Jump to content

Basketball: pohaneci system


ATomas

Recommended Posts

ja sem si te nevyhlidnul ty ses sam nabidl uz tim ze pises o synbianu takove blbosti hodne dlouho sem byl pro synbian promernym zakaznikem mod sem jim poskytl proto ze sem s hostingem spokojen a oni mi zato daly mensi slevu tak proc ne..

ja bych takovy mod klidne udelal ale naco budu delat mod kdyz mi tam nikdo hrat nebude a ani nemam poradny hosting kterej by mod v pohode utahnul..

a to te tolik zere to ze se nekdo snazi udelat script jaky mas ty a jak uz sem rikal tento script neni hotovy nevim rpoc si porad myslis neco jineho

ale jak rikam driv sem proti tobe nic nemel ale to sem este nevedel co ses zac..

 

Takze ted jsi v podstate rekl, ze ses do me zacal navazet proto, ze jsem na oficialnim foru zminil jejich podvodne praktiky. Krome toho, ze to je v podstate malicherny duvod, a to ani nezminiju fakt, ze moje upozorneni na praktiky oversellingu je zcela korektni, bych te rad upozornil, ze podobne chovani je dost detinske.

 

ale to sem este nevedel co ses zac..

 

Nevis o me nic ani ted. Soudis podle tvych buhvijakych informaci, ktere se nezakladaji na skutecnosti - viz treba tvoje nazory ze se chci dostat do SA-MP tymu nebo ze WTLS v oficial zalozce bude jen v anglictine. To jsou jen nejake tvoje domnenky, ktery bez vahani prezentujes jako nezlomny fakt a na ktere vazne netusim kdes prisel, stejne jako i tvoje dalsi nazory, ktere jsou od pravdy hodne daleko.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nechces uz jit se svym egem nekam jinam a nechat nas obycejny lidi bejt svejma neunavnejma pripominkama? co takhle se dohadovat na ICQ? ;) a nebo si muzete za skypu zalozit konferenci a tam se ve velkym dohadovat...

Link to comment
Share on other sites

niCe je veľmi komerčný, to istá vec. Proste jak som túto vašu hádku čítal, smial som sa lebo fakt tu ide o boj a je to krutá pravda, že sa ATomas naváža do Niceho, pretože ako sám napísal, že niCe sa môže s tým scriptom niekam schovať (no lol). A to, že nádavte na niCeho, len mu robíte reklamu a závidíte mu a berete ho VY sami ako konkurenciu lebo ho stále spomínate.

 

niCe, spravil si niečo pre CZ/SR SA-MP, to hej, to ti gratulujem, ale nepatrí sa stále vyťahovať so svojimi scriptami v móde, čo iní nemajú. Pretože každý so svojim úspechom sa vyťahuje hej, ale v inom zmysle, ale napr. tvoj billiard a basketball vidím všade. Viac k tebe nebudem písať, pretože ťa nepoznám.

 

Nikto ma nepochopte zle, nič z toho som nepísal proti niekomu. Povedal som si len svoj názor.

Link to comment
Share on other sites

ok tak hadku ukocime ja si o niCe myslim svy a o si mysli o mne svy ale garantuju ti ze do tydne tady bude basketball scrypt poradne propracovany (nerikam lepsi nebo na stejne urovni) ale propracovany a docela bych znal tvuj nazor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...