Jump to content

[Shrnutí] Game-List (Co hrát, když je nuda)


ffredyk

Recommended Posts

  • Majitel

Sem piště veškerý hry, které zabaví v nudě.. Jelikož je tu každou chvíli topic, kde se každej ptá co na jeho PC jde, tak uveďte název hry, požadavky a takový shrnutíčko (vlastními slovy) o čem hra je a jakého je typu.. Modíci by mohli poté témata, kde se na to individua budou ptát rovnou mazat... Prosil bych o připíchnutí ;)

 

Ukázka:

 

Call of Duty 2

- Střílečka, FPS.

- Z dob druhé světové války, si hráč zahraje za postavy Ruska, Britů a Američanů. Bojuje za osvobození Evropy. Vynikající hra, pro slabší PC.

- 256MB RAM, Directx 9 karta, Windows 2000, zabere 4GB na disku.

 

 

//dodal bych že by bylo dobré hru prezentovat i se screeny ... jelikož večina z vás hru volí právě podle screenu _SnuP_

Link to comment
Share on other sites

Company of Heroes

 

 

 

 

- Strategie z 2 světové války

- Hromada možností ( Rozbíjení baráků , střela od tanku rozbije to, do čeho střelí, reálné zranění vojáků (střela do nohy, spadne na zem, střela do hlavy, hned mrtvý apod.)

- Známé i Neznámé bojiště.. ( Omaha Beach - D Day, Stalingrad, Operace Husky apod..)

- Hráč si zahraje za Americké, Bristké, Ruské a Německé vojáky. (Podle toho, co si vybere, Existuje i datadisk s názvem Tales of Valor, kde se vám zpřístupní jednotky Japonska a Itálie)

 

 

 

 

imgCompany%20of%20Heroes3.jpg

 

 

 

company_of_heroes-157131.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

The Saboteur

 

Stealth akcia odohrávajúca sa v Nemcami okupovanom Paríži za II. svetovej vojny..

Môžete liesť po budovách ničit nepriateľské veže, jazdiť na autách....

Pre silnejšie počítače: Core 2 Duo 2.4 GHz / podobný AMD, 256mb Nvidia Geforce 7800 GTX / ATI HD 2600 Pro, DX9, XP / Vista / 7, 2GB RAM 7GB HDD

 

Viac info: http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=11629

Link to comment
Share on other sites

MOUNT & BLADE WARBAND

 

Ve hře Mount and Blade: Warband hrajete za dobrodruha ze středověké země Calradie, fiktivního kraje postrádajícího magii a klasické fantazijní prvky, který se místo toho podobá našemu vlastnímu světu v období středověku.

 

Hra nabízí značnou svobodu pohybu po herním světě. Můžete se potulovat po mapě, navštěvovat města a vesnice, obchodovat, plnit různé úkoly, účastnit se turnajů nebo zkusit některou z nesčetných dalších možností. Brzy si všimnete, že je svět dynamický sám o sobě. Karavany putují od města k městu, občas je přepadnou bandité, vesničané nosí zboží na trh, armády se shromažďují a táhnou zemí, obléhají města nebo hrady a podnikají nájezdy na menší osady.

 

Místo toho, aby vám nabídla pevně danou cestu, po níž se máte ubírat, umožňuje Mount and Blade: Warband svobodně prožívat různá dobrodružství v tomto světě. Časem získáte proslulost na mnoha místech podle toho, jak se spřátelíte s jinými postavami nebo jak si je znepřátelíte, a to vám na oplátku umožní silně ovlivňovat dění ve hře. Nemusíte také zůstat nemajetnými dobrodruhy.

 

Můžete se dopracovat ke značnému bohatství a moci, stát se důvěryhodným vazalem krále, dobýt a ovládnout 3 vesnice, hrady a města, velet armádám, a pokud budete chtít, můžete se dokonce postavit do čela povstání, svrhnout krále a nahradit ho jiným právoplatným uchazečem o trůn. Ve hře nemáte žádné pevně stanovené mety, ale nabízí se bohaté a zajímavé prostředí, v němž si můžete vytyčit vlastní cíle, vytvořit a rozehrát vlastní příběh.

 

Minimální požadavky :

 

Windows 2000 / ME / XP / Vista / 7

2.1 Ghz CPU

1 GB RAM

900 MB HDD

128 MB grafická karta

DirectX kompatibilná zvuková karta

DirectX 9c

Internetové pripojenie pre multiplayer a online aktiváciu

Link to comment
Share on other sites

League of Legends

- MMORPG.

- Dobrá MMORPG Fantasy.

- 512MB RAM, Directx 9/11 karta, Windows xp/7 (na visty nedoporučuji padá to), zabere 2GB na disku.

 

Battlefield 3

- Střílečka, FPS.

- Z dob Moderní války, Plno Super zbrani a vylepšení. Vynikající hra, pro silnější PC.

- 4096MB RAM, Directx 11 karta, Grafická Karta 1024MB nejlépe 2048MB, Windows 7 64bit, zabere 20GB na disku.

Link to comment
Share on other sites

Left 4 Dead 1, 2

 

Hra která má dvě verze, jedničku unesou i slabší pc a dvojku takové normální počítače... Můžete si zahrát Singleplayer i Multiplayer. Vyberete si kapitolu, mapu, postavu a jdete střílet zombíky. Máte tam pak např. nějaký speciální jako huntera, boombera, tanka atd... O multiplayeru toho moc nevim, mě to osobně na jedničce spustit nešlo, nejspíš to jde jen přes steam. Dvojku hraju přes steam a můžu to doporučit, mě hodně baví hrát s anglickými hráči proti zkurveným zombíkům, kteří kempí za každou popelnicí :d

 

Požadavky verze 1:

Windows 2000 a novější, 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 nebo AMD64X2 (nebo vyšší), 1 GB pro Windows XP (2 GB pro Vistu), minimálně 7.5GB volného prostoru, DirectX 9 (grafická karta musí mít minimálně 256 MB paměti a měla by mít podporu pro pixel shadery 2.0)

 

 

Požadavky verze 2:

Intel Core 2 Duo 2,4 GHz, 2 GB, NVIDIA GeForce 7600 / ATI Radeon X1600, Windows XP a novější

 

 

Obrázky

 

Left 4 Dead 2

screen4.jpg

 

metodika.jpg

 

Left 4 Dead 1

left_4_dead1.jpg

 

live4ever-left-4-dead-campaign-bufferzz-maps-1.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Left 4 Dead 1, 2

Těším se na Left 4 dead 3 ;)

 

Counter-Strike: Global Offensive

Asi největší novinkou je, že CS: GO bude možné hrát i na konzolách, ale nebojte. Žádné blbosti, jako například UAV, vozidla, respawn, klobouky, nebo různé upgradování zbraní, jak je tomu v Team Fortress 2 vám nehrozí. Prostě a jednoduše to bude starý dobrý Counter, ve kterém se utkají dva týmy Counter-Teroristů a Teroristů. Jejíž úkolem bude buď zachránit/bránit rukojmí nebo úspěšně odpálit/defusnout bombu.

 

Mapy, které v CS: GO uvidíme na 100% jsou: de_Aztec, de_Dust, de_Dust2, de_Inferno, de_Nuke, cs_Italy a de_Office. Jejich půdorys zůstane stejný, takže pokud tedy znáte tyto mapy z předchozích dílů, bude se vám to hodit i tentokrát. Protože se změní jen “pár odboček“.

 

Novinky v CS: GO :

Určitá změna bude i v Kevlaru a Defuse Kit, jenž nebudou možné koupit, ale budou přiděleny každému hráči na začátku kola. Pokud se ovšem bavíme jen o Kevlaru, Defuse kit budou přiděleny jen 2 hráčům z týmů (dvou z pěti), proto bych jim radil spíše kempit :d.

 

Princip vydělávání je stejný, vše tu závisí za výhrách, prohrách a úmrtích. Stejné zůstane i první kolo, které bude jen na pistole a nože.

 

Jednou z hlavních novinek bude granát Molotov, tedy jakási zápalná láhev, po které začne hořet zem, a vy do ní bezmyšlenkovitě skočíte, začnou se vám ubírat HP, jen do té doby, než z něj vyjdete. Možná se vám to zdá jako kravina, ale má to taktické důvody (třeba když chcete někoho zdržet, nebo odříznout mu cestu).

 

Další novou zbraní je Zeus stum gun, nebo-li paralyzér. Říkáte si: ,,Ti autoři jsou úplně blbí“, ale jedná se jen o takovou prkotinu, která půjde použít jen na blízku.

 

Counter-Strike Global Offensive by měl vyjít příští rok a to pro PC, Max, Box 360 a PS3, přičemž budete moci na svém PC hrát proti kamarádovi na PS3.

 

Video:

 

 

zdroj GS

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

DEAD RISING 2

 

Dead Rising 2 se bude odehrávat několik let po předchůdci ve městě hříchu, protože virus se předtím nepodařilo izolovat ve Willamette a rozšířil se svévolně po celých Spojených státech amerických. V Las Vegas, které budete postupně prozkoumávat a dobíjet, se vám mezi výherními automaty postaví desítky tisíc zombíků, což prý posune hru na novou úroveň. V boji opět poslouží množství nových předmětů, resp. improvizovaných zbraní, které si hrdina vypůjčí z interaktivního herního prostředí. Na prvních obrázcích lze takto zahlédnout utrženou ruletu, elektrickou kytaru nebo obří maketu mobilního telefonu, jindy zase na Nemrtvé najíždí terénním motocyklem.

 

HW POZADAVKY !

 

Windows XP, Vista[32bit], Vista[64bit], Win 7, paměť 1536MB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GTS / Radeon HD 3850), 8.50GB volno na disku, DVDROM, processor AMD Athlon X2 5200+ nebo Intel Core 2 duo.

 

VIDEO !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Fallout New Vegas

 

-Velmi zajímavá a chytlavá hra. Vžijete se do role postavy (kterou si btw taky sami vytvoříte), která jaksi přežila postřelení. Vaším prvním velkým úkolem je najít a zabít toho, kdo Vás postřelil... Více už se dozvíte ve hře:)

Mimochodem, zapomněl bych říct, že hra se odehrává po atomové válce, takže mapa je poseta různými stvůrami, které Vám budou ztěžovat hru.

-Velký výběr zbraní, čímkoliv můžete ovlivnit celou hru.

-Požadavky:

OS: Windows 7/Vista/XP

CPU: Dual Core 2.0 GHz

Paměť: 2 GB RAM, 10GB volného místa na pevném disku

Grafická karta: Nvidia Gforce 6 série, ATI 1300XT série miminálně

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Skyrim

 

- RPG

- Vysoce návyková hra která vás vezme do světa Skyrimu, do kterého se po dlouhé době vracejí draci a je na vás je zastavit. Hra nabízí přibližně 30 hodin hlavního příběhu a nespočet hodin vedlejších úkolů. Ve hře velice závisí na vašich rozhodnutích.

- Požadavky:

* OS: Windows XP, Vista nebo Windows 7

* CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz nebo Athlon X2 2.4 GHz

* RAM: 3 GB

* HDD: 15 GB

* Grafická karta: 512 MB

 

skyrim-dragon-fight.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Administrátor

Battlefield 3

 

Minimální systémové požadavky:

 

Operační Systém: Windows Vista (SP 2) 32-BIT

Procesor: 2-jádra (C2D 2.4 GHZ nebo Athlon X2 2.7 GHZ)

Operační Paměť: 2 GB

Volné místo na disku: 20 GB

Grafická karta (AMD): DirectX 10.1 kompatibilní s 512 MB VRAM (ATI RADEON série 3000, 4000, 5000 nebo 6000 s výkonem ATI RADEON HD 3870 nebo vyšším)

