Jump to content

[Diskuze] Proč chodíte na Pawno.CZ ?

Hip

Recommended Posts

Tak keď už o tom takto rozmýšľam tak najprv som sem chodil kôli učeniu sa pawn (nakoniec som sa nato aj tak vykašlal :d), potom len tak potom som sem nechodil, a teraz ? Niekedy sem chodím celý týždeň, niekedy sem nevojdem aj 2 mesiace ...

Teraz už len kôli diskusii, niekedy si zaspamujem komentármi mchat, hodím kritiku poprípade niekomu s niečim pomôžem ...

Chodím sem už hlavne z nudy, zvedavosti, a takýmto témam :d

• 2 years later...
  • Globální moderátor

Upozornění!

tady asi někdo dostane varování za obnovu starého témata...  :(

nemůžu si pomoct Hipe, ale tys poslal odkaz na téma :d áá je mnohem lepší, jak "proč máte rádi pawno". A zatřetí, podle mě by zákaz obnovy starých témat měl platit na neaktuální témata, ne? Vždyť to by se každej rok mohlo zaládat stejný téma se stejným textem, jen proto, že by chtěl jeden člověk napsat, proč chodí na pawno :d

• Hip unlocked this topic
  • Globální moderátor

O 13 let pozdeji...

Ja vlastne nevim proc sem chodim. Zapnu prohlizec a za tech 13 let jsem se naucil automaticky po zapnuti prohlizece zadavat pawno.cz, takovej tik v ruce. A vzdycky kdyz vidim starej topic (treba tento), tak si vzpomenu jak tehdy se rikalo jak to tady jde do kytek (doslova toto se rikalo) a pak to vidim dnes a je to moc smutny. Tehdy to bylo naprosto skvely misto na pokec a tak nejak doufam, ze se tady obcas objevi nejaci stari clenove, ze treba jednoho dne to tady trochu ozije. Pochybuju ze si tento prispevek precte vic jak 5 lidi, pokud vubec. RIP

• Paráda! (+1) 1
  • Líbí se mi to! (+1) 3

před 1 hodinou, Hip said:

O 13 let pozdeji...

Ja vlastne nevim proc sem chodim. Zapnu prohlizec a za tech 13 let jsem se naucil automaticky po zapnuti prohlizece zadavat pawno.cz, takovej tik v ruce. A vzdycky kdyz vidim starej topic (treba tento), tak si vzpomenu jak tehdy se rikalo jak to tady jde do kytek (doslova toto se rikalo) a pak to vidim dnes a je to moc smutny. Tehdy to bylo naprosto skvely misto na pokec a tak nejak doufam, ze se tady obcas objevi nejaci stari clenove, ze treba jednoho dne to tady trochu ozije. Pochybuju ze si tento prispevek precte vic jak 5 lidi, pokud vubec. RIP

necro posting. Lockujem tema a udelujem warn.

• Haha! 2

před 7hodinami, Hip said:

O 13 let pozdeji...

Presne to isté. Ja to mám už vsugerované po zapnutí FF ísť na pawno.cz. Niekedy aj viac krát za den. Aj keď viem že tu nič nové a nikoho nenájdem :d

• Kappa 1
  • Líbí se mi to! (+1) 3

Tak kdyz se to uz tady otevrelo, jestli to tu chcete ozivit, cesta je FiveM. Ale neposlouchejte me, jako vzdyky :D

Edited by ATomas
  • Paráda! (+1) 1
  • Haha! 3
  • Líbí se mi to! (+1) 2

• Globální moderátor
před 5hodinami, ATomas said:

Tak kdyz se to uz tady otevrelo, jestli to tu chcete ozivit, cesta je FiveM. Ale neposlouchejte me, jako vzdyky :D

Hele ja sam nevim jak to funguje, ale budu velmi rad kdyz treba napises jak s tim pracovat, jak se to programuje apod. Ja ani nevim jakej jazyk se pouziva.

ja som si tu bol párkrát po radu a teraz už len tak z nostalgie niekedy nakuknem a drobulililinko si tu robím reklamku, aj teraz mám niečo nové, ale ešte treba chvíľku vydržať <_<

ja mám toto pripnute záložkách ako aj ostatné blbosti :D tak sem tam kuknem čo tu je nové :D 
Ale to FiveM by som skusil že čo ako... kedže som vo FRA a mám času dost :) 

• Globální moderátor
před 42minutami, Mivčo said:

trebalo by to tu spraviť sekciu a + niečo do toho navody a blbosti :D aby sem ludé prišli :D 

rekl bych ze sekce je asi to posledni proc zde neni obsah na fivem :D udelej nejakej navod a ja k tomu udelam sekci

On 30. 11. 2024 at 19:12, Hip said:

rekl bych ze sekce je asi to posledni proc zde neni obsah na fivem :D udelej nejakej navod a ja k tomu udelam sekci

Staci vygenerovat nejake tutoriali cez chat GPT. Napis "obsahovym guru" nech sa do toho pustia :kappa:

• Líbí se mi to! (+1) 1