jenkings 99 Odesláno: 14. Červen, 2015 Share Odesláno: 14. Červen, 2015 (upraveno) Platformer Zdravím Dlouhou dobu jsem se chtěl vrhnout na nějakou jednoduchou android hru.Nakonec jsem se inspiroval jednou plošinovkou, trochu přidal pár nápadů a dal se do práce.Zatím ještě není 100% vyladěná,ale jedná se o funkční betu. Obsahuje zatím pouze 5 levelů,ale s aktualizacemi budou přibývat další. Hra se bohužel musí instalovat i aktualizovat pomocí .apk balíčků, protože nemám možnostinvestovat do google developer účtu pro publikaci na google play. Na případné aktualizace budete upozornění pomocí tabulky v hlavním menu i s odkazem ke stažení. Download: http://platformer.jenkings.eu/platformer.apk Edited 14. Červen, 2015 by jenkings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globální moderátor bug 131 Odesláno: 14. Červen, 2015 Globální moderátor Share Odesláno: 14. Červen, 2015 Link je nefunkčný Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 99 Odesláno: 14. Červen, 2015 Author Share Odesláno: 14. Červen, 2015 Opraveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majitel ffredyk 161 Odesláno: 14. Červen, 2015 Majitel Share Odesláno: 14. Červen, 2015 Jestli chceš, můžeš to dát na Google Play pod můj účet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 99 Odesláno: 16. Červen, 2015 Author Share Odesláno: 16. Červen, 2015 ffredyk - díky za nabídku určitě se případně ozvu až bude hra ve stavu kdy už bude připravená na ostré vydání jinak novější screen ze hry (download link v prvním postu je pravidelně aktualizovaný na nejnovější verzi hry): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Om3n 78 Odesláno: 17. Červen, 2015 Share Odesláno: 17. Červen, 2015 nechces delat tutorialy na tvorbu aplikaci na android? myslim si ze by to nebylo spatny a dost lidem by se to hodilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenkings 99 Odesláno: 17. Červen, 2015 Author Share Odesláno: 17. Červen, 2015 No, upřímně řečeno, můj přístup k tvorbě mobilních aplikací je tak trochu, nekonvenční Myslím, že by to nikomu moc nepomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts