Jump to content

pomoc Google Chrome změna na bílé pozadí


VolfikCZ

Recommended Posts

 

Zdravím vás přátelé :d No kde bych začal..mám takový problém se starým známým přítelem Google Strejda přesněji Internetový prohlížeč Google Chrome.Inc No jak už to jsem se zmínil v názvu vlákna tak se mi dnes s čista jasna objevila bílá skvrna.Prostě at jdu na jakou koliv stránku a ta stránka má tmavé pozadí fotku atp. tak se po chvilce stránka aktualizuje (2 skeundy) a změní celé pozadí webu. na příklad stránka sa-mp.cz tu všichni známe tak že vám ukážu nějaké fotečky aby jste byli v přehledu..

 

 

1.Fotka

 

http://prntscr.com/5qsdzq // Zde můžete vidět že je vše v pořádku ale po dvou sekundách nastane tohle to viz níže..

 

 

Následující fotka

 

http://prntscr.com/5qseoj //Na pozadí webu lze vidět bílé pozadí webu

 

 

A takhle bychom mohli pokračovat dále tak že si myslím že je zbytečné abych sem dával samé fotky z různých webu to se prostě stane všude to bílé pozadí.Tak vás žádám o pomoc jestli nevíte jak tu to chybu napravit jestli stím nemáte zkušenosti budu rád za každou normální a užitečnou radu.Mezitím se pokusím najít něco na internetu ale pochybuji..

 

P.S: RE-INSTALACE PROHLÍŽEČE GOOGLE CHROME NEPOMOHLA ! ! !

Link to comment
Share on other sites

koukni se jaky tam mas rozsireni. jestli sis nenainstaloval neco co by to delalo. rovnou sem dystak napis seznam ktery rozsireni pouzivas

Link to comment
Share on other sites

Ještě se koukni do ovládacích panelů/programy jestli tam nemáš nějakýho záškodníka, nějaký program co neznáš. Měl jsem podobný problém, ne s bílým pozadím, ale s reklamy po celé stránce, byly prostě všude a ve všech prohlížečích, pak jsem odinstalovat pár prográmků o kterých jsem ani nevěděl, že je v pc mám a byl klid, žádný reklamy.

  • Líbí se mi to! (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Fajn problém vyřešen odinstaloval jsem nějaké blbosti nějaký Doctor PC místo odinstalace tak se to znovu nainstalovalo + to nainstalovalo dalších 10 programu nějaký hotmail,browser a další capiny a už mě to sere..Ale děkuji za pomoc.

 

 

EDIT: Po kompletní odinstalaci různých sraček spamu a programů jsem restartoval počítač a vše jede jak má stránky se načítají rychleji a na nic nečekám a prý že DoctorPC dokonce to na mě i mluvilo anglicky že se v počítači nacházelo dostatek různých souborů škodlivých no vůbec určitě nedoporučuji akorát ojebávají lidi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...