Jump to content

TommyDesign

Uživatel
  • Příspěvků

    588
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About TommyDesign

  • Narozeniny 06/13/1996

Kontaktní údaje

  • Skype
    wody_molnar

Návštěvníci

794 profile views
  1. Tak nás zastřelí no, ale za ten pocit vidět je, to stojí.
  2. Nemyslím si, že něco takového příjde a když jo, tak čekám jinou civilizaci na zemi, chtěl bych se třeba seznámit s mimozemšťany!
  3. Na co gaming portál jestli nemáš rozpočet ve statisících, neumíš češtinu, nikoho neseženeš, protože stejně za týden se to rozpadne. Už si to uvědomte, že každý nemůže vydělávat velké prachy. Až budeš mít rozpočet jak jsem psal, tak se dá o něčem uvažovat, ale ne rozhodně o založené herního portálu!
  4. Tak asi jen dám na Forseho. Ještě někdo nějaké poslední návrhy?
  5. Díky, někdo další? Jaký máte názor na tento http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-571g-53216g75makk-black-d363847.htm#popis ?
  6. To je pěkné, ale potřeboval bych spíše některý z notebooků, jak jsem psal.
  7. Ještě jsem se díval na pár notebooku Acer, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Pomožte mi prosím a posílejte návrhy!
  8. TommyDesign

    ostatní 2 Amatérske Logá

    Katastrofa, jak se tak dívám, tak se za ten půl rok tady nic nezměnilo, pořád ty samé chyby. K práci jestli to jde tak nazvat, hrůza a znova se opakuji, zkoušej si loga a až se bude podobat nějakému (např fortuně, pawnu, gameparku, bet365, atp.) tak to sem hoď jinak ti to tady prosím ani nedávejte.
  9. Tak určitě grafika, programování atp. A to moc na Ipadu nepude, no.
  10. Myslíte, že tento by byl špatný? Vím, že je o trošku drahžší, ale dalo by se to zvládnout. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001NIV&Search=msi%20ge60%20%2Fmsi%20ge70&SearchType=1
  11. Ahoj, dlouho jsem na tomto fóru nebyl, ale teď vracím s prosbou, potřebuji poradit. Scháním nový (možná i herní) notebook (cenově okolo 15 tisíc). Chtěl bych abych tam rozjel nějaké ty novější, náročnější hry, také ho potřebuji do školy, takže i pro toto využití. Uvažoval jsem i o IPADU 4. generace nebo o Nexusu 10. Ale pořád se nemůžu rozhodnout jestli TABLET nebo NOTEBOOK. Samoržejmě, že TABLET bych na hry nepoužíval. Budu rád za každý smysluplný příspěvek, třeba i s odkazem na výrobek a například i pár poznámek. Zatím díky. S pozdravem TommyDesign.
  12. To Ano, no. Spíše bych potřeboval poradit fakt nejlepší noťas do této ceny.
  13. A rozjedeš tam ty nejnovější hry na vysoké detaily?
×
×
  • Create New...