Jump to content

Project Pandora - seznamte se


Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

rád bych tu prezentoval můj nový projekt, který se nazívá Project Pandora. Více o naší činnosti níže:

 

O nás:

Project Pandora je skupina mladých lidí, kteří působí na internetu již několik let. Během dlouhé doby jsme nashromáždili plno zkušeností z několika odvětví, které IT obsahuje. Nyní chceme naše dlouhodobé zkušenosti využít, a proto jsme vytvořili Pandora team (Project Pandora), pod kterým budeme vydávat naše produkty. Například: herní portál, herní hosting, eshop a další. Chceme nabídnout velké projekty, které nebudou šetřit kvalitou a profesionálním přístupem.

 

Naším cílem je tedy vytvořit kvalitní projekty na internetu, které budou mít bohatou komunitu lidí, skvělé zázemí a kvalitní služby. Tyto projekty chceme publikovat i do dalších zemí, kde se komunita rozšíří, a my díky tomu můžeme nabídnout další služby.

 

Všechny projekty máme předem připravené. Nemůže se tedy stát, že jeden z projektů nebude zrealizován. Naším cílem je spokojenost zákazníka, hráče či pouhého návštěvníka.

Project Pandora: založeno 9.7.2010, Braníčkov, Česká republika.

Zakladatelé: Peter Throsttle, Petr Krist, Oldřich Sazama, Vojtěch Suk, Jan Skořepa, Eva Harmanová.

 

Odkaz a více informací naleznete zde:

Web: http://project-pandora.net" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Projekt-P ... 7236549407" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

 

---------------------

Stránky jsou v BETA provozu. Je zcela možné, že na nich najdete chyby, či nedodělávky které se budou dodělávat až za chodu, včetně optimalizace zdrojového kodu. Děkujeme za pochopení, a za případné nedostatky...

---------------------

Tak a teď už asi můžu říct jen, díky za shlédnutí a sledujte nás! :d

 

--------------------

Aktualita 25.10.10:

22. - 24.10.10 proběhla konference Project Pandora společně s NecroRaisers v areálu Apartmány Braníčkov (www.soul-aion.cz), který je jedním z našich úspěšných projektů (fotky ze srazu naleznete na stránkách Soul Aionu).

 

Již brzy vám přineseme čerstvé a aktuální informace o dění Project Pandora a přineseme vám jeho finální směr našeho zaměření. Také se dozvíte důvody odložení projektu Herní Portál a další velmi důležité informace.

 

Kdo má zájem se podívat na fotku z konference, můžete se na ni podívat na naší facebook stránkce, kterou naleznete zde: http://www.facebook.com/pages/Projekt-P ... 7236549407

 

Další fotografie mimo jiné najdete i ve srazu Soul Aionu. To je asi zatím vše, díky.

Link to comment
Share on other sites

ten desing ci jak sa to pise... podla tvojho hodnotenia typujem ze by mal bit 0/10... kedze tu boli aj krajsie desingy ktorym si dal max 3/10... inak ten herni hosting sprav potrebujem server ale nechcem cez pipni :d

Link to comment
Share on other sites

To si děláš prde...

twl támdle designy který sou o milion procent lepší hodnotíš 0/10 a přitom si hraješ jak rozumíš grafice( to možná) ale přitom jí ubec neumíš newím na co si hraješ podle tebe bych todlento hodnotil jako -10/10 pač tam není ubec nic práce na 5minut ubec žádnej nápad a jestli ses jenom stímdle sral tak dlouho tak si lamer pač tam není ani moc obsah sice to je beta ale i ty komentuješ protály atd.. co sou teprve beta .! to sem napsal kvůli tomu aby sis nemyslel že ti každej leze do prdele a tímdletím neříkám že já designy umím ale rozhodně tady každýho nebuzeruju a když pak něco udělám tak to stojí za velíký ho*no NO LOL :) to i fredyk mněl tamtu šablonu s kterou tě chtěl nasrat lepší než todle

