Guyy 14 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 (upraveno) Ahoj Potreboval by som pomôcť s Green Screen obrázkom. Myslím to, že ako má MichaelAverage na LiveStreamoch, v strede hore má jeho Hlavu, ale nieje okolo toho biela farba, ale na jeho tvári ukazuje to, čo je zatým.. Pre tých čo nepochopily: Keď prehodí obraz, tak tam má tie trojuholníky, na pravom boku Chat, a s strede hore jeho Hlavu (Obrázok) a v tvári obrázka tiež ukazuje tie trojuholníky.. Edited 9. Říjen, 2016 by Carlosoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiu 296 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 nemohol by si hodit nazorny priklad? A co kontretne nevies alebo potrebujes? Predpokladam, ze myslis asi toto: http://prntscr.com/crpjao Ale z toho, co si sem napisal mi stale neni jasne, ze co by si potreboval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guyy 14 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Author Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 Ja stoho potrebujem urobiť obrázok, že napr. dám ten obrázok na nejaký iný, bude tam biela kocka stým obrázkom, a ja potrebujem to, že to bude iba tvár, okolo nič a v tvári tiež nebude biela kocka, ale proste prázdno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.endelin 15 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 (upraveno) (deleted) Asi jsem trochu mimo jak koukám.. Edited 9. Říjen, 2016 by iWendelinnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guyy 14 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Author Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 Predpokladam, ze myslis asi toto: http://prntscr.com/crpjao Ano presne toto, len ja som to nemohol nájsť a kým by som to stýmto NTB našiel tak už by to bolo vyriešené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 9. Říjen, 2016 Administrátor Share Odesláno: 9. Říjen, 2016 Máš zelené pozadí za Majkem a OBS umí livekey. Pokud to chces delat u obrazku nebo videa tak treba aftereffects to umí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts