Jump to content

html/css Kritika webu grafického studia Cliquo


kleinpeter

Recommended Posts

Konečně něco pořádného. Tohle se mi opravdu líbí, byť tam jsou nějaké detaily, které bych udělal trošku jinak. Ale tohle je konečně práce, se kterou se může danej člověk určitým způsobem dobře prezentovat.

 

Fakt se mi to líbí.

Link to comment
Share on other sites

Asi sem ze staré školy, ale na mě tam je moc barev, chápu, že se jedná o grafické studio, tak barvy jsou smaozřejmost, ale stejně kdyby bylo na mě, tak uberu tu "duhu" a ty tlacitka po najetí myši je celkem hrůza :)

Link to comment
Share on other sites

Tak to vemu od počátku. Stránka mě ihned zaujala, ale web má taky pár chybiček a taky trošku té nevkusnosti. Některé prvky bych udělal rozhodně jinak. Například, jak už tu bylo zmíněno, tak zpomalit slider, ten je mimochodem docela pěkný, možná bych skusil jiné písmo a jinou podobnější úpravu. Dále co se mi nelíbí, tak ty texty, které jsou podtržené. Myslím tím Facebook, ale také menu ve kterém to je po najetí myší. Já osobně bych to nechal bez podtržení, tak by se mi to líbílo více.

 

Jinak mimo to, možná bych si trošku pohrál více s logem, které mi příjde takové méně odbytější a působí to na mě takovým dojmem.

Ale jako web, až na takové ty detaily je to pěkný a prezentovat ho můžeš. Nemáš se za co stydět.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...