Jump to content

_HoMeR_

Uživatel
  • Příspěvků

    93
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravíčko, mal by som otázku. Ako urobiť, že pomocou GetPlayerKeys detekujem, či hráč vo vozidle stláča "W", takže akceleruje? Skúšal som tú funkciu a W to detekuje iba ak je ako spolujazdec alebo keď je mimo vozidla. Ak je vodič, tak to nedetekuje. Neexistuje na to nejaký fígeľ? Ďakujem za odpoveď.
  2. Dobrý večer, rád by som sa vás opýtal: Existuje nejaké funkcia či už defaultne v pawne, alebo dini, alebo ini, je to v celku jedno, na zistenie všetkých súborov v zložke. Príklad: V zložke scriptfiles/Petko budú 2 subory: Peter.txt, Jozef.txt a ja by som chcel vypísať ich názvy. Existuje niečo také? Ďakujem za odpoveď.
  3. Vyriešené, ďakujem Mericovi.
  4. Môžeš mi dať prosimťa na teba skype? Vyriešili by sme to tam.. teda ak chceš.
  5. Prepáč, moja chyba.. vyjadril som sa zle. Využívam plugin streamer a tak využívam aj CreateDynamicObject a funkcie ako AttachDynamicObjectToVehicle etc. EDIT1: CreateDynamicObject a následovné AttachDynamicObjectToVehicle využívam pri spawnutí vozidla - pri jeho zničení sa tieto objekty vymažú.
  6. Takže dobrý večer... Teraz som zistil, že to crashuje ak dám na vozidlo niečo z car parts ID: 1022 - 1125... Ostatné objekty necrashuju, ale akonáhle sa priblížim k tomu s car partom na vozidle, tak crash v celom okolí. Všimol som si, že na iných serverov kde majú takéto možnosti, tak sa nič také nestávalo - pr. LARP, SFB, etc.
  7. To už je ale vyriešené.. ja mám druhý problém:
  8. Zrovna od teba pomoc nepotrebujem - vydávaš sa za Lyricsa a ešte k tomu hľadaš pawnera, prepáč, ale potrebujem radu od niekoho skúsenejšieho, ale ďakujem za ponuku od teba.
  9. Aha, pretože pracujem na jednom RP móde, skúsili sme attachnuť na vozidlo napríklad nárazník alebo spoiler, priblížili sme sa k garáži, ktorá sa otvára (Paynspray, safe house, etc.) tak to ľudom v celom tom okolí crashne. Neviete, ako vyriešiť túto chybu? Všimol som si tento problém aj na jednom freeroam serveri.
  10. Dobrý deň, mal by som na vás jednoduchú otázku. Limit pre objekty (CreateObject) je 1000 . Platí tento limit aj pre AttachObjectToVehicle? Tzn. Môže byť na vozidlách IBA 1000 objektov alebo pre to už tento limit neplatí a je treba využiť streamer? Ďakujem za odpoveď.
  11. Tak, už o chvíľu to začne.. Som zvedavý
×
×
  • Create New...