 

"sleep" "sleep" Velký Palec Dolů "sleep" "sleep"

Link to comment
Share on other sites

  • Majitel
Jestli dělal grafiku (Desing) on tak si myslím že je to jen namyšlený d*bil který dělá machra přes PC ale zas nevíte (me) jestli desing dělal on ! :)

 

Podle me to on delal, protoze ty tlacitka nahore kazdymu vnucoval at je tak dela ;)

Link to comment
Share on other sites

Web, neweb, nemáte tu hodnotiť web ani grafiku, máte tu diskutovať alebo keď už chcete veľmi hodnotiť, tak projekt.

Dúfam, že sa ti projekt vydarí, vyzerá to sľubne, hlavne s tým Aionom..možno si to skúsim nejak zariadiť, keď už budem mať opravenú grafickú, zatiaľ bohužiaľ nemôžem nič hrávať, síce som už objavil milión dobrých hier. MMORPGčka mám rád, takže už len za toto to rátam dobre :) Dúfam, že sa vám bude dariť a budete niečím iným, ako iné projekty, veľmi podobné vášmu :)

 

GL&HF do pôsobenia na scéne ;)

Link to comment
Share on other sites

Pánové, je krásné si konečně na mě vytlačit zlost z mích negativních komentářů na vaše grafické práce. Je ovšem si potřeba uvědomit dvě podstatné věci. Jednoduchý hnus a jednoduchá elegance. Nikdo a ani já neříkám, že tohle je práce za 10/10. Osobně bych za takovou práci kdyby někdo udělal dal 5/10. Cílem u tohoto webdesignu nebyl účel mít úžasnou grafiku, ale přijít s něčím neobviklím a novým, co se nikde moc neobjevuje. Svůj účel to splnilo na maximum a při takových projektů je nezbytné, aby byl web jednoduchý. Další věc je ta, vědět něco o grafice. Každý může hodnotit grafiku negativně, i když ji sám nedělá. Stačí ji znát, vědět trendy a chyby atd... Nemusíš sám dělat grafiku aby jsi nemohl hodnotit. Stačí ji prostě rozumět... :)

 

A ti co dali nějakých -9999 mi akorád potvrzují to, že nemají žádný smysl pro webdesign. Nikdy by jste takové rozložení nevymysleli a už vůbec by jste to takhle neudělali. A to si srandu nedělám, vzhledem k tomu co jsem viděl vaše "patvorby".

A ano, já tady neprezentuji grafický web, ale projekt. Nepleťte si laskavě sekce :)

Link to comment
Share on other sites

Přeji hodně štěstí do budoucna !

 

BTW:

 

Neserte mě s prominutím!!
je tady snad někde komentujte design či web?!
podle mě web je dobře navrženej není to přeplácaný, pěkně barevně sladěný prostě k tomu nemám co dodat co by se mi nějak nelibilo

 

"scratch" Přetahané za uši ...

Link to comment
Share on other sites

Neserte mě s prominutím!! je tady snad někde komentujte design či web?! navíc, když si to sám autor nepřeje?

 

BTW: jen tíše závidíte, podle mě web je dobře navrženej není to přeplácaný, pěkně barevně sladěný prostě k tomu nemám co dodat co by se mi nějak nelibilo... jinak doufám, jinak přeju hodně uspěchu s pandorou ;)

Link to comment
Share on other sites

Tim hernim portalem myslite i tvorbu her? "geek"

Ne, tvorby her se to opravdu netýká :)

 

-- čtv 16. zář 2010 19:20:53 --

 

Neserte mě s prominutím!! je tady snad někde komentujte design či web?! navíc, když si to sám autor nepřeje?

 

BTW: jen tíše závidíte, podle mě web je dobře navrženej není to přeplácaný, pěkně barevně sladěný prostě k tomu nemám co dodat co by se mi nějak nelibilo... jinak doufám, jinak přeju hodně uspěchu s pandorou ;)

asi tak... díky

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...