Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 22. Srpen, 2016 Administrátor Share Odesláno: 22. Srpen, 2016 (upraveno) Zdravím, rozhodl jsem se , že začnu pracovat na módu. Jak ten mód bude pojatý to ještě nevím ale rád bych něco ve stylu role/real playe. Proč to sem píšu ? To je jednoduché. Hodlám ho vyvíjet do veřejného repozitáře na githubu , kde bude registrovaný i githubchat a issue log kde budete moci napsat například proč je co a jak tam je. Účel je jednoduchý a to aby jste se z toho mohli učit jak jsem čeho dosáhl a podobně. Ještě se musím s někým poradit ohledně nějaké read-only licence. Ale první commit by měl být nejspíš ještě dnes.. Až budu mít vyřešenou licenci přidám do tohoto tématu odkaz na repozitář na githubu Prosím napište pod tento příspěvek zdali se vám tento můj nápad líbí. Github Repo Edited 22. Srpen, 2016 by Ewwe Přidán odkaz na repo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 22. Srpen, 2016 Globální moderátor Share Odesláno: 22. Srpen, 2016 Dobrý nápad, rozhodne to budem sledovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulee 16 Odesláno: 22. Srpen, 2016 Share Odesláno: 22. Srpen, 2016 Zajímavý nápad. Určitě to budu sledovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody 114 Odesláno: 22. Srpen, 2016 Share Odesláno: 22. Srpen, 2016 Skvostný nápad. Na 100% to budu sledovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 23. Srpen, 2016 Author Administrátor Share Odesláno: 23. Srpen, 2016 Mohl bych to i streamovat kdyby o to byl zájem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulee 16 Odesláno: 23. Srpen, 2016 Share Odesláno: 23. Srpen, 2016 Mohl bych to i streamovat kdyby o to byl zájem Určitě. Vždy jsem chtěl vidět jak pracují ostatní pawneři Já bych určitě přišel Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP 5 Odesláno: 24. Srpen, 2016 Share Odesláno: 24. Srpen, 2016 Určitě. Vždy jsem chtěl vidět jak pracují ostatní pawneři Já bych určitě přišel To samé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor HighPrint 177 Odesláno: 24. Srpen, 2016 Globální moderátor Share Odesláno: 24. Srpen, 2016 Možná by bylo fajn udělat nějakou tu dokumentaci k těm funkcím, jak fungujou a tak /* Function to get the name of playerid @params[in] playerid @return the name in string */ stock GetName( playerid ){ new name[ MAX_PLAYER_NAME + 1 ]; GetPlayerName( playerid , name , MAX_PLAYER_NAME + 1); return name;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
tece_voda 1 Odesláno: 24. Srpen, 2016 Share Odesláno: 24. Srpen, 2016 Why not Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey 31 Odesláno: 24. Srpen, 2016 Share Odesláno: 24. Srpen, 2016 Spíše videa než stream Nebo ty streamy poté zveřejnit na YT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 2. Září, 2016 Author Administrátor Share Odesláno: 2. Září, 2016 Pokud by tu byl někdo kdo si rád hraje s textdrawy tak ať mě kontaktuje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNisKo 8 Odesláno: 3. Leden, 2017 Share Odesláno: 3. Leden, 2017 Škoda no, tak z tohto už asi nič nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xhunterx 55 Odesláno: 3. Leden, 2017 Share Odesláno: 3. Leden, 2017 (upraveno) Without a license, the code is copyrighted by default. People can read the code, but they have no legal right to use it. To use the code, you must contact the author directly and ask permission. Zdroj: https://blog.codinghorror.com/pick-a-license-any-license/Toto sedi aj s tym, co nam povedali v skole ked sme robili seminarny projekt. Na pouzitie niecoho potrebujes licenciu. Ak nieje licencia, nemozes to pouzivat.PS: Tato licencia je asi lepsia: https://referencesource.microsoft.com/license.html Edited 3. Leden, 2017 by xhunterx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts