1Kubad1 18 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 Zdravím plánuju dělat web s herní tematikou či i serververama a potřebuju poradit dobrý cms protože jak to říct nechce se mi dělat login + profilu atd moc práce uvažoval jsem nad tím že předělám phpbb že to bude fungovat i jako web samohřejmě napadlo mě i php fusion ale to je prý docela hatované požadavky : jednoduší editace aby tam šlo udělat i fórum kdyby náhodou do budoucna nějaký login + profily + nějaké hodnosti pro uživatele psát nějaké novinky děkuju za vaše odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Administrátor Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 phpbb má tuším plugin portal. Nebo mívalo. jinak wordpress máš asi nejlepší. Forum umí taky přes pluginy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 Wordpress mívá horší zabezpečení, tak na tohle bacha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Administrátor Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 Wordpress mívá horší zabezpečení, tak na tohle bacha. To si pleteš s phpbb ne ? Mám pocit že s neustálými updaty je wp jedním z nejbezpečnějších cms. Používáme ho i pro firemní intranet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 (upraveno) Vím, že u některých theme nejsou zabezpečení inputy a jdou tam vložit v pohodě scripty. Ale nejsem si jistý Jinak jsem taky pro WP, jednoduché ovládání a hezké designy Edited 19. Listopad, 2016 by Huzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnition 174 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 Vím, že u některých theme nejsou zabezpečení inputy a jdou tam vložit v pohodě scripty. Ale nejsem si jistý Jinak jsem taky pro WP, jednoduché ovládání a hezké designy Tak ale to není chyba cms ale samotné šablony. Často nelegálně stažená Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzy 11 Odesláno: 19. Listopad, 2016 Share Odesláno: 19. Listopad, 2016 Tak ale to není chyba cms ale samotné šablony. Často nelegálně stažená Jojo, já jen na to chtěl upozornit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts