Jump to content

___RyDDeRs___

Uživatel
  • Příspěvků

    13
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

1 Follower

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja vím no ja umím prezentovat ale bylo by to dlouhy tak sem to napsal tady zkráceně
  2. Zdravím, udělal sem server z pěkným a úhledným GameModem. Povolání Celkem povolání na serveru je 31 povolání kde se můžete zaměstan. pridane povolání tam jsou : Rybář Exekutor Bezpečnostní služba Strojvudce dopravní policista letecká zachranka Jinak vše je pri starem Tuning aut. Na serveru si můžete vytunit auto podle jiného systému. standartní tuning např : transfenders -- weels archiv angels . zůstává, ale pred každou tunírnou je 3D text kde stačí zatroubit a ukáže se vám dialog z tuningem Na auto si můžete přidat :: Neony , Text , Barvu , kola apod.... JE TO SPIŽE TAKOVÁ MALIČKOST. Ukoly NA serveru pokad se budete nudit, jsou různé ukoly, které můžete plnit Příkaz -- /ukoly za ukoly dostanete určitou částku a ukoly zpočívají tím že vás provedou serverem Nastavení Na server sem do GameModu zabudovat /nastaveni ato umožnuje si nastavit : Textdrawy Tachometr Chat Spawnutí Jestli budete platit kreditkou jnebo ne A plno dalších nastavení... IP : svr1.remesite.com:7825 Web : extremparba-eu8.webnode.cz Client : 0.3.7
  3. Jako opravdu pokad používáš DOF2 používej ho je to výborný není to zabugovaný a je to hlavně spolehlivý INCLUDE
  4. Mohu ti doporučit DOF2 používám ho taky a je to mnohem mnohem lepší než DINI
  5. Dobrý den, pawním si gamemdoe , a chci udělat pravidla. ale pokad dám \n pravidlo a takhle za sebou asi několikrát tak mi to ukáže errory. prosím po radu jak to mam udělat aby to bylo bez erroru. cvhtěl bych to udělat jako na SuperPařbě nejak takto abych to mohl udělat Děkuji za radu předem.
  6. Dobrý den, Pracuji na GameMode, a teď tam přidávám hudbu pri připojeni na server. Ale nikde a ani nevím jak, vytvořit URL z koncovkou .mp3 Pokad někdo ví jak na to tak budu rád za radu.
  7. Já sem si udělal do poz... bloku obsah serveru, a podle něj jedu z jednim zkušeným pawnerem který mi s tim pomáhá
  8. Děkuji moc za radu , mimochodem mohu ti nabídnout spolupráci z pawnem ?
  9. Dobrý Den. Chci se zeptat , jestli je na internetu nejaký postup jak začít dělat gamemode
  10. Zdravím vás, Toto je můj první FilterScript co dávám sem na forum. Jedná se o AntiReklamu která reaguje rychle a dotyčného zabanuje. FilterScript má 117 Řádku _____________________________________________________________ Jestli AntiRekala má hráče zabanovat nebo jen kicknout nebo i napomenou můžete změnit na řádku [ 65 , 83 , 101 ]
  11. Objekty máš omezeny max do 3000 a objekt na auto jsou omezeny max 2000 ale šlo by to i navíššit a nebo udělat i neomezený.
×
×
  • Create New...