Mivčo 90 Odesláno: 18. Duben, 2023 Share Odesláno: 18. Duben, 2023 Zdravím, mám jeden PC kde mi vypadol HDD tak som kúpil nový HDD a doma som našiel aj lepšiu základnú dosku a aj grafickú kartu ako bola pôvodná tam. Ale mal som zlý zdroj tak som kúpil nový zdroj... Po zapojení všetkého som zapol PC a začali mi ukazovať toto: CPU FAIL... Čo mám podľa vás v BIOSe nastaviť?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuFF 86 Odesláno: 19. Duben, 2023 Share Odesláno: 19. Duben, 2023 CPU Fan Error je problém s chladičom. Podľa 2. fotky to vyzerá tak, že máš 2 chladiče a nedokáže to zistiť rýchlosť jedného z nich. Je možné, že je iba nesprávne zapojený? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 19. Duben, 2023 Author Share Odesláno: 19. Duben, 2023 (upraveno) před 15hodinami, DuFF said: CPU Fan Error je problém s chladičom. Podľa 2. fotky to vyzerá tak, že máš 2 chladiče a nedokáže to zistiť rýchlosť jedného z nich. Je možné, že je iba nesprávne zapojený? kúpil som nový chladič a zapojil som ho do Chassis Fan 2 Speed ... ("Chassis Fan 1 Speed mám prazdny.") a robilo to znova tak som našiel na YB že treba namiesto N/A dať IGNORE pri pozicii CPU FAN SPEED a už to nerobí. Ale stala da mi dalšia vec,,, ked inšialujem win a 3/4 mi inštalacia resetne PC tak mi dá znova inštaláciu odznova... čo treba spraviť? Edited 19. Duben, 2023 by Mivčo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 91 Odesláno: 20. Duben, 2023 Share Odesláno: 20. Duben, 2023 Keď si vypol senzory asi očakávam, že sa ti prehrial cpu a automaticky sa reštartoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mivčo 90 Odesláno: 20. Duben, 2023 Author Share Odesláno: 20. Duben, 2023 Neee pri inštalacii mi win dával normálne že sa reštarte za 10 sek. Tak som dal reštart preskočiť a reštartoval sa... 🤔🤷 A stále dookola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invouk 91 Odesláno: 20. Duben, 2023 Share Odesláno: 20. Duben, 2023 A aký windows si tam skúšal? Má všetký potrebné moduly? Napr to TPM či čo mu to tréba ? Skús tam dať linux na skúšku či ti pôjde všetko ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robin 71 Odesláno: 20. Duben, 2023 Share Odesláno: 20. Duben, 2023 Instalacka ti restartuje Windows na finalne upravy, a ty namiesto nabootovania disku znovu bootujes USB klucik s instalackou :D Vysun ho nachvilu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts