo něco okolo 200k souborů a celá složka měla okolo 30GB OSX Forever alone
  9. Co to meleš že tam blbne plocha a že není dobrý na hry. Tohle co jsi tady napsal je totální kravina. Všichni Win8 nemají rádi jen kvůli toho že tam jsou dlaždice a vaše mozečky si nejsou schopné zvyknout na něco nového. Je o mnoho rychlejší a bezproblémovější oproti Win7 za tu dobu co mám Win8 mi nedělala chybu žádná hra, jak non-steam hry tak i steam hry mi jdou vpoho nic se mi nevypíná. Jak jsem měl Win7 tak se mi občas z ničeho nic vypla hra že přestala pracovat nebo jiné věci. Nikdo nenutí lidi používat Dlaždice na to už jsou programy co Dlaždice ignoruje při startu dokonce vám přidá i nabídku start kterou měla Win7. Nepochopím kecy některých lidí. RAM pro Intel hravě stačí 1600Mhz někdy dokonce i 1333Mhz a GPU na co mít 2 zbytečně to snižuje celkový výkon té druhé grafiky a nikdy nepůjde na plných 100% stačí pouze jedna a silná GTX670 nebo GTX680... CPU mám v PC Core i5 a zatím mi nedělá problém žádná hra na nejvyšší detaily tak na co si brát až tak silné Core i7 co nikdy na hry pořádně nevyužiješ pokud tedy nehraje strategie.
  10. Kdyby si alespoň napsal jaký by měla mít obsah kubických centimetrů motoru a velikost. Jestli na cesty nebo jen tak na ježdění. Jestli chceš něco i na cesty tak ti doporučím Lydu jezdí vpoho jediné co u ní musím vytknout je citlivá spojka http://motorky.bazos.cz/inzerat/23625291/ctyrkolka-ATV-lyda-250.php . Ovšem pokud si zkušenější řidič tak ti spojka dělat problém nebude
  11. Už není třeba sehnal sem si fyzický server u coolhousing.net ... Hosting OSK ...
  12. Zdravím. Potřeboval bych od zkušených lidí co mají VPS zjistit jaká firma či hosting nabízí nejkvalitnější VPS pro hostování přibližně alespoň 20 Counter Strike serverů cena do 1000kč. Pak bych ještě potřeboval poradit od někoho kdo vlastní nějaký Fyzický Server v nějaké kvatliní serverovně aby mi poradil do čeho mám jít a do čeho ne. Předem díky za rady.
  13. PSU si nikdy neber Cooler Master mají dobré PC Case ale o zdrojích neví téměř nic je to nekvalitní. Jestli chceš nějaké PSU co ti jen tak neodpálí celý PC tak buď SEASONIC http://www.alza.sk/seasonic-m12ii-520-bronze-d167083.htm nebo Corsair http://www.alza.sk/corsair-cx750m-d380168.htm ... Ostatní nikdy neber možná ještě Super Flower ale i ten není nic moc.
×
×
  • Create New...