Jump to content

booble1428

Uživatel
  • Příspěvků

    515
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by booble1428

  1. S tím že na to žádnej ac nepřijde nemáš pravdu, stačí tam podmínka pokud je rychlost větší než ... bla bla kick speedhack a máš to
  2. S podobným vysíráním mám zkušenosti, akorát pro SAMP server. Kromě hudby i ňáký vstupy pro akce/eventy který vždycky zvednou náladu. Co se toho týče jediná podmínka kterou asi nejsem jedinej mám, jak seš na tom s licencema? Pokud je máš zařízený, jsem zájemce.
  3. Fuuuu dobře vy. 10/10 .. bude i video?
  4. Na eventy ideální nápad, osobně bych tam dal jiný věci než ty modrý kraviny a dal je třeba na random, aby se to dalo chodit pořád do kola a nedalo se podváděť
  5. Tablet je napi*u ... Osobně bych vybral ASUS Eee 1215B
  6. Osobně bych smazal: "geek" "affraid" "confused" "basketball" "cheers" "king" "pale" "scratch" "silent" "nene" "sleep" "suspect" :idea: :mozilla: :opera: :zachod: :rap: :rap2: :?: :!: :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :sick: :silent: :shifty:
  7. Stráta času todle dělat, kravina. Nechápu jak někdo může bejt takovej a prostě nekliknout na ten podělanej křížek :shock:
  8. booble1428

    Marwin

    Nemám s ním problémy takže sem za ne.
  9. Musíš znát podmínku kterou máš v módu pro adminy, dáš podmínku jestli je rcon nebo admin a port Jestli máš adminscript bez pawn tak to asi zabal
  10. Dej sem kód toho, nechce se mi moc chápat jak to máš udělaný.
  11. Facebook má klady i zápory. Takový ty vypatlaný krávy s duckfacem to prosype, nenajdete je venku jenom komentíčQujou statusy. To plus je že tam najdete člověka se kterým se asi těžko poznáte. Já s bráchou jsme jeno díky facebooku našli naší tetu která jako malá emigrovala s rodinou do států... Facebook vas ovlivni tak jak se nechate, bud u neho budete 7hodin denně aktivně, nebo 7hodin denně pasivně.
  12. booble1428

    script Seskok

    Přestaň spamovat a nech doublepostů a jdi radši spamovat máti že máš nedostatek mlíka. "suspect" Script docela povedený.. 8/10
  13. Při zdovolením tady teď vy dva modíci vypadáte jak další kravaťáci a idioti co se jich zastávaj. Chápu že se bojíte problémů ale todle je můj názor. Nemáte to sem dávát když víte jaká diskuze bude.
  14. Borat, Rrrrrrrr, Drž Hubu, Pulp Fiction, Scary Movie, Vykoupeni z věznice shanhawk, Forrest Gump... Klasika
  15. Jestli sis nevšimnul tak lidi ani nevěděj co to příkazovej řádek je, tak mi tady neříkej že budou todle používat. todle máš nastavený během 3s a o nic se nestaráš Ale je to tvůj názor Než najdu tu tvoji aplikaci, tak mi to potrvá taky pár minut... A jelikož tak často nepotřebuju PC vypnout po mém odchodu, tak mi stačí Win + R -> cmd a už jedu Proč to dělat jednoduše když to jde složitě.
  16. if(playerid != killerid){ tvoje funkce }
  17. puberta je proces kedy človek dospieva. V tedy sú možné aj výkyvy nálady, hyperaktivita apodobné blbosti. Vtedy je ta "mládež" taká strašne moc "aktívna" Tady se ale baví o demenci a né hyperaktivitě. A neříkej že si byl v 11ti v pubertě
  18. +1 Kolik si tady za tu dobu co na fóru sem chtěl šancí že píšeš teprv druhou? Když tady řeknu že mi tady budeš vadit nic se nezmění, tak si tu tvojí šanci vem.
  19. booble1428

    script Car Spawner v2.0

    Proč mi to tak připomíná car spawner ze samp fóra? ^^ Jestli to není copy potom gg.. 8/10
  20. Podmínkou pokud se killerid == playerid
  21. Jsem pro ano, klidně i perma. Za poslední dobu co sem chodím a koukám sem od něho neviděl jedinej projev inteligence. Do banlistu nechat vychladnout
  22. Jdi radši spát a nech si smazat účet. Todle strácí pointu, sweetovi se nedivím. Občas se vám ko*otům nedá jinak než nadávát a vysvětlit to jinak než cukrem.
  23. Jděte se hádat na skype a přestaňte to tady spamovat. Todle je mysím už zbytečná téma. Já sem si to četl a vůbec sem nepochopil co po nás chceš :shock:
×
×
  • Create New...