Mivčo 90 Odesláno: 18. Duben Share Odesláno: 18. Duben Zdravím, mám jeden PC kde mi vypadol HDD tak som kúpil nový HDD a doma som našiel aj lepšiu základnú dosku a aj grafickú kartu ako bola pôvodná tam. Ale mal som zlý zdroj tak som kúpil nový zdroj... Po zapojení všetkého som zapol PC a začali mi ukazovať toto: CPU FAIL... Čo mám podľa vás v BIOSe nastaviť?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuFF 78 Odesláno: 19. Duben Share Odesláno: 19. Duben CPU Fan Error je problém s chladičom. Podľa 2. fotky to vyzerá tak, že máš 2 chladiče a nedokáže to zistiť rýchlosť jedného z nich. Je možné, že je iba nesprávne zapojený? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 19. Duben Author Share Odesláno: 19. Duben (upraveno) před 15hodinami, DuFF said: CPU Fan Error je problém s chladičom. Podľa 2. fotky to vyzerá tak, že máš 2 chladiče a nedokáže to zistiť rýchlosť jedného z nich. Je možné, že je iba nesprávne zapojený? kúpil som nový chladič a zapojil som ho do Chassis Fan 2 Speed ... ("Chassis Fan 1 Speed mám prazdny.") a robilo to znova tak som našiel na YB že treba namiesto N/A dať IGNORE pri pozicii CPU FAN SPEED a už to nerobí. Ale stala da mi dalšia vec,,, ked inšialujem win a 3/4 mi inštalacia resetne PC tak mi dá znova inštaláciu odznova... čo treba spraviť? Edited 19. Duben by Mivčo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 88 Odesláno: 20. Duben Share Odesláno: 20. Duben Keď si vypol senzory asi očakávam, že sa ti prehrial cpu a automaticky sa reštartoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 20. Duben Author Share Odesláno: 20. Duben Neee pri inštalacii mi win dával normálne že sa reštarte za 10 sek. Tak som dal reštart preskočiť a reštartoval sa... 🤔🤷 A stále dookola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 88 Odesláno: 20. Duben Share Odesláno: 20. Duben A aký windows si tam skúšal? Má všetký potrebné moduly? Napr to TPM či čo mu to tréba ? Skús tam dať linux na skúšku či ti pôjde všetko ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 67 Odesláno: 20. Duben Share Odesláno: 20. Duben Instalacka ti restartuje Windows na finalne upravy, a ty namiesto nabootovania disku znovu bootujes USB klucik s instalackou :D Vysun ho nachvilu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts