Mikoo 8 Odesláno: 4. Srpen, 2015 Share Odesláno: 4. Srpen, 2015 Čaute nevie niekdo link na QWER' RZE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D4n09 71 Odesláno: 4. Srpen, 2015 Share Odesláno: 4. Srpen, 2015 na uložtu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 4. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 4. Srpen, 2015 Dáš sem LINK ? Lebo ja som od QWER' nenašiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scydo 397 Odesláno: 4. Srpen, 2015 Share Odesláno: 4. Srpen, 2015 (odkaz, klikni sem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D4n09 71 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 http://www.uloz.to/xEYKjFu/rze74-pwn-rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 Možem sa spytať ? Prečo ta RZE nefunguje pre všetky verzie sampu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukasz 336 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 Protože se SAMP s každou novou verzí vyvíjí a dostává nové věci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 A može sa to dať na verzii 0.3c ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D4n09 71 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 můžeš ale nevím jestli céčko ještě někdo hraje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scydo 397 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 můžeš ale nevím jestli céčko ještě někdo hraje ~> Věř nebo ne, ale nedávno jsem našel i servery, kde hrálo 11 lidí a měli 0.3béčka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 můžeš ale nevím jestli céčko ještě někdo hraje A ako to spravim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukasz 336 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 Stáhneš si server na danou verzi a nahraješ to tam omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 Ale nejde to Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D4n09 71 Odesláno: 5. Srpen, 2015 Share Odesláno: 5. Srpen, 2015 ~> Věř nebo ne, ale nedávno jsem našel i servery, kde hrálo 11 lidí a měli 0.3béčka. fakt ? ale áčko a 0.2x už asi né co A ako to spravim ? na hostingu kde jsi by měla být funkce *Verze* a tam si to nastavíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 6. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 6. Srpen, 2015 Ja viem ale RZE od QWER mi nejde na 0.3c lebo som to skusal a ide to len na 0.3 e a ešte k tomu to hadže v pawne 4 errory ale .amx tam bol a skusal som to... Veď vyskusajte a či by to volako nešlo dat na tu verziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukasz 336 Odesláno: 6. Srpen, 2015 Share Odesláno: 6. Srpen, 2015 Tak to asi obsahuje věci, co ještě v 0.3c nejsou lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 6. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 6. Srpen, 2015 Jj vim a neviete ktore ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kalixt 2 Odesláno: 7. Srpen, 2015 Share Odesláno: 7. Srpen, 2015 QWEROVA RZE je nedokončená, zabugovaná takže najlepšie bude ked sa jej zbavíš a dáš si tam nejaký hratelný mod a nie tento zabugovaný shit, pokial sa v pawne nevyznáš tak ti to je na nič proste, zožen si niečo lepšie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scydo 397 Odesláno: 7. Srpen, 2015 Share Odesláno: 7. Srpen, 2015 QWEROVA RZE je nedokončená, zabugovaná takže najlepšie bude ked sa jej zbavíš a dáš si tam nejaký hratelný mod a nie tento zabugovaný shit, pokial sa v pawne nevyznáš tak ti to je na nič proste, zožen si niečo lepšie.. ~> Hlavně ti tam chybí "několik let stará". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest SpiRinG Odesláno: 7. Srpen, 2015 Share Odesláno: 7. Srpen, 2015 ~> Hlavně ti tam chybí "několik let stará". Aki problem je si ju aktualizovať ? A to že je zabugovana je pravda alebo ako sa to riešilo ? QWER mal ešte otvorenú tému kam sa písali bugy a chybí v mode. A niekto nič nenahlásil. Tak keci o tom čo je shit si nechaj pre niekoho ineho Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Woody 114 Odesláno: 7. Srpen, 2015 Share Odesláno: 7. Srpen, 2015 Aki problem je si ju aktualizovať ? A to že je zabugovana je pravda alebo ako sa to riešilo ? QWER mal ešte otvorenú tému kam sa písali bugy a chybí v mode. A niekto nič nenahlásil. Tak keci o tom čo je shit si nechaj pre niekoho ineho Žádný problém to není, ale doposud si ji nikdo "neaktualizoval." Maximálně dotyčný upravil barvy nebo texty. Qwer možná měl otevřenou tému na bugy, ale tak v roce 2012, což je 3 roky zpět a pochybuji, že něco takového ještě existuje. Nikdo nic nehlásil, protože v té době jeho RZE jakžtakž fungovala. Dnes už se to říci nedá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scydo 397 Odesláno: 7. Srpen, 2015 Share Odesláno: 7. Srpen, 2015 Tak keci o tom čo je shit si nechaj pre niekoho ineho ~> Ukaž mi jedinou větu, kde přesně tohle říkám. Já teda nevím, kolik toho vidíš ve větě "několik let stará" ale já jediné, co tam vidím, je furt, že je to staré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 8. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 8. Srpen, 2015 (upraveno) No takže ja sa nato teda pravdepodobne vyserem a necham to tak ale aj tak dikii za rady... A ešte niečo Polis_Polisman ten jeho mod ma niekdo na stiahnutie ? Ten by som chcel vyskúšať.. Edited 8. Srpen, 2015 by Mikoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukasz 336 Odesláno: 8. Srpen, 2015 Share Odesláno: 8. Srpen, 2015 Nemuzes jen tak pouzit mod, ktery vyuziva funkce, ktere jeste v te verzj nejsou. A na Polisovo mod bych se taky vykaslal a nasel nejaky poradny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mikoo 8 Odesláno: 8. Srpen, 2015 Author Share Odesláno: 8. Srpen, 2015 A poznaš nejaky poriadny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Woody 114 Odesláno: 8. Srpen, 2015 Share Odesláno: 8. Srpen, 2015 A poznaš nejaky poriadny ? http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotaz
Mikoo 8
Čaute nevie niekdo link na QWER' RZE?
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts