Jump to content

MadaraCZech

Uživatel
  • Příspěvků

    22
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

594 profile views
  • bug

  1. Dělám na jedné RPG zlodějské hře a potřeboval bych někoho, kdo má dobrou představivost a baví ho něco vymýšlet. Email : [email protected]
  2. Žádná seznamka, jen jsem ztratil kontakt na jednoho skvělého člověka.
  3. Ahoj, hledám místního uživatele s přezdívkou LiNa. Na Skype už není aktivní. Umí HTML a CSS, je dobrý designer. Vím, že studoval střední IT školu. Zná ho někdo ?
  4. Ahoj, pracuji na XNA, MonoGame C# hru ve stylu japonského RPGčka. Hledáme C# programátory se znalostí XNA nebo MonoGame. Prosím, nehlaste se ti, co nemají vůbec čas. Pro více informací pište na [email protected] Děkuji.
  5. Ahoj, pokud by se někdo nudil a chtěl do nějakého projektu, pracuji s pár lidmi na enginu v C# (XNA,Mono). Lidé v týmu si navzájem pomáhají, doplňují se. V případě, že něco někdo neumí, pomůžeme. Pokud máte otázky, pište mi na email [email protected], odpověď napíši i sem.
  6. Ahoj, hledáme grafika do týmu. Finanční odměnu nemůžeme nabídnout, ovšem někdy se vyskytne nějaká ta zakázka, kde můžete získat peníze. Požadavky : - 2D - 3D - Webdesign Výhody : - Místo na VPS - Dohazování zakázek, podíl ze zakázek - Volnost (necháváme tvořit to, co se chce) - Pomoc (s vlastním webem, programem, grafikou) Naše stránky jsou www.lerainsoft.eu. Bohužel dnes, 4.7 nějak vypadlo VPS a tak jsou všechny domény mimo provoz. V případě zájmu - Skype : madara.czech ZNALOST HTML, CSS ČI NĚJAKÉHO PROG. JAZYKU VELIKOU VÝHODOU !!!
  7. Budeme nabízet funkce, které se žádají, ale FB, G+ a ani Twitter je nemají. Navíc se síť bude přizpůsobovat lidem. Podmínky budou lidské.
  8. Vše v OOP a CVA (něco jako MVC) PHP.
  9. Máme plný tým programátorů. Jediné riziko je, že všichni odejdou
  10. Neboj, originální to bude. Hodně nového, co nikde není.
  11. Ahoj, jsme tým pracující na sociální síti a hledáme k sobě grafika. Pokud by měl někdo zájem, pište na Skype : madara.czech .
×
×
  • Create New...