Grafická karta (NVIDIA): DirectX 10.0 kompatibilní s 512 MB VRAM (NVIDIA GEFORCE série 8, 9, 200, 300, 400 nebo 500 s výkonem NVIDIA GEFORCE 8800 GT nebo vyšším)

Zvuková Karta: DirectX kompatibilní

 

Screeny

http://www.gamehole.cz/fotky21255/fotos ... ield-3.jpg

http://static.thegamershub.net/wp-conte ... 3-2131.jpg

 

Doporučené systémové požadavky:

 

Operační systém: Windows 7 64-BIT

Procesor: 4-jádra

Operační paměť: 4 GB

Volné místo na disku: 20 GB

Grafická karta: DirectX 11 kompatibilní s 1024 MB VRAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 nebo ATI RADEON 6950)

[/size]Zvuková Karta: DirectX kompatibilní

 

 

Z mé strany můžu říci jedna z nejlepších válečných her co jsem kdy hrál...

Link to comment
Share on other sites

Chmatákov (jen ze srandy)

 

Info: Chmatákov spatřil světlo světa v roce 2004 a původně byl vyvíjen jako grafický chat s postavičkami. To je důvodem, proč jsou ve hře místo postav „smajlíci“. V prvních verzích dokonce vyjadřovali emoce.

Postupem času do Chmatákova přibývaly nové možnosti a funkce, přidaly se peníze a první dovednosti, což definitivně proměnilo Chmatákov v MMORPG.

Začátkem roku 2005 přišla velká změna, kterou bylo předělání veškeré grafiky do 2D pohledu shora dolů. Na přelomu roku 2005 a 2006 přešel Chmatákov zpět na izometrický pohled.

Na Vánoce 2006 byla vydána novější verze s vylepšeným herním jádrem, které umožňuje například střídání dne a noci, možnost světel apod.

V současnosti (2010) je hra stále provozována a běží ve verzi 1.5. Začaly také práce na pokračování.

Obsah hry: Nový obyvatel začíná vždy s rybářským prutem, který slouží k lovu ryb. Ty se dají prodat a za utržené peníze si hráč může kupovat další věci, některé potřebné k dalším výdělečným činnostem (např. sekera na sekání dřeva). Kromě toho však existuje spousta předmětů sloužících třeba k boji, alchymii nebo jen na okrasu. Předměty se dají kupovat ve městech nebo je můžete najít položené na zemi. Při dělání některých činností se vám zvyšuje stejnojmenná dovednost. Čím je větší, tím lepší máte z činnosti výdělek a provozujete ji rychleji.

 

Starší verze:

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel
Chmatákov (jen ze srandy)

 

Info: Chmatákov spatřil světlo světa v roce 2004 a původně byl vyvíjen jako grafický chat s postavičkami. To je důvodem, proč jsou ve hře místo postav „smajlíci“. V prvních verzích dokonce vyjadřovali emoce.

Postupem času do Chmatákova přibývaly nové možnosti a funkce, přidaly se peníze a první dovednosti, což definitivně proměnilo Chmatákov v MMORPG.

Začátkem roku 2005 přišla velká změna, kterou bylo předělání veškeré grafiky do 2D pohledu shora dolů. Na přelomu roku 2005 a 2006 přešel Chmatákov zpět na izometrický pohled.

Na Vánoce 2006 byla vydána novější verze s vylepšeným herním jádrem, které umožňuje například střídání dne a noci, možnost světel apod.

V současnosti (2010) je hra stále provozována a běží ve verzi 1.5. Začaly také práce na pokračování.

Obsah hry: Nový obyvatel začíná vždy s rybářským prutem, který slouží k lovu ryb. Ty se dají prodat a za utržené peníze si hráč může kupovat další věci, některé potřebné k dalším výdělečným činnostem (např. sekera na sekání dřeva). Kromě toho však existuje spousta předmětů sloužících třeba k boji, alchymii nebo jen na okrasu. Předměty se dají kupovat ve městech nebo je můžete najít položené na zemi. Při dělání některých činností se vám zvyšuje stejnojmenná dovednost. Čím je větší, tím lepší máte z činnosti výdělek a provozujete ji rychleji.

 

Starší verze:

 

Tuhle hru jsem vždycky hákoval :d

Jak snadné zřídit si tam jeden milion za jednu hodinu :d

Link to comment
Share on other sites

Two Worlds 2

2worlds2_227673.jpg

+masívny svet a dlhá herná doba

+multiplayer s viacerými módmi

+precízny vývoj hrdinu a jeho aktivity

+minihry

-slabá AI a miestami zasekávanie postáv

-niektoré súčasti sú zbytočne zložité a neprehľadné (inventár, záznam úloh...)

-menšie technické chyby

 

Celá recenzia tu: http://www.sector.sk/recenzia/29178/two-worlds-ii.htm

 

Hardverové požiadavky:

CPU 2 GHz, 2 GB RAM, VGA 512 s pixel shader 3.0

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Já hrávám pawno :d

Ne v mometalni době jenom sa-mp (pawnim) delam si mod

 

Ale hra ktera mne zaujaly a legalne jsem si je zakoupil: BF2 a AoE2-data disk a další

 

Age Of Empire ||

 

AOG_DVDs.jpg

Titul se odehrává ve středověku v letech 200 až 1596 a máte v něm možnost hrát za jednu z 18ti civilizací. Ničit nepřátele můžete buď v některé z devíti oficiálních kampaní, nebo na náhodně vygenerovaných mapách, které zaručují, že se nikdy nebudete nudit opakováním té samé mapy dokola. Komu by ani to nestačilo, hra nabízí možnost vytvářet si vlastní mapy v editoru, nebo si stáhnou z internetu zcela nové skripty map pro generátor.

 

To, čím je Age of Empires 2 jedinečná a co ji na rozdíl od jiných jako hru již více jak desetiletí drží nezatracenou, je multiplayer. Dokonale vyvážený, plný zábavy a připravený kdykoli nabídnou svým hráčům nezapomenutelné zážitky a zábavu.

 

Více informací na: http://www.aoe2.webz.cz/index.php?section=home

Demo: http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... SLG0rXKjKQ

Koupit můžete na: http://www.sw.centrum.cz/hry-a-zabava/s ... i-gold-cd/ (mám koupené odtud)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

PAYDAY: The Heist

Payday.jpg

 

Tímová akcia v ktorej hráči prevezmú úlohu kriminálnika a zúčastnia sa série lúpeží. Bude treba preniknúť do bankového trezoru, využijú sa rukojemníci, budú naháňačky a infiltrácia do tajného zariadenia, let helikoptérou z miesta činu a mnoho ďalšieho. Postup sťaží dynamické prostredie v ktorom sa mení taktika nepriateľov, čo zaručí odlišný priebeh pri každom hraní toho istého scenára. Dôležitá bude spolupráca štyroch hráčov, kde si rozdelia úlohy V epizodickej kooperačnej akcii sa tvorcovia inšpirovali hollywoodskymi filmami a sľubujú vysokú znovuhrateľnosť.

 

 

 

Screenshoty:

 

145095.jpg145093.jpg

144537.jpg

144536.jpg

 

 

Wallpapery:

 

28194.jpg

28195.jpg

28197.jpg

 

 

 

 

Žáner: Akčná

Dátum vydania: 20. Október 2011

Stránky hry: payday-theheist.com

Výrobca: Sony, Overkill Software

 

Minimálne požiadavky

  • Windows XP / Vista / 7
  • Pentium 4 3 GHz / Athlon 3400+
  • 1 GB RAM
  • NVIDIA 7800GTX / ATI x1900

Odporúčané požiadavky

  • Windows XP / Vista / 7
  • Core 2 Duo / Athlon x2
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA 260 / ATI 4850

Zdroj: abcgames.sk

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Assassin's Creed IV: Black Flag

 

Assassin-s-Creed-IV-6836054-41.jpg

 

Dojmy pre PC, PS3, PS4, Xbox360, Xbox One, WiiU

 

Najmenej strážené tajomstvo v hernom biznise je z vreca von. Z prekvapenia formalita. Assassin’s Creed IV: Black Flag bude o pirátoch, s pirátom cvičeným zabijakmi v hlavnej role, ktorý sa bude plaviť Karibskými moriami. Nádeje na ázijské prostredie alebo návrat k príbehu indiána Connora sa rozplynuli definitívnym potvrdením správ, ktoré unikali o hre počas celého víkendu. Ubisoft sa presúva so svojou prémiovou sériou na nové územie a so štvrtým očíslovaným dielom sa lúči s mnohými zaužívanými prvkami. 

Prakticky od roku 2007 až do vydania tretieho dielu minulý október boli hry Assassin’s Creed suchozemskými tvormi. Zakotvená Auqila pri rodinnom sídle Connorovcov otvorila hru nepreskúmaným obzorom - námorným misiám. Tie mali v septembri 2011, kedy započali práce na Black Flag, už jasnú formu a v Ubisofte si povedali, že ak sa presunú v čase iba o niekoľko rokov dozadu, ocitnú sa v zlatom veku pirátov, kedy podpísané pakty medzi Španielmi, Britmi a Francúzmi dohnali korzárov až k plieneniu lodí. 

Po prvýkrát sa príbeh hry Assassin’s Creed posúva v čase vzad a nie vpred. Konkrétne ide o 40 rokov. Ako bude zapadať do celého univerza, zatiaľ zostáva záhadou. Ubisoft sa už definitívne rozlúčil s Desmondom, v Black Flag budeme hrať sami za seba ako zamestnanci novej divízie Abstergo Entertainment. Bez priamej rodinnej príslušnosti prevezmeme v Animuse postavu Edwarda Kenwaya, starého otca Connora. 

 

Assassin-s-Creed-IV-29934-9626058-1.jpg

 

Assassin’s Creed IV: Black Flag je hybridom predchádzajúcich hier kombinujúcich námorné bitky, otvorené prostredie a lokality na súši do jedného otvoreného sveta, kde sa môžete pohybovať podľa ľubovôle bez loadingov. Teda takmer. Vstup do trojice veľkých miest Havana (Kuba), Kingston (Jamajka) a Nassau (Bahami) sa nezaobíde bez loadingu, ale všetko ostatné je k dispozícii od začiatku. Virtuálny Karibik bude pozostávať z približne 50 lokalít, ako sú rybárske dedinky, plantáže, džungle, Mayské ruiny aj potopené vraky lodí, ku ktorým sa budete potápať a dávať pozor na žralokov. 

Assassin-s-Creed-IV-29934-9215510-2.jpg

 

 

Hra dovolí vystúpiť z lode na súš, prejsť z jednej plachetnice na druhú a naspäť bez zdržovania, bez cut-scén a dodatočného nahrávania. Otvorené more bude plne k dispozícii, ale než preskúmate každý kút mapy, budete musieť loď Jackdaw upgradovať. Strategické prístavy alebo tajné zátoky budú chránené bojovými fregatami a na ich obranu budete potrebovať posádku aj poriadnu výzbroj. 

Trojsťažník Jackdaw o dĺžke 60 metrov pojme maximum 56 diel, na začiatku si budete musieť vystačiť so šiestimi. Loď sa bude vylepšeniami meniť a spolu s ňou aj námorníci, ktorých budete verbovať. Ubisoft nehovorí o tom, akým spôsobom sa k vám budú pridávať, ale spomínajú sa vedľajšie úlohy pre získanie skúsených námorných vlkom. 

Skriptované misie z Assassin’s Creed 3 (rozumej, tradičné misie a úlohy) doplnia na náhodné udalosti. V ďalekohľade, ktorým na diaľku zisťujete informácie aj o výzbroji a náklade lodí, môžete zazrieť napríklad prenasledovanú obchodnú loď, hovorí preview na Eurogameri

 

Assassin-s-Creed-IV-29934-622324-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Zakázáno je psát do témat, u kterých je poslední příspěvek starší 1 měsíce. (Neplatí pro příspěvky žádající pomoc).

 

Asi tomu niekto nechápe .. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...