Jump to content

Smexy

Uživatel
  • Příspěvků

    108
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Smexy last won the day on 18. Březen 2018

Smexy had the most liked content!

Reputace

5 Jonny Sindacco

2 Followers

Portfolio

  • Github
    Nemám.
  • Pastebin
    Nemám.

Návštěvníci

1953 profile views
  1. Smexy

    pomoc auto

    Zdravím, Ulož si soubor s nickem hráče, tam si ulož ID vozidel a jejich pozice. Tedy jestli to chápu správně, že to má být dělané na hráče. Odkazy z wiki Ti nepošlu, nechce se mi hledat. GetPlayerPos na zjištění pozice hráče a uložení auta na jeho pozici. (/GetVehiclePos) File Functions, abys věděl, jak ukládat do souborů Také se nauč s proměnnými a vlastně viz. všechny návody pro Začátečníky. Zatím.
  2. Zdravím, Dík všem pusy, mám vybráno. Zatím.
  3. Zdravím, Kopírovat cizí servery Ti přijde normální jen proto, že tam máš ban a na tom Tvém nikdo nechce hrát? Zamysli se. K topicu, vytvoř si proměnnou, kde si budeš za každou misi přičítat 1 a nastav si odměny podle toho, jak vysoké číslo je. Můžeš to třeba násobit stylem: 5000*nazevpromenne nebo přes switch. switch(nazevpromenne[playerid]) { default: odmena = 2500; case 1: odmena = 5000; case 2 ... 5: odmena = 10000; case 6 ... 100: odmena = 50000; other: odmena = 5000000000000; } A vážně se zkus zamyslet, zda chceš úspěch pomocí nápadů někoho jiného. Zatím.
  4. Smexy

    hledám hledam pawnera

    Zdravím, Kolik nabízíš? Zajímá mě Tvůj nick na GTA. Díky. A poprosim neodpovídát stylem: Zatím.
  5. Popravdě já mám momentálně 200GB disk a z toho 120GB volno. Ramky jsou DDR3. Procesor nevim, je tam jen to, co jsem napsal sem.
  6. Zkus mi to říct pomalu, protože já jsem antitechnik, a to, co je tam je přímo zkopírovaný z toho obchodu.
  7. Kristaboha, já ani nevím, co to je. Myslíš, že si mohu dovolit větší spotřebu?
  8. Zdravím, Zabrousím trochu do OffTopic, poněvadž tady není přímo psáno, k čemu to chceš využít. Podle mě je to zbytečné. Dejme tomu, že si chceš udělat /tops. Tak snad stačí mít soubor tops.txt, ve kterém si zapíšeš dejme tomu nejbohatší hráče. Vytvoříš si funkci GiveMoneyEx(), která nejenže přičte $, zároveň zkontroluje, zda náhodou nemáš vyšší obnos $, než je zapsáno v souboru. Pokud ano, přepíšeš to na osobu, která manipulovala s penězi. Samozřejmě tu funkci musíš použít místo GivePlayerMoney(). No ale v každým případě jsem osobně začal preferovat MySQL (příp. SQLite), protože tím se dá porovnávat naprosto jednoduše. Takže se omlouvám za OffTopic. Zatím.
  9. Zdravím, Plánuji si pořídit nový PC. Ale sám nevím, jaký PC by mi stačil. Jsem zvyklý na lagy, ale jakmile se mi začala sekat i videa na YouTube, došlo mi, že je načase to změnit. Po Vás bych chtěl nějaké zhodnocení vybraného PC, případně doporučení jiného, ale samozřejmě nejsem miliardář, tak bych za to chtěl dát maximálně 10.000Kč, tedy přibližně nějakých 400€. PC, který jsem si sám vybral by měl: Tento PC bych používal především na hraní her, sledování videí, filmů. Zatím.
  10. Smexy

    script Warp System

    Zdravím, Je-li použito (i)ZCMD, OnPlayerCommandText nefunguje. ID dialogu, viz výše. Absolutně hrozné použití OnPlayerCommandText. Nekontroluješ ani, zda je hráč v autě, ani, zda je na pozici řidiče apod., takže si budou děcka stěžovat, jak jim zmizelo auto apod. Málo warpů, nic originálního, toto už tu je dostkrát, teda až na to zobrazování dialogu, když se warpneš. Zatím. //Edit: Neber to nějak špatně, jen Ti říkám, co mi přijde nedobré na Tvém FS. Pokud je to vážně první FS, je to celkem dobré. Ale v tom případě pochybuji, že jsi to dělal sám. Jestli jo, snaž se vypilovat věci výše a bude to perfecto.
  11. Zdravím, Co víc chceš slyšet?! Pokud neumíš Anglicky, jak chceš něco překládat? Leda tam máš takový to blbý tlačítko, co ukazuje 9/10 chybně. Zatím.
  12. Zdravím, Však to je příklad kódu, který si musíš sám upravit, aby Ti fungoval, jinak Ti na web nepůjde. Už jen protože máš určitě jiný název tabulky atp. Zatím.
  13. Zdravím, No. Přecejen. Reconnect lze udělat pomocí RCON příkazů. Konkrétně se jedná o banip a unbanip. Zatím.
  14. Smexy

    pomoc Ukazatelé

    Jo tak. Chápu, díky za vysvětlení.
×
×
  • Create New...