Jump to content

Registrace na ÚOOÚ, aneb Vaše soukromé údaje jsou v bezpečí


lvalenta

Recommended Posts

Zdravím,

registroval jsem pawno.cz na ÚOOÚ (úřad pro ochranu osobních údajů), protože uchováváme již větší databázi emailů, IP adres, apod.

 

Co to znamená pro Vás?

- nyní máme od ÚOOÚ povolení uchovávat tato data, což jsme předtím neměli (a jelikož jsme diskusní fórum, bylo na pováženou, zda to nebylo potřeba)

- Vaše soukromé údaje jsou nyní v bezpečí - zaručujeme, že nebudou předávány třetím stranám

- Vaší IP adresu, případně jiné soukromé údaje, již o Vás moderátoři bez Vašeho svolení, nemohou veřejně prozradit.

 

Registrační číslo subjektu: 00041057, pořadové číslo 2 - více na uoou.cz.

 

S pozdravem,

Lukáš Valenta a Pawno.cz tým

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Soukromy udaje jsou v bezpeci na vsech serioznich webech, a neni k tomu treba zadna registrace na UOOU, ktera je i v tomhle pripade absolutne zbytecna: na tomhle webu se neuchovavaji zadne udaje ve smyslu zakona o ochrane osobnich udaju.

Link to comment
Share on other sites

NiCe & Bloodman ...nemáte to jedno?? takto máme alespoň jistotu že se naše @ a IP Nerozšířijou ;) já jsem i rád že je to takto pořešené ;)

 

A to ti vadi ked niekdo vie tvoju IP adresu pocitaca? to mas ako ked nejaky sused vie tvoju adresu kde byvas... navise myslim ze to moze byt kazdemu jedno kdo ma tvoju ip adresu.

 

A navise ked nejaky curak dokaze hacknut banku a zistit si vsetko o tebe tak preco si myslis ze nejaka registracia v nejakom stupidnom urade ochrani tvoje udaje...

Link to comment
Share on other sites

a co by tady kdo delal s neci ipkou nebo mailem? poslal ti e-mail nebo se podival kdo je tvuj poskytovatel netu? kdyby tu bylo rodny cislo, misto narozeni a trvaly bydliste tak to chapu...ale v tomhle pripade je to zbytecna vec...na neci e-mail, nick a IP fakt smlouvu nikdo nezfalsuje...nemuze se za nej vydavat nejakym nebezpecnym zpusobem...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...