Jump to content

eRko16

Uživatel
  • Příspěvků

    176
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About eRko16

  • Narozeniny 08/10/1992

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tim sem určitě nechtěl říct aby jsi nepokračoval "učený z nebe nespadl" a pokud se chceš stát lepším "grafikem" měl by jsi dokázat snést kritiku a poučit se z ní. Kdybych ti nechtěl poradit, napíšu jednodušše 0/10 ale já jsem byl tak hodný a vypsal ti pár nedostatků.
  2. Jak říkáš 0/10. - Špatný text - Špatný obrázky - Špatný pozadí¨ - Špatný rozpoložení - apod.
  3. Nemam rad tyhle radoby pawnery ktery si nedokazou poradit s necim tak primitivnim, kdyby jsi se radsi ucil na trivialnejsich vecech a ne jit hned na registraci, chapu ze asi zacinas delas svuj mod a neumis zacit jinak nez registraci ale proboha kdyz si zacatecnik tak nedelej veci pro pokrocile.
  4. eRko16

    script Anti-FLy hack (Airbrk)

    IsPlayerSwimming bych dal jako fuknci nebo stock jinak se to neda použít v podmínkách v tomto případě public nahovno Toto byl jen priklad, chtel jsem ti rict at si udela include, stock nebo neco podobnyho na tuto podminku, a bude mit co potreboval.
  5. eRko16

    script Anti-FLy hack (Airbrk)

    Pridej si tam if(isPlayerSwimming)
  6. Je to asi rok co jsem zkončil s pawnem a teď me napadlo dát sem alepspoň jeden z mích amatérských scriptů. Jedná se o Dialog Admin: - Rozdelění na: Rcon, Map(Bejvalo pro osobní účely), Moderátor, Administrátor, Owner Pokud chcete použijte to kdekoliv a jakkoliv, ja už to nejspíš nevyužiju, snad to alepoň nějakým nováčkům pomůže. Hodně štěstí.
  7. To co jsi vse napsal uz mas naprogramovane?
  8. eRko16

    pomoc interval

    z jakeho duvodu? Dest hodne hracum laguje, i na silnejsich PC. Pokud na server nedas /dest /pocasi - na vypnuti hnusneho pocasi tak to tam necpi vubec.
  9. Precti si jeho POST znova... Pise ze jich uz dost nasel. Takze nam jen zdeluje fakta..
  10. To moc nehledas kdyz zakladas hned topic...
  11. To je rada ku*va, radsi nic nepis... Sorry za OT
×
×
  • Create New...