Jump to content

[DESIGN] Rozcestnik


Domm

Recommended Posts

Dík za kritiku tak aspoň vim že v designu pokračovat nemusim...

 

Tim sem určitě nechtěl říct aby jsi nepokračoval "učený z nebe nespadl" a pokud se chceš stát lepším "grafikem" měl by jsi dokázat snést kritiku a poučit se z ní. Kdybych ti nechtěl poradit, napíšu jednodušše 0/10 ale já jsem byl tak hodný a vypsal ti pár nedostatků.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrátor

Jen pokračuj jen je ten rozcestník takový mdlý neakční pohraj si s hovery a podobně ... pozadí by o chtělo rozáhnout a fixnout

Link to comment
Share on other sites

tákže... Na moje rozlišení je pozadí malé. Ten text comicsanem je extremě odporny ! A vůbec ten font comic san je uplně hnusný na grafiku... Pozadí dobré :d .... A ještě nechápu to rolování ... :d

Link to comment
Share on other sites

Každý web který dnes kdekdo vytvoří se musí dělat na FULL HD rozlišení. To je velmi důležitá věc v dnešní době. Nelze dělat stránky podle svého rozlišení. Potom to dopadá následovně.

 

f86ee3c91a.jpg

 

A když už jsme u toho, je dobré ty obrázky dávat na center, ne tak že si podle svého rozlišení nastavám div na potřebnou šířku. To neexistuje, je potřeba to vycentrovat.

 

Tvoje CSS je úsměvné a nechápu, přes co jsi ho dělal... To je katastrofa a holej nesmysl. Navíc je dobré CSS styly umísťovat do samostatného souboru, např. style.css, pro rychlejší načítání stránky. Ale v tomhle případě je to jedno, protože jde o silně primitivní a jednoduché stránky.

 

A ten reklamní text je tam jako pěst na oko. Když už ho tam mám, je dobré i ten upravit a zakomponovat do výsledného webu.

 

Suma sumárum, pokud jde o první stránky není to špatné. Ale jinak je to katastrofa, hrůza a z dnešního pohledu zastaralá a nepoužitelná. Bylo by fajn, kdyby sis prošel základy na http://www.jakpsatweb.cz/.

 

Hodně štěstí do budoucna.

Link to comment
Share on other sites

Řekni mi proč to děláš? Když už děláš nějaký design, tak si na něm dej záležet ne? Proč za každou cenu prostě musíš něco prezentovat? Když už něco děláš co chceš prezentovat nebo nabízet, tak si na tom dej záležet. Ale proč děláš todle.

 

Struktura:

- Stáhnuté ikonky

- Písmo

- Fláknutý stín

- Hnusný přechod

- Background by se dal udělat i lépe než toto

 

A to je vše. Můj názor na toto je, že je to hnus a prosím tě, příště než budeš něco prezentovat, tak se na to podívej a dívej se na to klidně hodinu, ale dej sem něco na úrovni, děkuji.

Link to comment
Share on other sites

V tomhle jde poznat, že sis na tom nedal záležet.

Je to proste odfláknuta fraška, na tkerou se nedá dívat.

 

Raději si dej záležet a nedávej to na net, a zdokonaluj se a až budeš opravdu dobrý dej to na internet. Prostě hrůza.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...