Jump to content

kell94_cz

Uživatel
  • Příspěvků

    181
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

kell94_cz last won the day on 13. Listopad 2012

kell94_cz had the most liked content!

Reputace

7 Jonny Sindacco
  1. Tento callback byl od SA-MP verze 0.3 zrušen pokud chceš na serveru soukromé zprávy musíš si to udělat klasicky vytvořit si na to příkaz nebo si to udělat třeba přes dialog to už je na tobě takže ten public vymaž.
  2. public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(!strcmp(cmdtext,"/mitte",true)) { SetPlayerPos(playerid,0.0,0.0,3.0); return 1; } if(!strcmp(cmdtext,"/mitte2",true)) { SetPlayerPos(playerid,0.0,0.0,4.0); return 1; } return 0; }
  3. Když už něco děláš tak si napřed otevři všechno co k tomu budeš potřebovat ne jenom program pawno ale také wikinu, pawno.cz popřípadě také můžeš oficiální fórum. http://wiki.sa-mp.com/wiki/UsePlayerPedAnims
  4. Zkus na to klikat vícekrát za sebou mě to také nešlo hned na poprvé asi něco dělají.
  5. Tady to máš. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865
  6. Tak už nic předběhl jsi mě tento příspěvek můžete smazat někdo z moderátorů prosím už je zbytečný děkuji.
  7. Pokud se nepletu tak oba dva dialogy máš definované jako HouseEnter1 a HouseLeave1 ale v ShowPlayerDialog máš jenom HouseEnter a HouseLeave a další chyba je že maximální ID dialogu které můžeš zadat je 32767 a ty tam máš použitá ID dialogů 36948 a 36950.
  8. kell94_cz

    pomoc Loterie

    Nejspíš je to blbost ale zkus ten public OnDialogResponse ukončit takto: return 1; } return 0; }
  9. QWER udělal funkci na reconnect je na jeho pastebinu kdyby jsi to ještě náhodou potřeboval. http://pastebin.com/56FtkAii
  10. Ne že by ti nešel switch ale problém je v tom že maximální ID dialogu je 32767 a ty tam máš 82458 takže proto ti to nejde dej si tam nějaké jiné ID dialogu hlavně ne větší než 32767.
  11. No tak si dáš třeba do příkazu nebo nevím kde to chceš mít. SetVehicleToRespawn(GetPlayerVehicleID(playerid));
  12. http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetVehicleToRespawn
  13. #include <a_samp> #define SCM SendClientMessage #define SPD ShowPlayerDialog #define DIALOG_GPS 1999 #define B 0xFFFFFFFF #define R 0xFF0000C8 public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) { if(strcmp("/gps",cmdtext,true,10) == 0) //Zadáš příkaz. { SPD(playerid,DIALOG_GPS,DIALOG_STYLE_LIST,"GPS","Gangy\nBude\nZrušit GPS","Ok","Konec"); //Zobrazí se první dialog s výběrem. return 1; } return 0; } public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) { if(dialogid == DIALOG_GPS) //První dialog. { if(response) //Když klikne na první tlačítko. { if(listitem == 0) SPD(playerid,1789,DIALOG_STYLE_LIST,"Duuihfu","Hiahf\nHashfuh\nJfuauf","Ok","Konec"); //Když klikne na první položku tak se mu zobrazí další dialog. if(listitem == 1) SPD(playerid,1888,DIALOG_STYLE_LIST,"Jfuhahf","Ihuiafh\nUhuaisufh","Ok","Konec"); //Když klikne na druhou položku tak se mu zobrazí další dialog. if(listitem == 2) DisablePlayerCheckpoint(playerid); //Když klikne na třetí položku tak se mu zruší GPS checkpoint. } return 1; } if(dialogid == 1789) //Druhý dialog. { if(response) //První tlačítko. { if(listitem == 0) //Když klikne na první položku. { SCM(playerid,0xFFFFFFC8,"GPS byla zapnuta"); //Zobrazí se hráčovi zpráva. SetPlayerCheckpoint(playerid,2977.7834,-1810.0948,36.1990,3.0); //Nastaví se hráčovi checkpoint. } if(listitem == 1) //Když klikne na druhou položku. { SCM(playerid,0xFFFFFFC8,"GPS byla zapnuta"); //Zobrazí se mu zpráva. SetPlayerCheckpoint(playerid,souřadnice); //Nastavení checkpointu souřadnice si doplň sám jaké chceš. } if(listitem == 2) //Třetí položka. { SCM(playerid,0xFFFFFFC8,"GPS byla zapnuta"); //Zobrazí se zpráva. SetPlayerCheckpoint(playerid,souřadnice); //Nastavení checkpointu. } } return 1; } if(dialogid == 1888) //Třetí dialog. { if(response) //První tlačítko. { if(listitem == 0) //První položka. { SCM(playerid,0xFFFFFFC8,"GPS byla zapnuta"); //Zobrazí se zpráva. SetPlayerCheckpoint(playerid,souřadnice); //Nastavení checkpointu. } if(listitem == 1) //Druhá položka. { SCM(playerid,0xFFFFFFC8,"GPS byla zapnuta"); //Zobrazí se zpráva. SetPlayerCheckpoint(playerid,souřadnice); //Nastavení checkpointu. } } return 1; } return 0; } Jinak ten error ti to tam házelo protože už tam jednou public OnDialogResponse máš.
  14. Jednoduše máš tam příkaz /gps tak ho zadáš a zobrazí se ti dialog s těmi položkami co chceš v OnDialogResponse máš co se stane když klikne na první položku atd... a ty tam máš že se hráči odešle zpráva a nastaví se mu CP tak to vymažeš a místo toho tam dáš další dialog ShowPlayerDialog zase s položkami co tam chceš takže např. pro to povolání hasič, policie, atd... no a pak uděláš zase v OnDialogResponse co se stane když na nějakou tu položku klikne takže když klikne třeba na položku policie tak mu vypíšeš tu zprávu a nastavíš hráči ten CP všechno nic víc nepotřebuješ kdyby jsi nevěděl i tak jak to udělat napiš ale zkus si to napřed sám třeba to zvládneš.
  15. kell94_cz

    pomoc BAN

    COMMAND:ban(playerid, params[]) { new string[128],id,dovod[50]; if(alevel[playerid] < 1) return SCM(playerid,RED,"[ ! ] Nemáš dostatečné Admin Práva"); if(sscanf(params,"iz",id,dovod)) return SCM(playerid,RED,"Použi: /ban [ID] [Dovod]"); if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid,RED,"Hráč s týmto id neni online"); format(string,sizeof(string),"Administrátor %s zabanoval hráča %s [Dovod: %s]",PlayerName(playerid),PlayerName(id),dovod); SCMTA(Admin,string); BanEx(id,string); return 1; } U důvodu musíš mít vždy počet znaků velikost pole kolik toho můžeš napsat žádný strval v tom jsi měl chybu a ještě jsi tam měl zbytečně tu proměnnou new id = strval(params[0]); stačí normálně jenom new id; a hotovo no a ještě jsi tam měl tu nadbytečnou proměnnou new ID; ta je tam zbytečná.
×
×
  • Create New...