Jump to content

Albus Brambůrek

Uživatel
  • Příspěvků

    898
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    5

Albus Brambůrek last won the day on 3. Listopad 2017

Albus Brambůrek had the most liked content!

Reputace

41 Dwaine

About Albus Brambůrek

  • Narozeniny 07/22/1998

Kontaktní údaje

  • Web
    https://www.relispo.cz
  • Skype
    beaconcraft.cz
  • Steam
    isigar

Návštěvníci

4424 profile views
  1. Aneb je to omezení? Protože ti jich zbývá určitý počet?
  2. Tady musíš počítat s kritikou Jen tak mezi děvčaty prosím tě příště si uprav prezentaci pak by ti dokonce někdo ten server tam dal Jinak, proč tam máš omezení na 12 serverů?
  3. Funguje ti vůbec FTP? Popř. přidal jsi tam nějaké pluginy třeba jako mysql nebo tak?
  4. A co si myslíš? Kvůli bezpečnosti přece nebudeme riskovat
  5. Zkus toto : http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=347605
  6. Takový menší dotaz. Máte vlastní administraci nebo se můžeme těšit na klasické apanely?
  7. Jeden hlavní časovač, který máš v onGameModeInit a v tom jen zjištuješ, kteří hráči jsou připojení aneb stačí použít for s maximálním počtem klientů připojených
  8. Tak čistě teoreticky by jsi mohl mít jeden časovač v onGameModeInit a porovnávat tam lidi co jsou připojení a jim to posílat.
  9. Svoji funkci uprav na jeden parameter mojeFunkce(playerid) a potom ji volej s pomocí setTimerEx("mojeFunkce",1000*60,true,"i",playerid)
  10. Tak co třeba onPlayerConnect zapnout timer? Popř už při spuštění módu pro všechny hráče. SetTimerEx : http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetTimerEx OnPlayerConnect vyvoláš timer aneb vytvoříš novou funkci s tímto kódem. Jelikož co jsem pochopil používáš více jazyčnost takže je lepší v OnPlayerConnect popř OnPlayerSpawn záleží na tobě.
  11. Zdravíčko, chtěl bych Vás upozornit, že aktuálně probíhá velmi kvalitní humble aneb hry, které opravdu stojí za ten 1$ A to jsou: 1$: The Darkness II Spec Ops: The Line (COOP, Kampaň, MP) Duke Nukem Forever (netřeba představovat) A toto vše se dá jednoduše získat na humblu takže tak a teď k té druhé věci: COOP Spec Ops: The Line: Koupil jsem si tuto hru a již vyhrál celou kampaň a chtěl bych zkusit i coop, který byl přidán nedávno najde se někdo, kdo by si zahrát se mnou? HUMLBE: https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle Můj steam: V mém profilu (http://steamcommunity.com/id/isigar) Videa ke hrám: The Darkness II: Spec Ops: The Line:
  12. Normálně přes socket můžeš. http://php.net/manual/en/function.socket-send.php
×
×
  • Create New...