robo0122 0 Odesláno: 25. Červenec, 2022 Share Odesláno: 25. Červenec, 2022 dobry den chcem sa opytat som si kupil učet prečo sa nejde registrovat na Mojang Studios Account poradite mi prosim vas Dakujem kte si stahnem minecraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Paulee 16 Odesláno: 25. Červenec, 2022 Share Odesláno: 25. Červenec, 2022 před 5minutami, robo0122 said: dobry den chcem sa opytat som si kupil učet prečo sa nejde registrovat na Mojang Studios Account poradite mi prosim vas Dakujem kte si stahnem minecraft Pokud si chceš stáhnout minecraft, tak pouze jen Warez verzi a to si musís dohledat sám. Jinak je potřeba si minecraft zakoupit a client stáhnout na stránkách https://www.minecraft.net/en-us/download Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 25. Červenec, 2022 Globální moderátor Share Odesláno: 25. Červenec, 2022 Co vím, tak nejdříve se zaregistruješ a pak kupuješ minecraft. Pokud jsi to dělal v opačném pořadí, tak je někde něco špatně :D Zkus to trochu více rozepsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotaz
robo0122 0
dobry den chcem sa opytat som si kupil učet prečo sa nejde registrovat na Mojang Studios Account poradite mi prosim vas Dakujem
kte si stahnem minecraft
2 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts