Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 9. Listopad, 2015 Globální moderátor Share Odesláno: 9. Listopad, 2015 Zdravím, tvořím logo, respektive snad už jsem dotvořil logo pro novou firmu. Jméno firmy je Softonics s.r.o.Zabývající se tvorbou webů, e-shopů a aplikací pro PC nebo mobilní zařízení na míru podle požadavků. Chtěl bych od Vás vědět a zkritizovat logo firmy. A chtěl bych podotknout, než otevřete spoiler, aby jste si prosím všimli prvního dojmu na Vás, který je velice důležitý. Děkuji za jakoukoliv kritiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_RoGer 0 Odesláno: 9. Listopad, 2015 Share Odesláno: 9. Listopad, 2015 Pěkné , akorád to začateční "S" nevím... "S" bych si představoval trochu jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz 336 Odesláno: 9. Listopad, 2015 Share Odesláno: 9. Listopad, 2015 To 'S' je nic neříkající. Zkusil bych to nějak zakomponovat jako něco čím se firma zabývá. Taky bych ho určitě zmenšil ať je stejně vysoké jako zbytek textu. Font bych taky zvolil jiný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor Hip 196 Odesláno: 11. Listopad, 2015 Author Globální moderátor Share Odesláno: 11. Listopad, 2015 Díky, bohužel toto jsem slyše od více lidí tak snad se ještě polepším a dám vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrátor Ewwe 434 Odesláno: 11. Listopad, 2015 Administrátor Share Odesláno: 11. Listopad, 2015 Jak už tu myslím bylo řečeno tak S je moc velké jinak se mi to líbí a podle mého to splnuje a vystihuje to co má Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts