BioMeta 0 Odesláno: 17. Červenec, 2018 Share Odesláno: 17. Červenec, 2018 Čauko, potreboval by som pomoc s pár vecami. 1. Ako spravím aby týpek dostal výplatu za každú misiu čo spraví ? (+ako spravím misiu s viacerými checkpointami) 2.Ako spravím aby sa mu tá výplata zvyšovala ako to nastavím ? 3.Ako spravím niečo ako bodovací systém, že ked hráč spraví misiu dostane napr. 5 bodov, portebuje 25 bodov pre vyššiu výplatu, potom 80 bodov, potom 120 potom 200 atd. Ďakujem za všetkú pomoc ! Oceňujem všetky typy pomoci ! Začínam s pawnom takže moc o tomto neviem. Dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninjonik 11 Odesláno: 17. Červenec, 2018 Share Odesláno: 17. Červenec, 2018 Ahoj, máš to v zlej sekcii. Premiestni si to do POMOC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanga 132 Odesláno: 17. Červenec, 2018 Share Odesláno: 17. Červenec, 2018 Nauč sa základy programovania. Začni v sekcii návody pre začiatočníkov a prejdi si všetky. Potom napíš a bude možné ti konkrétne pomôcť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guyy 14 Odesláno: 17. Červenec, 2018 Share Odesláno: 17. Červenec, 2018 1) Vždy na posledný checkpoint mu pridáš peniaze (keď vojde to checkpointu pridáš +1 ku premennej a zobrazíš další) 2) Ku každému hráčovi si uložíš body zamestnania (premenná) a pri výplate (bod 1) to číslo vynásobíš bodmy.. Napr: Výplata je 20$ a má 5 bodov.. 20 * (premenná hráčových bodov) = 100$ 3) Ku každému hráčovi si uložíš body ktoré sa budú zvyšovať vždy keď je v ktoromkoľvek zamestnaní.. Pri výplate mu pridáš 5 bodov.. A pri výplate si budeš kontrolovať že keď má menej ako 25 bodov dostane napr. 20$ * body zamestnania.. Keď 25 a viac dostane 50$ * body zamestnania.. Ano ja viem že si tomu nepochopil ale chcel si to vedieť tak som ti to napísal Ako Tanga písal, choď do sekcie pre začiatočníkov a tam sa všetko nauč.. Potom môžeš skúsiť vytvoriť tie zamestnania podľa môjho postupu Tiež som neznášal keď mi to takto niekto napísal lebo som nevedel ako začať, ale ty si to konkrétne napísal že chceš vedieť ako to máš urobiť, už vieš Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioMeta 0 Odesláno: 18. Červenec, 2018 Author Share Odesláno: 18. Červenec, 2018 On 17. 7. 2018 at 13:37, Guyy said: 1) Vždy na posledný checkpoint mu pridáš peniaze (keď vojde to checkpointu pridáš +1 ku premennej a zobrazíš další) 2) Ku každému hráčovi si uložíš body zamestnania (premenná) a pri výplate (bod 1) to číslo vynásobíš bodmy.. Napr: Výplata je 20$ a má 5 bodov.. 20 * (premenná hráčových bodov) = 100$ 3) Ku každému hráčovi si uložíš body ktoré sa budú zvyšovať vždy keď je v ktoromkoľvek zamestnaní.. Pri výplate mu pridáš 5 bodov.. A pri výplate si budeš kontrolovať že keď má menej ako 25 bodov dostane napr. 20$ * body zamestnania.. Keď 25 a viac dostane 50$ * body zamestnania.. Ano ja viem že si tomu nepochopil ale chcel si to vedieť tak som ti to napísal Ako Tanga písal, choď do sekcie pre začiatočníkov a tam sa všetko nauč.. Potom môžeš skúsiť vytvoriť tie zamestnania podľa môjho postupu Tiež som neznášal keď mi to takto niekto napísal lebo som nevedel ako začať, ale ty si to konkrétne napísal že chceš vedieť ako to máš urobiť, už vieš Prečítal som si to, dakujem, len chcem troška s tým pomôcť, vedel by si mi prosím pomôcť s pár vecmi ? Inak dakujem práve si mi trochu pomohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_niCo_ 3 Odesláno: 18. Červenec, 2018 Share Odesláno: 18. Červenec, 2018 Základy pawna to jsou chlapče Základy pawna musíš umět a dialogy to je tak easy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 91 Odesláno: 18. Červenec, 2018 Share Odesláno: 18. Červenec, 2018 před 1 hodinou, BioMeta said: Prečítal som si to, dakujem, len chcem troška s tým pomôcť, vedel by si mi prosím pomôcť s pár vecmi ? Inak dakujem práve si mi trochu pomohol. Tu nejde o to, že ti nepomôže tu ide o to s čím by sme ti ďalej mali pomôcť keď všetko máš napísané hore ? Premenné, ukladanie čo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuf 0 Odesláno: 17. Srpen, 2018 Share Odesláno: 17. Srpen, 2018 On 18. 7. 2018 at 14:56, _niCo_ said: Základy pawna to jsou chlapče Základy pawna musíš umět a dialogy to je tak easy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts