Majitel ffredyk 178 Odesláno: 18. Leden Majitel Share Odesláno: 18. Leden Ahojda, za svou kariéru C# programátora mám na kontě nespočet projektů, experimentů a různých jiných tvoreb.. Většinu z nich jsem nikdy nevydal na světlo světa k údivu, a tento rok to chci alespoň mírně změnit. Již v roce 2022 jsem se inspiroval jakýmsi videem někde v hlubinách internetu, ve kterém v relaxačním formátu byli vyobrazeny kámen, nůžky a papír v soubojích ikonek. Hrozně mě to chytilo a mermomocí jsem potřeboval sledovat další zápasy, tak mě napadlo, že si to naprogramuju v Unity.. Z nápadu vznikl koncept, ve kterém jsem si uvědomil, že bych se těch válek chtěl účastnit a takto se nápady jen hrnuly až vznikl tento počin.. Dostal jsem do formátu, který jsem chtěl prezentovat svému okolí a překopal jsem to do verze mobilní hry, kterou jsem pak náležitě prezentoval. Mé okolí je však fantazií zaseknuté, nenadšené a já ztratil motivaci to dotáhnout do konce. Již delší dobu mě mrzí, že zrovna tuto gamesku jsem nikdy nevydal a hodlám to tento rok změnit - strávil jsem poslední dva dny překopáváním původní verze do WebGL desktopového dema, které obsahuje dva základní (avšak strategicky naprosto odlišné) módy hry. V plánu mám dodělat ještě Capture the Flag (tři vlajky na poli, kámen sbírá vlajku nůžkám a brání před papírem a vice versa) + online multiplayer. Jenž bude vlastně místnost (a pokud bude hráčů až moc, tak se přidělají místnosti) s hlasováním ohledně hranných módů na omezený počet kol Vyzkoušejte si ji hned https://gamecenter.ffredyk.cz/game.php?gameid=knp (možná ještě chytíte chybu certifikátu.. Už je vygenerován opravený, ale propagace trvá..) Běží to sice na archaickém PHPkovém mikrosystému, který jsem musel vykuchat apřekopat, ale pro tohle základní demo to zatím vystačí 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackos 1 Odesláno: 8. Únor Share Odesláno: 8. Únor Je to boží! Jen tak dál! že to běží na PHP starém frameworku nikoho nezajímá. 99procent popuilace totiž neví co je to "archaickém PHPkovém mikrosystému". Takže klid. Pěkný projekt, který bych zviditelnil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATomas 296 Odesláno: 10. Únor Share Odesláno: 10. Únor (upraveno) C#? oh good why. Ale jinak hezka designerska prace Edited 10. Únor by ATomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 299 Odesláno: 10. Únor Share Odesláno: 10. Únor před 3hodinami, ATomas said: C#? oh good why. Ale jinak hezka designerska prace Jeden z najlepsich programovacich jazykov. Ale chapem, Pawnu alebo PHP sa to urcite nevyrovna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATomas 296 Odesláno: 13. Únor Share Odesláno: 13. Únor On 10. 2. 2025 at 8:00, Jiu said: Jeden z najlepsich programovacich jazykov. Ale chapem, Pawnu alebo PHP sa to urcite nevyrovna... Taky miluju satiru :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts