Jump to content

TommyDesign

Uživatel
  • Příspěvků

    588
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by TommyDesign

  1. Tak nás zastřelí no, ale za ten pocit vidět je, to stojí.
  2. Nemyslím si, že něco takového příjde a když jo, tak čekám jinou civilizaci na zemi, chtěl bych se třeba seznámit s mimozemšťany!
  3. Na co gaming portál jestli nemáš rozpočet ve statisících, neumíš češtinu, nikoho neseženeš, protože stejně za týden se to rozpadne. Už si to uvědomte, že každý nemůže vydělávat velké prachy. Až budeš mít rozpočet jak jsem psal, tak se dá o něčem uvažovat, ale ne rozhodně o založené herního portálu!
  4. Tak asi jen dám na Forseho. Ještě někdo nějaké poslední návrhy?
  5. Díky, někdo další? Jaký máte názor na tento http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-571g-53216g75makk-black-d363847.htm#popis ?
  6. To je pěkné, ale potřeboval bych spíše některý z notebooků, jak jsem psal.
  7. Ještě jsem se díval na pár notebooku Acer, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Pomožte mi prosím a posílejte návrhy!
  8. TommyDesign

    ostatní 2 Amatérske Logá

    Katastrofa, jak se tak dívám, tak se za ten půl rok tady nic nezměnilo, pořád ty samé chyby. K práci jestli to jde tak nazvat, hrůza a znova se opakuji, zkoušej si loga a až se bude podobat nějakému (např fortuně, pawnu, gameparku, bet365, atp.) tak to sem hoď jinak ti to tady prosím ani nedávejte.
  9. Tak určitě grafika, programování atp. A to moc na Ipadu nepude, no.
  10. Myslíte, že tento by byl špatný? Vím, že je o trošku drahžší, ale dalo by se to zvládnout. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001NIV&Search=msi%20ge60%20%2Fmsi%20ge70&SearchType=1
  11. Ahoj, dlouho jsem na tomto fóru nebyl, ale teď vracím s prosbou, potřebuji poradit. Scháním nový (možná i herní) notebook (cenově okolo 15 tisíc). Chtěl bych abych tam rozjel nějaké ty novější, náročnější hry, také ho potřebuji do školy, takže i pro toto využití. Uvažoval jsem i o IPADU 4. generace nebo o Nexusu 10. Ale pořád se nemůžu rozhodnout jestli TABLET nebo NOTEBOOK. Samoržejmě, že TABLET bych na hry nepoužíval. Budu rád za každý smysluplný příspěvek, třeba i s odkazem na výrobek a například i pár poznámek. Zatím díky. S pozdravem TommyDesign.
  12. To Ano, no. Spíše bych potřeboval poradit fakt nejlepší noťas do této ceny.
  13. A rozjedeš tam ty nejnovější hry na vysoké detaily?
  14. Ahoj, jak jste si mohli někteří z Vás všimnou, dlouho jsem tu nebyl a po dlouhé době jsem tu zavítal. Měl jsem nějaké ty starosti, dodělával jsem zbytek zakázek a zajel si na dovolenou. K tématu, potřebuji si koupit nějaký výkonný notebook, na kterém rozjedu nejnovější hry na vysoké detaily. Cena by se měla orientovat do 20 000,- Kč. Preferuji značky - Lenovo, Apple, HP, MSI, Acer. Všem díky za případné odpovědi, jak do SZ, tak tady do tématu. Díky s pozdravem Tommy.
  15. Ahoj, jak jistě někteří z Vás víte, dal jsem si menší odpočinek od práce (zakázek, pawna, počítačů) apod. A teď zase začínám pracovat. Mám starší Noťas, který ale už nestíhá, a tak scháním nějaký novější výkonější (Aby mi rozjel náročné hry/programy, aby měl vysoký výkon) Chtěl bych od vás posílat prosím do tématu notebooky, které by měly splněny informace výše. Cenu tak do těch 15 000,-CZK Díky všem co mi poradí/pošlou/napíší. S pozdravem Tommy.
  16. Ahoj, momentálně jsem měl odpočinek od všeho, co se týče grafiky a chystám zase návrat. Už mi přicházejí další nabídky a byl bych ochoten něco vytvořit. Záleží na domluvě. Kdyžtak jsem dostupný na skype: wody_molnar nebo tady do SZ, popřípadě mail [email protected]
  17. Docela pěkné. Udělal bych, ale ještě pár úprav aby to bylo takové více zaujaté a bylo by to OK. Ale líbí se mi to.
  18. Pár těch beatů se mi líbí. Mám pár otázek a možná pro tebe zakázku. Přidej si mě prosím na skype: wody_molnar.
  19. Ubohost, vsadím se, že kdyby byli 1 na 1, tak by je ten vietnamec rozkopal. Jsou to hovada, myslí si, že když si to natočí a dají na net, že jsou to borci. Uřezal bych jim za to hlavy!
  20. Katastrofa, i když je to tvá první práce. Myslíš, že když tu dáš čas za jaký si design dělal, že to na hodnocení něco zlepší? Nebo nějaká výpomoc? Ne nezmění. Tohle se odnauč, zase tu budu psát to samé. Koukni se na netu na návody, přečti si něco o grafice potom si něco zkoušej, ale práci zveřejňuj až budou za něco stát, až se ti budou shodovat s nějakým pěkným designem. Tady toto se shoduje s blafama, které tady na fóru jsou.
  21. Přesně tak. Je to práce na nic, nikdo ti je nepoužije. Protože takových je na netu milion. Kdyby si přišel s něčím novým, tak je to něco jiného.
  22. No, taky se mi nelíbí ani jeden. Ten první je opravdu katastrofa a ten druhý je takový divný. Zkuste si udělat svůj vlastní, od někoho, kdo dělá kvalitní práce.
  23. Už to máš? Font, který si si stáhl prostě hoď na céčku do složky windows, myslím že podsloužku fonty nebo nějak tak. A potom se ti to tam nainstaluje a když spustíš photoshop, tak by si tam ten font měl mít. Jeslti ti to pořád nejde, napiš mi, udělám ti to.
×
×
  • Create New...