Jump to content

Fastmancz

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Fastmancz last won the day on 13. Červenec 2020

Fastmancz had the most liked content!

Reputace

5 Jonny Sindacco

1 Follower

Kontaktní údaje

  • Web
    http://www.cmgportal.cz

Návštěvníci

841 profile views
  1. Určitě myslíš tohle video, kde jsem řekl svůj vlastní názor na SP. I když tím budu zasahovat trochu mimo téma, tak důvod, proč jsem založil tento topic, tak jsem již psal. Dalším důvodem bylo, že jsem si vyměnil nespočet korespondencí ze strany WTLS a SP, abych si na ně mohl udělal vlastní názor a kauza ROSA mě zaujala a tak jsem se o to víc zajímal. Nic z toho nemuselo být, kdybych nedostal neoprávněný permanentní ban za to, že jsem napsal vlastní názor do fóra SP. Příspěvek byl okamžitě smazán. Cenzura. Proto vzniklo video na YouTube, kde mi názor nikdo nesmaže.
  2. Jak zde již bylo řečeno, kdyby tento topic neexistoval - https://pawno.cz/index.php?/topic/55348-atomas-zni%C4%8Dil-rosa/, tak se nic řešit nemuselo, ale ATomas cíleně všechny na serveru Pawno.cz mystifikoval a když se vše uvedlo na pravou míru, tak se z toho začali dělat obstrukce a já byl ze strany ATomase obviňovaný, že je to lež a že jsem nestranný, což nebyla pravda. Topic se náhle smazal a já ho tedy "obnovil" pod svým jménem, aby se situace se smazaným topicem neopakovala.
  3. Zdravím, prý si mám založil vlastní téma, dobrá. Obdržel jsem od niCeho email (13. 7. 2020) s tím, že si všiml, že ATomas vydal příspěvek na serveru Pawno.cz - pawno.cz/index.php?/topic/55348-atomas-zni%C4%8Dil-rosa/, tento topic je již nedostupný poté co jsem tam zaslal veškeré pádné důkazy o tom, že ATomas lže. ATomas ve svém topicu tvrdil, že nestojí za zničením ROSA a že jsou to všechno jenom vykonstruované lži. Již tehdy jsem si zjišťoval veškeré informace a dal jsem si tu práci kontaktovat přímo majitele ROSA. Zaslal jsem dopis majiteli stránky (ATomasův herní server, jenž nekončí .eu, ale .cz). Zaráží mě, že i v dnešní době má někdo potřebu potlačovat něčí názor i když k tomu má pádné argumenty, případně důkazy. Jenom podotknu, že ten topic tam byl od května 2020 a až teď, když jsem se k tomu vyjádřil a předložil veškeré důkazy, tak se příspěvek smazal a ATomas mě označil, že nejsem věrohodný a všestranný, ale že jsem čistě fanoušek niCe. Tento příspěvek s důkazy nakonec neměl vzniknout, ale poté co jsem se dozvěděl, jak dělá ATomas ze sebe nevinného, že nic nezpůsobil, tak jsem musel zakročit a říct pravdu. Přeberte si zmíněné důkazy jak chcete. imgur.com/a/lYGGVYz
  4. Problém již vyřešen. Děkuji všem.
  5. Zdravím, I když nerad si říkám o radu a raději si věci řeším sám, tak abych se přiznal, jsem tak trochu na vážkách, nevím co s tím. Tento problém stále řeším s poskytovatelem (prý to budou řešit). Nevím, jestli je problém přímo na mé straně nebo u nich. VPS mám zakoupený u téhle německé firmy https://www.rootnerds.com/vps (myVPS XXL). Na serveru běží zatím jenom 1 server cs:go. Problém spočívá v tom, že při hraní více jak 6 lidí se server někdy kousne viz obrázek: http://ctrlv.cz/awCl (Tohle červené zbarvení naskočí třeba na 1 nebo i 3 vteřiny). Tím se lagne server všem. Bez ohledu na ping. Ping mám kolem 45. Zde přikládám screen z htop: http://ctrlv.cz/vKvt Pomocí webminu jsem zjistil, že to údajně běží na "Intel® Core i7-4930K CPU @ 3.40GHz, 4 cores". Já osobně se domnívám, že mají přetížený hlavní server i když to může být blbost. Nemůže to dělat například Cron? Který si aktualizuje data přibližně za 5 minut? Webmin, munin, control panel? I v tomhle by mohl být problém. Děkuji všem za odpovědi.
×
×
  • Create New...