Jump to content

ostatní Pomozte mi vybrat své nové logo!


Ingnition

Recommended Posts

Přátelé, potřeboval bych od vás pomoc! Hodlám si zase po letech změnit grafickou identitu - tedy logo. Aktuální je již bohužel zastaralé a nepraktické. Potřebuji něco nového, co bude reprezentovat novou "eru" či styl. Zároveň co bude i dobře vypadat na tričku atd... Mám tu 24 návrhů, které jsem tak nějak v rychlosti udělal. Vůbec nemám pro své logo cítění, nápady atd. takže se nejedná o nic super, ale změnu už fakt musím udělat...

Tímto bych vás rád tedy poprosil, zda by jste se na všechny návrhy nepodívali a ty které se vám budou líbit nejvíce tak olajkovali a okomentovali co se vám na to líbí nebo naopak co se vám na tom nelíbí. Hodně mi tím pomůžete, protože aspoň si tím zmenším finální výběr. Nebo pokud umíte dobrá loga a chcete si udělat reklamu či mi pomoct, budu rád když navrhnete i vy nějaké mé logo. Mohu se odvděčit nějakou hrou na Origin.

Předem všem děkuji :)

Návrhy naleznete zde: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518448241579918.1073741837.286000931491318&type=1

Link to comment
Share on other sites

 

:33 toto je best :)

 

To sice je, ale jak jsem psal jedná se o free stažitelný prvek z netu a nejsem si zcela jistý, zda je vhodný to použít do svého loga...

 

 

mne sa nepaci ani jedno. Tie farby mi nejako nejdu doseba. Neni tam ani poriadna biela, ani poriadna cierna. Vsetko je sive a ta cervena ktomu je este horsia. Ale ako vzor sa mi najviac paci pacman.

 

Tvůj názor přijímám. Jen absolutně nechápu tvou kritiku k barvám a jako že fakt nechápu :d Jak jako není pořádně bílá nebo pořádně černá? :d What? :d Prosím, vysvětli mi co jsi tím chtěl říct.

Link to comment
Share on other sites

No, ze to na mna posobi zvlastne. Vsetko su to take sive, šedive farby a do toho cervena ktora by to asi mala nejako osviezit, no podla mna to este viacej zhorsi. Mozno je to mojim slabym jasom na monitore atd.. Do grafiky sa nevyznam.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...